AdAm OLaCaK KıZLaR...

Sen de bir ilginçsin. Bir hikayen varsa anlat da dinleyelim. Taksit taksit bir şey anlamadım ben.

Ya hikayem yok aslında :) Hikaye olması için biraz uzaması lazım Bir kaç aydır tanıyorum onu, tutturdu nişanlanalım isteyelim sen benim hayatımın aşkısın biliyorum filan, hemen evlenelim demiyor şartlar uygun değil zaten en az 1 2 yıl lazım. Artık buldum kaçırmıyım mı diyo nedir. Ben de biraz tanıyım diyorum sonuçta evlenmeyeceğiz ama nişan da önemli bir olayy.

çok mantıklı :) peki evlenelim de evlenelim diyen erkeği evliliği biraz ertelemeye nasıl ikna edebilirim ?

ben de evlilikten çok korkuyodum, her evlilik konusunda kavga çıkarıyodum, ille evlenicem diyosan ayrılalım demiştim, o da bi daha evlilik konusunu sen açana kadar açarsam en adi şerefsizim dedi, ki çok nadir böyle laflar eder, bi dahada açmadı konuyu, sonra ben tüm endişelerimi sıralayıp kefilsen evlenelim dedim

İyi de hemen evlenelim demiyorsa ve şartlar da uygun değilse yüzüğün mantığı ne? Simge mi?

Ya ona kalsa evlenecek, ama doğu görevi var seni oraya götürmek istemiyorum gideceğim yer çok sıkıntılı diyor. İşte aileler tanışsın nişan yapılsın yavaş yavaş biz de hazırlıkları filan yapalım diyor. Birbirimizi ve ailelerimizi nişanlıyken daha iyi tanıma fırsatımız olur diyor. beyimiz.

Nedense senin ona ve içinde bulunduğunuz olaya karşı anlatım tarzını biraz laubali buldum. Adamı mı ciddiye almıyorsun? Olayları mı? Bizi mi?

benim eşim polis düğünden 3 gün sonra geldik şarka, Batmana, aileleri en en en son olaya dahil edin derim ben

ben de çok korkuyorum. ablam eşinden boşandı ve çok şey yaşadı hepsi gözümün önünde. eş faktörü mü dersin kaynana faktörü mü derdin. çocuğu da var. dayak mı ihanet mi sorumsuzluk mu ne ararsan var. keza annemin çektiği sıkıntıları da gördüm babamdan yana. bunların hepsi beni öyle korkuttu ki. mutsuz olmaktan, boşanmaktan, sevilmemekten, unutulmaktan her şeyden işte. senin yöntemini mi uygulasam. Şimdilik erteledim 7 ay kadar zaten bu isteme olayını. Doğuya gidip izne geldiğinde olur dedim. O zaman ola hayrola.

2 saat yok oldum sayfalar dolmuş taşmış ancak okuyabildim.

Valla 10 yılda flört etsen evlilik farklı bi dünya, bi anda herşey değişebilir, değişmeyebilirde, hiç bişeyin garantisi yok ne yazık ki.
Aldığımız ürünlerin bile garanti süreleri var :)

akıl vermek gibi olmasın zira benden kat kat akıllı tecrübeli kadınlar var burda, naçizane tavsiye diyelim,bak biz 9 sene flört ettik ben küçük teyzesinden başka kimsenin evine gitmedim, öyle annesini arayayım konuşayım evlerine gideyim falan asla, evlilikte şöyle gerçekleşti, ekim sonu aileleri tanıştırdık kasım başıda söz nişan yüzük müzük adına ne deniyosa hepsini bir arada çıkardık, 8 ay sonrada evlendik, her şeyimizi kendimiz yaptık bu süredede aileler sürekli bir araya gelsin karışsın falan kesinlikle izin vermedik zaten ikimizde çalışıyoduk paramız pulumuz vardı şükür, eşim yıllarca biriktirmişti, nişan alışverişi, gelinlik seçme cart curt hiçbi şeye aileleri karıştırmadık, misafir gibi geldiler gittiler ne onlar yoruldu ne bizim başımız ağrıdı, sonrada hoooop Batmana, evliliğimizin ilk 3 günü Ankaradaydık ondada otelde kaldık

benim eşim polis düğünden 3 gün sonra geldik şarka, Batmana, aileleri en en en son olaya dahil edin derim ben

Ona daha sıkıntılı bölgelerden birinin çıkmasını bekliyoruz, Şırnak Hakkari gibi. Yeri gelecek benim 3 ay gelmediğim olacak seni tek başına bırakamam dedi.

Kv tarafı eşya takı fln hiç yardım yapmadımı nemiş ?
Aslında en güzeli iki kişinin ortak bütçe ile yapması sonra bir sürü tantana çıkıyor senin ailen şunu eksik aldı, benim ailem daha iyisini aldı v.s. v.s.

aynen öyle kavun değilki, boşanmak benim için tabu değil, erkekler bence bunu anlıyo hangi kadın evliliğe yapışır kalır hangi kadın tek falsoda boşar biliyolar,bi kere bi erkeğe asla yüzükmü taksak beni ailenle ne zaman tanıştırcaksın ne zaman evlenicez vs demiceksin o çabalıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…