- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #3.721
Veee böyle bir durumda eşinin gözü arkada kalmıyor. Bir arkadaşım var kendisi okumuş makine mühendisi bir kız. Ama oğlunu tek başına ank gibi yerde dr ye götürmez gece
Yavaş yavaş kendini aşmaya başladığını anlatıyordu. Eşi yurt dışındayken gece oğlu hastalanmış ve taksiye atladığı gibi hacettepeye gitmiş. Ama eşi kızmış nasıl götürürsün bir şey olur tek başınıza vs diye. Yani adam kadına güvenmiyor. Ne kadar içler acısı bir durum.
O da güzel olur yapmadım da vanilyalısını yapıyorsun sanırım. Deniyeyim ben de..
Islak kek de kakaolu pundingle muhteşem oluyor.
off bugünde pek bi sıkıldım iş yerinde he
Allah kimsenin başına vermesin hiçbirimiz yaşamayalım ama boşanmak bana dünyanın sonu gibi gelmiyo ,
belki eğitimimi aldığımdan belki elimde mesleğim olduğundan belki ailem arkamda olduğundan bilemiyorum hoş bu özelliklere sahip olup boşanmam diyenlerde yok değil ya,
bana göre mutsuz evli olacağıma boşanıp bir süre acısını çekip hayata sıfırdan başlamak en güzeli ...
napsaymış evde kendiğilinden geçsin diye beklicekmiydi adama bak,geçenlerde eşimle feci bi kavga ettik abuk subuk bi konu büyüdü gece 1 , giyindim gidiyorum planımda arabayı sakin bi yere çekip arabada uyumak zor ikna etti gitmemem için deli damarıma basmaması gerektiğini bilmeli herkesin sabrı var
Benipek ben o dediğini hazır keklerle yaptım, şu normal topkeklerin uzunları satılıyor ya, onlardan aldım, 1 er cm. kalınlığında dilimleyip, her bir dilimi 4 e böldüm.
Borcama yarım cm. aralıklarla dizdim, üstüne kakaolu pudig döktüm, bir kat daha kek dizip üstüne tekrar puding döktüm gerçekten de güzel oluyor.
Aynen sovrciğim, Amin rabbim vermesin kimsenin başına hoş bir şey değil ama dünyanın sonuda değil.
Birde şunu söylemek istiyorum evdeki hesap her zaman çarşıya uymuyor, ayrılmayı gözü kesmeyen ve g...... yemeyen evlenmesin, çünkü evlilik kapalı bir kutu ve her an herşey olabilir. Ben kendi abimide aynısını diyorum. Bu benim sınavım diyip sittin sene çekerim diyenlerde var elbet.
benimde kendi bilgisayarım bozuldu tamire gitti, arkadaş yok onunkinde takılıyorum e haliyle tüm programlar işler kendi pc de kaldı , boş boş takılmaktan sıkıldım bende
yahu dikkat ettim ailesi gelecek diye ben eşimden daha heyecanlıyım, bütçe ayarlıyorum şu kadar gün dışarda yeriz şuralara götürürsün şunları alırsın vs diye, te Allahım bide beni sevmezler
Ben de ilk evlendiğim zaman bir iki tartışınca gidiyorum dedim ama şimdi artık herkes kendi kabuğuna çekiliyor. Zamanla susmayı öğreniyorsun belki..
Ee internet geçmişinde kk görünüyor o halde????
kv in bir komşusu var kız okumuş etmiş eşide güzel bir yerde yönetici pozisyonunda ama gel görki adam karısını yanlız dışarı çıkmasına izin vermiyor izin vermekte neyse malı sanki , sadece kv ve annesiyle bir yerlere gidebiliyor o da kıısıtlı,
eşim dedi bak ne kocalar var sen kafana göresin , dedim sen öyle bi koca olsaydın ben yanında olmazdım ya bana diycektin sözden nişandan önce böyleböyle kriterlerim var uyman lazım bende ya dicektim tamam istediğin gibi olsun ya da olmaz bu iş güle güle
mesela o bahsettiğim kızın şikayet hakkı yok öflenip püfleniyor ama bile bile lades dedi, karşındaki adamı tanımak lazım sonradan piyango gibi çok abes bişiyi çıkmazsa insanlar kendilerini belli ediyor yani illa evlenmiş olmak için evlenmek kadar saçma bişi yok
kv in bir komşusu var kız okumuş etmiş eşide güzel bir yerde yönetici pozisyonunda ama gel görki adam karısını yanlız dışarı çıkmasına izin vermiyor izin vermekte neyse malı sanki , sadece kv ve annesiyle bir yerlere gidebiliyor o da kıısıtlı,
eşim dedi bak ne kocalar var sen kafana göresin , dedim sen öyle bi koca olsaydın ben yanında olmazdım ya bana diycektin sözden nişandan önce böyleböyle kriterlerim var uyman lazım bende ya dicektim tamam istediğin gibi olsun ya da olmaz bu iş güle güle
mesela o bahsettiğim kızın şikayet hakkı yok öflenip püfleniyor ama bile bile lades dedi, karşındaki adamı tanımak lazım sonradan piyango gibi çok abes bişiyi çıkmazsa insanlar kendilerini belli ediyor yani illa evlenmiş olmak için evlenmek kadar saçma bişi yok
Valla kimse kusura bakmasın, yememe içmeme, gezmeme kimseler karışamaz, ben kendimden eminim, eşimde benden eminse emindir, emin değilse de yapacak bişey yok.
bu örnekler gerçekten ilginç yani. Benim de böyle tanıdıklarım olmasa abartıldığını düşüneceğim ama gerçekten de var. Benim o arkadaşım mesela çok baskıcı bir ailede büyümüştür.dersleri iyiydi ama babanın lafı evde bıçak gibi keserdi her şeyi bu durumda kız da evlenince kocanın lafını dinliyor.
valla bilgisayarcı adam oturup kv m ile olan sıkıntılarımı okursa kendi bilir sorsaydın anlatırdım derim
Ay ben yakalanacağım diye tırsıyorum her gün geçmişi temizleyip çıkıyorum gerçi bulsa bulur her şekilde.
:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?