- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #3.701
ah canım aslında zevk için yemek yapmaya bayılırım.değişik tarifler denerim,soslar kremalar flaan.ama mecburşyetten olunca sevmiyorum hiç. şu akşama ne yicez sorusundan nefret ediyorum..hem zaman da pek bulamıyorum..
bunu hemencecik yapıyverdim,aslına bakarsan hepsi hazır..TEMBEL AVRAT İŞİ YANİ
hazır keki alıyosun sütle ıslatıyosun,paket pasta kreması alıyosun(çok hafif ve lezzzetli),sütle yağla karıştır. içine çikolata paarçası ve muz koydum..üstünü de süsledim.
oğluşum bayıldı..
bdv'de her çileyi çekipte çocuğum için katlanıyorum diyen kadınlar var bi çoğu ben kendime yetemem demeye çekindiği için çocuğu bahane ediyo, annemde öyleydi, boşanmış ailenin çocukları psikopat katil falan olacakmış gibi bi mantık var, babasız mı büyüsün lafıvar bide, bakıyosun adam zaten eve uğramıyo uğrasada her gün kavga hır gür,kendi adıma şunu söyleyebilirimki annem babamdan boşansa çok daha erken evlenebilirdim, bu konuda daha makul daha sevecen olabilirdim, annem babam arasında hakemlik yapmakla geçti hayatım, gerçi bilmiyorum belkide böylesi iyi oldu bu devirde dominant olmak daha iyi
çocuğum olsada boşanmaya bakışım değişmez ama şu durumda farazi kalıyo bu lafım çünkü çocuğum yok Allah ömür verirde benim anne olduğum günleride görürsek yazarım gene buraya, bana mantıklı gelmiyo, ben boşanmada çocuğu çokta ilgilendiren bişey olduğunu düşünmüyorum evlilik benim babasıyla olan sözleşmem ve bu sözleşmeyide çift taraflı olarak biz bitiririz çocuğa ne? çocuk anneyide babayıda istediği zaman görebiliyosa, sağlıklı yetişiyosa ebeveynler ayrıyken daha mutluysa boşanmak iyidir
Aldatma şiddet alkol vb. sorunlar başlı başına ayrılık sebebi toplumumuzda.
bunlar dışında kendi adıma, dayanamayacağım boyuta gelen problemler olursa, ben gidiyorum diyeceğimi eşim tahmin eder diye düşünüyorum.
Allah kimseyi hiç bir kula muhtaç etmesin.
Bu dünyaya 1 kere geliyoruz ve tek başımıza geliyoruz giderkende tek başımıza gideceğiz, çekemeyeceğimiz ve artık düzeleceğine dair umudumuzun kalmadığı sorun yada sorunlar varsa bence boşanılmalı. Annemden biliyorum ailevi konular v.s. yüzünden huzurlu geçen gün sayısı yok denecek kadar azdır, sonuç = sağlığından oldu, dünyayı önüne sersende mutsuz bir kadın hevesi yaşam sevinci kalmadı birde kadın hastalıklarına yakalandı kalıcı migreni var, daha 46 yaşında. Bababmın Aldatma şiddet alkol kumar sigara hiç bir kötü alışkanlığı yok
ailesi ve karısı arasında dengeyi kuramadı, hep başkalarının hayatlarını ve kavgalarını yaşadılar. Bunlarda çekilecek şeyler değil ancak yaşayan anlar. Bence boşanma için geçerli neden.
kayınvalidemler gidince mutfak bilgilerinize çok ihtiyacım olacak beni sevin koruyun yaşatın
Sen çalışıyorsun zaten o yapar. Hem yeni gelinsin sen daha tatlısındır..
Aslında aşkın gözü kör mü bilmiyorum ama bana göre aşkın da bir mantığı var.şiddet, alkol vs gibi bağımlılıklar ya da kötü alışkanlıklar pat diye çıkmaz evlendikten sonra.. yani bir geçmişi vardır insanın evlenince biraz daha fazla olur ama evlendikten sonra yeni oluşma durumları çok radikal örnekler içerir. Şimdi böyle bir insanla beraber olurken aşk gözünü kör etmiş desem kör olmaya meyili biri olması lazım. Aklı selim bir insan kendini ateşe atmaz değil mi?
Ama senin dediğin gibi eşin aileye düşkün olması farklı bir durum olup sonradan öğrenilen bir şey.
Bunun dışında insanlar normal standartlarda yaşıyorsa ve hayatlarında bir şeyler ters gidiyor birbirine mutsuzluk veriyorlarsa ayrılmaları kesinlikle lazım. Ne kadın erkeğe mecbur bırakmalı kendini ne de erkek kadına mecbur bırakmalı..
Canım ya zaman olsa neler yaparız.. bu da yeter...ne kadar güzel görünüyor ayrıca..ben de nefret ediyorum misafir geleceği zaman kısıtlı zamanda yapmaya.
kadere yeni tıcket yüklendiyse hepsini bi günde bitirmeye niyetli sanırım
bende geldim konumuz kadın erkek ilişkileri sanırım , vallahi ben göz korkuttum mu bilmem yada yaptıysam nasıl yaptım onuda bilmem ama eşim bana ara sırader beni bırakma gibilerinden nerden çıkartıyorsun aklına geliyo diyorum her an gidicekmişsin gibisin diyo halbuki ona karşı soğuk da değilim mesafeli de değilim gayet ilgiliyimdir bana davranışlarına ve özenmesine bağlı olarak bir dediğini iki etmem ama artık sert bir mizacımmı vardır nedir bilmiyorum
Ona daha sıkıntılı bölgelerden birinin çıkmasını bekliyoruz, Şırnak Hakkari gibi. Yeri gelecek benim 3 ay gelmediğim olacak seni tek başına bırakamam dedi.
kısa süre sonra gelecek misafire ben hep kakaolu ıslak kek yapıyorum çok basit geliyo bana 10 dk hamurunu yapması 35 dk fırında derken 45 dk da hazır verilen emek 10 dk sonuçta şipşak
Islak kek herkesin favorisi.. belki bilirsin de yine söyleyeyim sana. Islak keki yaptıktan sonra sosunu döküyorsun ya üstüne iyice çeksin bekle. Sonra normal kakaolu pudingi yap ve üstüne dök. Ben genelde bunu yuvarlak tepside yapıyorum. Ve puding soğuduktan sonra süslüyorum yaş pasta havasında oluyor. Tabi pudingin taşma payını hesaba kat. Bu daha da güzel oluyor.
Aslında kızlar size bir soru?
Hangimiz eşimize karşı her an beni kaybedebilirsin şeklinde göz dağı veriyoruz yani bu korku olayı var ya. Hatta şey derler ya “nikah yapmıyoruz ki tapu gibi olmasın bu şekilde yani nikahsız yaşamak daha güzel ki her an kaybetme korkusu oluyor insanda” aslında saygı olduktan sonra saygı sınırını aşınca taraflardan biri o an tehlike sinyalleri çalar. Biz evli kadınlar olarak “kaybedebilirim” duygusunu nasıl veriyoruz erkeklere?
hiç denemedim deniyim pudingi ben genelde irmik tatlısı yapıp üzerine döküyorum dolapta bekletiyorum oda güzel oluyo
Ben ben ben. Ben eşimin beynine kazıdım, bak ben sensizde bir hayat sürdürebiliyorum, kızıma iyi annelik yapabiliyorum, evimi idare edebiliyorum, bir erkeğe ihtiyacım yok diyorum. Tabi bunu direk yüzüne söylemiyorum, o anlıyor.
off bugünde pek bi sıkıldım iş yerinde he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?