- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #3.661
tüh :) senden de bi şey alamadım. Allah daim etsin.
Ben yemeğe çıkıyorum , görüşürüz
akışına bırak be canım olursa olur olmazsa olmaz
akışına bırak be canım olursa olur olmazsa olmaz
Zaten formülü olsa herkes uygular..ruh ikizine rastlama meselesi bence.
çok mantıklı :) peki evlenelim de evlenelim diyen erkeği evliliği biraz ertelemeye nasıl ikna edebilirim ?
ben rastlasam rastlasam ruh öküzüne
Sen de bir ilginçsin. Bir hikayen varsa anlat da dinleyelim. Taksit taksit bir şey anlamadım ben.
çok mantıklı :) peki evlenelim de evlenelim diyen erkeği evliliği biraz ertelemeye nasıl ikna edebilirim ?
Ya hikayem yok aslında :) Hikaye olması için biraz uzaması lazımBir kaç aydır tanıyorum onu, tutturdu nişanlanalım isteyelim sen benim hayatımın aşkısın biliyorum filan, hemen evlenelim demiyor şartlar uygun değil zaten en az 1 2 yıl lazım. Artık buldum kaçırmıyım mı diyo nedir. Ben de biraz tanıyım diyorum sonuçta evlenmeyeceğiz ama nişan da önemli bir olayy.
Ya ona kalsa evlenecek, ama doğu görevi var seni oraya götürmek istemiyorum gideceğim yer çok sıkıntılı diyor. İşte aileler tanışsın nişan yapılsın yavaş yavaş biz de hazırlıkları filan yapalım diyor. Birbirimizi ve ailelerimizi nişanlıyken daha iyi tanıma fırsatımız olur diyor. beyimiz.
Ya ona kalsa evlenecek, ama doğu görevi var seni oraya götürmek istemiyorum gideceğim yer çok sıkıntılı diyor. İşte aileler tanışsın nişan yapılsın yavaş yavaş biz de hazırlıkları filan yapalım diyor. Birbirimizi ve ailelerimizi nişanlıyken daha iyi tanıma fırsatımız olur diyor. beyimiz.
ben de evlilikten çok korkuyodum, her evlilik konusunda kavga çıkarıyodum, ille evlenicem diyosan ayrılalım demiştim, o da bi daha evlilik konusunu sen açana kadar açarsam en adi şerefsizim dedi, ki çok nadir böyle laflar eder, bi dahada açmadı konuyu, sonra ben tüm endişelerimi sıralayıp kefilsen evlenelim dedim
Nedense senin ona ve içinde bulunduğunuz olaya karşı anlatım tarzını biraz laubali buldum. Adamı mı ciddiye almıyorsun? Olayları mı? Bizi mi?
benim eşim polis düğünden 3 gün sonra geldik şarka, Batmana, aileleri en en en son olaya dahil edin derim ben
akıl vermek gibi olmasın zira benden kat kat akıllı tecrübeli kadınlar var burda, naçizane tavsiye diyelim,bak biz 9 sene flört ettik ben küçük teyzesinden başka kimsenin evine gitmedim, öyle annesini arayayım konuşayım evlerine gideyim falan asla, evlilikte şöyle gerçekleşti, ekim sonu aileleri tanıştırdık kasım başıda söz nişan yüzük müzük adına ne deniyosa hepsini bir arada çıkardık, 8 ay sonrada evlendik, her şeyimizi kendimiz yaptık bu süredede aileler sürekli bir araya gelsin karışsın falan kesinlikle izin vermedik zaten ikimizde çalışıyoduk paramız pulumuz vardı şükür, eşim yıllarca biriktirmişti, nişan alışverişi, gelinlik seçme cart curt hiçbi şeye aileleri karıştırmadık, misafir gibi geldiler gittiler ne onlar yoruldu ne bizim başımız ağrıdı, sonrada hoooop Batmana, evliliğimizin ilk 3 günü Ankaradaydık ondada otelde kaldık
2 saat yok oldum sayfalar dolmuş taşmış ancak okuyabildim.
Valla 10 yılda flört etsen evlilik farklı bi dünya, bi anda herşey değişebilir, değişmeyebilirde, hiç bişeyin garantisi yok ne yazık ki.
Aldığımız ürünlerin bile garanti süreleri var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?