AdAm OLaCaK KıZLaR...

Bi haftasonum var ne kasıcam kendimi
Çekerim eşofmanlarımı, giyerim conversemi, alırım cep telefonumu, koyarım ellerimi cebime, gel keyfim gel

ben de tam tersi işyerinde pek özenmem kendime , hafta sonu bazen dışarı çıkarız vardiyası uyarsa benimkinin, eşiim eşortmanlı ben kokoş herkes kafasına göre takılıyo işte

ben topuklu ayakkabıdan nefret edıyorumneysekı çok ıhtıyacıım yok düğünlerde bıle gıymek istemıyorum nekadar ezıyet verıcı bişi

Kurumda iki tane topuklu ayakkabı, bir babet, bir tane de cizme var :)

Her ihtimale karşı giyilmek üzere hazır bekliyorlar :)

ıııyyy ütüden nefret edrim Allahtan işyerimde öyle sıkıntı yok herkes kafasına göre, alışverişte bile ütü istemeyen kıyafetlere yönelirim ,

illaki kumaş giymene gerek yokki kotlada gayet şık olabilirsin

ben de tam tersi işyerinde pek özenmem kendime , hafta sonu bazen dışarı çıkarız vardiyası uyarsa benimkinin, eşiim eşortmanlı ben kokoş herkes kafasına göre takılıyo işte

Ben hafta içi de yanıyım ki, topuklu giyemem.
Mevsime göre ; çizme, babet, converse olur.
Eee eşofmanla da işe gidemeyeceğimden bi bu fark olur haftasonundan bi de çanta farz olmuş artık bayansak onu eklerim formaliteden , o kadar

ben topuklu ayakkabıdan nefret edıyorumneysekı çok ıhtıyacıım yok düğünlerde bıle gıymek istemıyorum nekadar ezıyet verıcı bişi

ben çok severdim hala severim , hatta derdim eşim benden uzun olmalı diye sırf rahat topluklu giyiyim diye ama gel görki büyük konuşmuşum aynı boydayız mecburen topuksuz hoş artık sallamıyorum kafama göre

şu kot gömlekler moda olmuş çok hoş normalde modayı takıp etmemderahat şeyler moda olunca cnm çekiyor işte yaz gelmeden bıtane edınsem ıyıolcak

ben çok severdim hala severim , hatta derdim eşim benden uzun olmalı diye sırf rahat topluklu giyiyim diye ama gel görki büyük konuşmuşum aynı boydayız mecburen topuksuz hoş artık sallamıyorum kafama göre

nsıl rahat edıyorsunuz geçen heves ettım dolgu topuk spor klasık bı ayakkabı aldım bıkere gıydım 1 saa tiçinde gerı önduk öluyorum sandım

şu kot gömlekler moda olmuş çok hoş normalde modayı takıp etmemderahat şeyler moda olunca cnm çekiyor işte yaz gelmeden bıtane edınsem ıyıolcak

Belki bi haftasonu halimi yayınlarım

Keşke dünkü halimi cekseydim :)

LCW yı pek sevmem ama 20 liraya cok hoş bi kot gömlek almıştım, onu şortla kombinledim, cogzel oldu :)

Keşke dünkü halimi cekseydim :)

LCW yı pek sevmem ama 20 liraya cok hoş bi kot gömlek almıştım, onu şortla kombinledim, cogzel oldu :)

lcwyı sevıyorum gunluk gıysıler için evde falan gıymelik ama dışarda gıyemıyorum mutlaka bıkaç kişide aynıından oluyor insanda ozaman nereye kaççanı bılemıyor kot göleği bende ordan almayı düşünüyorum 59 lıraydı

Akşama çekebilirsin , üzülme

Yeniden mi giyeyim :) Ben bir giydiğimi tekrar giyemem, sepete atarım:) bi dahaki sefere

Normalde ben de sadece anne kıyafeti bulabiliyorum bir de cocuk :) ama bunu görür görmez sevdim, indirimdeydi aldığımda, gayet hoş duruyo

Kotta giymiyorum valla haftasonları.

Eşofmannnnnnnnnnn, Spor ayakkabısı yetiyor.

Yıkaması kolay, giymesi rahat.

herkes rahatına düşkün yahu , benim bi arkadaşım evde bile kokoş kız makyajlı hatta ev terlikler bile az topuklu şık , şaşırıyorum , insanın içinden gelicek heralde , ben evlenmeden önce evde iyice paspaldım da evlendim biraz çeki düzen verdim kendime

Uyurken siliyo mu bari makyajı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…