AdAm OLaCaK KıZLaR...

Canım ya zaman olsa neler yaparız.. bu da yeter...ne kadar güzel görünüyor ayrıca..ben de nefret ediyorum misafir geleceği zaman kısıtlı zamanda yapmaya.

benim annem de

Aslında aşkın gözü kör mü bilmiyorum ama bana göre aşkın da bir mantığı var.şiddet, alkol vs gibi bağımlılıklar ya da kötü alışkanlıklar pat diye çıkmaz evlendikten sonra.. yani bir geçmişi vardır insanın evlenince biraz daha fazla olur ama evlendikten sonra yeni oluşma durumları çok radikal örnekler içerir. Şimdi böyle bir insanla beraber olurken aşk gözünü kör etmiş desem kör olmaya meyili biri olması lazım. Aklı selim bir insan kendini ateşe atmaz değil mi?
Ama senin dediğin gibi eşin aileye düşkün olması farklı bir durum olup sonradan öğrenilen bir şey.
Bunun dışında insanlar normal standartlarda yaşıyorsa ve hayatlarında bir şeyler ters gidiyor birbirine mutsuzluk veriyorlarsa ayrılmaları kesinlikle lazım. Ne kadın erkeğe mecbur bırakmalı kendini ne de erkek kadına mecbur bırakmalı..

Öyle canım, ailelerinden bağımsız yeni bir hayat kurduğunu fark etmeli bireyler ve hayat arkadaşlarına sahip çıkmalılar.
Mutsuzluk bile ayrılmak için yeterli sebep. Günümüzde kadınların çoğu emekçi artık azıcık aşım kaygısız başım deyip ayrılabiliyorlar.
Bence herkes bu lükse sahip. Rabbime şükür biz şanslı kesimdeniz, ailemiz arkamızda elimiz ekmek tutuyor, sağlığımız yerinde olsun gerisi çözülecek şeyler.
Zamanla insan herşeye alışır ve unuturda kimse kimsesizlikten ölmez aşıklar mezarı yok hem herkes aynı yerde yatıyor.

kadere yeni tıcket yüklendiyse hepsini bi günde bitirmeye niyetli sanırım

bende geldim konumuz kadın erkek ilişkileri sanırım , vallahi ben göz korkuttum mu bilmem yada yaptıysam nasıl yaptım onuda bilmem ama eşim bana ara sırader beni bırakma gibilerinden nerden çıkartıyorsun aklına geliyo diyorum her an gidicekmişsin gibisin diyo halbuki ona karşı soğuk da değilim mesafeli de değilim gayet ilgiliyimdir bana davranışlarına ve özenmesine bağlı olarak bir dediğini iki etmem ama artık sert bir mizacımmı vardır nedir bilmiyorum

Allah kimsenin başına vermesin hiçbirimiz yaşamayalım ama boşanmak bana dünyanın sonu gibi gelmiyo ,

belki eğitimimi aldığımdan belki elimde mesleğim olduğundan belki ailem arkamda olduğundan bilemiyorum hoş bu özelliklere sahip olup boşanmam diyenlerde yok değil ya,

bana göre mutsuz evli olacağıma boşanıp bir süre acısını çekip hayata sıfırdan başlamak en güzeli ...

Canım ya zaman olsa neler yaparız.. bu da yeter...ne kadar güzel görünüyor ayrıca..ben de nefret ediyorum misafir geleceği zaman kısıtlı zamanda yapmaya.

kısa süre sonra gelecek misafire ben hep kakaolu ıslak kek yapıyorum çok basit geliyo bana 10 dk hamurunu yapması 35 dk fırında derken 45 dk da hazır verilen emek 10 dk sonuçta şipşak

Yeni evli olunca biraz öyle oluyor sanırım. Mesela yeni evliyken tartışmak acı verirdi bana. İş yerinde zaman geçmezdi. Hep tel beklerdim..hatta bir kere dayanamadım bir bahane buldum çıktım işten…ama zamanla acıtmamaya başlıyor tartışmalar. Sanırım ilk zamanlar yokluğunu tasavvur edememekten kaynaklı bir endişe oluyor.

Ona daha sıkıntılı bölgelerden birinin çıkmasını bekliyoruz, Şırnak Hakkari gibi. Yeri gelecek benim 3 ay gelmediğim olacak seni tek başına bırakamam dedi.

Eeee benim eşim 21 Aydır Hakkaride, kızımla beni tek başımıza burada bırakmak zorunda kaldı, ne oldu yani şimdi. Sevgisi mi azaldı, saygısı mı azaldı, yada beni kurtlar kuşlar mı kaptı.

kısa süre sonra gelecek misafire ben hep kakaolu ıslak kek yapıyorum çok basit geliyo bana 10 dk hamurunu yapması 35 dk fırında derken 45 dk da hazır verilen emek 10 dk sonuçta şipşak

Islak kek herkesin favorisi.. belki bilirsin de yine söyleyeyim sana. Islak keki yaptıktan sonra sosunu döküyorsun ya üstüne iyice çeksin bekle. Sonra normal kakaolu pudingi yap ve üstüne dök. Ben genelde bunu yuvarlak tepside yapıyorum. Ve puding soğuduktan sonra süslüyorum yaş pasta havasında oluyor. Tabi pudingin taşma payını hesaba kat. Bu daha da güzel oluyor.

hiç denemedim deniyim pudingi ben genelde irmik tatlısı yapıp üzerine döküyorum dolapta bekletiyorum oda güzel oluyo

Ben ben ben. Ben eşimin beynine kazıdım, bak ben sensizde bir hayat sürdürebiliyorum, kızıma iyi annelik yapabiliyorum, evimi idare edebiliyorum, bir erkeğe ihtiyacım yok diyorum. Tabi bunu direk yüzüne söylemiyorum, o anlıyor.

hiç denemedim deniyim pudingi ben genelde irmik tatlısı yapıp üzerine döküyorum dolapta bekletiyorum oda güzel oluyo

O da güzel olur yapmadım da vanilyalısını yapıyorsun sanırım. Deniyeyim ben de..
Islak kek de kakaolu pundingle muhteşem oluyor.

Veee böyle bir durumda eşinin gözü arkada kalmıyor. Bir arkadaşım var kendisi okumuş makine mühendisi bir kız. Ama oğlunu tek başına ank gibi yerde dr ye götürmez gece…
Yavaş yavaş kendini aşmaya başladığını anlatıyordu. Eşi yurt dışındayken gece oğlu hastalanmış ve taksiye atladığı gibi hacettepeye gitmiş. Ama eşi kızmış nasıl götürürsün bir şey olur tek başınıza vs diye. Yani adam kadına güvenmiyor. Ne kadar içler acısı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…