- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.121
nur içinde yatmasın :)
doğru söylüyosun , bende şipidik terlik taşim bari yanımda
Bi haftasonum var ne kasıcam kendimi
Çekerim eşofmanlarımı, giyerim conversemi, alırım cep telefonumu, koyarım ellerimi cebime, gel keyfim gel
Hafta sonları hiç çanta kullanmam, cüzdanım yeter.
Hafta sonları hiçbir Allahın kulu bana kumaş pantolon giydiremez (12 yıldır işe gelip giderken giymekten, yıkamaktan ve ütülemekten bıktım) giyerim eşofmanlarımı, eşofmanla gezerim. Eşimde alıştı benden, oda (eğer gittiği yere silah götürmeyecekse) eşormanlarıyla gezer. Spor takılırız, ama zilli kızım etek, elbise ve tayt delisi.
Hafta sonu kızımın veli toplantısı var, ona bile eşofmanla mı gitsem diye düşünüyorum amaayıp olur diye de kararsızım.
ben de tam tersi işyerinde pek özenmem kendime , hafta sonu bazen dışarı çıkarız vardiyası uyarsa benimkinin, eşiim eşortmanlı ben kokoş herkes kafasına göre takılıyo işte
ben topuklu ayakkabıdan nefret edıyorumneysekı çok ıhtıyacıım yok düğünlerde bıle gıymek istemıyorum nekadar ezıyet verıcı bişi
ben çok severdim hala severim , hatta derdim eşim benden uzun olmalı diye sırf rahat topluklu giyiyim diye ama gel görki büyük konuşmuşum aynı boydayız mecburen topuksuz hoş artık sallamıyorum kafama göre
şu kot gömlekler moda olmuş çok hoş normalde modayı takıp etmemderahat şeyler moda olunca cnm çekiyor işte yaz gelmeden bıtane edınsem ıyıolcak
Belki bi haftasonu halimi yayınlarım
Keşke dünkü halimi cekseydim :)
LCW yı pek sevmem ama 20 liraya cok hoş bi kot gömlek almıştım, onu şortla kombinledim, cogzel oldu :)
Keşke dünkü halimi cekseydim :)
LCW yı pek sevmem ama 20 liraya cok hoş bi kot gömlek almıştım, onu şortla kombinledim, cogzel oldu :)
Akşama çekebilirsin , üzülme
lcwyı sevıyorum gunluk gıysıler için evde falan gıymelik ama dışarda gıyemıyorum mutlaka bıkaç kişide aynıından oluyor insanda ozaman nereye kaççanı bılemıyor kot göleği bende ordan almayı düşünüyorum 59 lıraydı
ıııyyy ütüden nefret edrim Allahtan işyerimde öyle sıkıntı yok herkes kafasına göre, alışverişte bile ütü istemeyen kıyafetlere yönelirim ,
illaki kumaş giymene gerek yokki kotlada gayet şık olabilirsin
Kotta giymiyorum valla haftasonları.
Eşofmannnnnnnnnnn, Spor ayakkabısı yetiyor.
Yıkaması kolay, giymesi rahat.
herkes rahatına düşkün yahu , benim bi arkadaşım evde bile kokoş kız makyajlı hatta ev terlikler bile az topuklu şık , şaşırıyorum , insanın içinden gelicek heralde , ben evlenmeden önce evde iyice paspaldım da evlendim biraz çeki düzen verdim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?