- 20 Ocak 2010
- 49.692
- 195.100
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.161
Benim kendimi fondotenden uzak tutmam lazımO olmadan cıkmıyorum dısarı :S Cok alıstım
Ocak ayında indirimdeyken aldım, en fazla 29,90 dır. ya d a19,90 dı tm htrlamıyorum:26:
Hafta sonları hiç çanta kullanmam, cüzdanım yeter.
Hafta sonları hiçbir Allahın kulu bana kumaş pantolon giydiremez (12 yıldır işe gelip giderken giymekten, yıkamaktan ve ütülemekten bıktım) giyerim eşofmanlarımı, eşofmanla gezerim. Eşimde alıştı benden, oda (eğer gittiği yere silah götürmeyecekse) eşormanlarıyla gezer. Spor takılırız, ama zilli kızım etek, elbise ve tayt delisi.
Hafta sonu kızımın veli toplantısı var, ona bile eşofmanla mı gitsem diye düşünüyorum amaayıp olur diye de kararsızım.
aynen katiee cim dedim busefer kesin banlanıyorum ama olmadı
şu bb kremlerden memnun olan varmı garnırın aldım en açık olanını yuzum sapsarı oldu sanırım onların orjınalı varmı trde varmı bılmem onlar ıyımışbunlar taklıt gıbı oluyor nıveanınkınıde denıcem ama boşa para vermek ıstemıyorum
şu bb kremlerden memnun olan varmı garnırın aldım en açık olanını yuzum sapsarı oldu sanırım onların orjınalı varmı trde varmı bılmem onlar ıyımışbunlar taklıt gıbı oluyor nıveanınkınıde denıcem ama boşa para vermek ıstemıyorum
Sakın alma derim ben. Geçen sevgililer gününde niveanınkinde indirim vardı %50 deniyeyim dedim. Zaten 3 ton açık orta ve koyu. Ben migrostan almıştım. Tester yok tabi. Orta aldım. Allahım zenci oldum. Kapatıcılık desen yok zaten.. kadının biri benimle aynı cilt tonundaydı 4-5 tane almıştı ondan gaza geldim zaten çok iyi fiyatı dedi bakarken deniyim diye aldım. Berbat kadının da elinde patladı yazık kremler.
ECD kumaş pant. zorunlumu sizin iş yerinde, etek giyemiyormusunuz ?
Ay çok sıkıcı yaaa, her yerin farklı kuralları var işte.
Kızın toplantıya eşofmanla gitmene izin vermeyebilir :)
satıyordur belkı 4 5 taneyı ne yapacak okadar
gerçekten çok koyu bıde sarımsı bambaşka oluyor ınsan
fondötende kalıp gıbı gelıyor meybılıneden almıştım kullanmıyorum ıye pahalı bişi almadım bıkaçkere denemedm ıstedım kaşıntı tutu yıkadım yıne eskı şekil çıktım dışarı
ben beyaz tenlıyım ınana bana benım dururmum daha vahım bildiğin panda gıbıyım
Canım biz 657 ye tabi değiliz ama 657 nin kılık kıyafet yönetliğine göre çalışıyoruz.
Etek yasak değil ama kot etek, kot pantolon, tayt, terlik vs. yasak.
sigara kullanıyomusun , ben bi ara bir ay bırakmıştım yüzüme renk gelmişti resmen etkisi var sanırım ,
üzüm çekirdğei yağını çok methediyolar ama denemedim aldım bakalım deniycem bikaç hafta etkisini görürsem yazarım
kullanıyorumçokta sıvılce çıktı yuzumde cildede zararı var bununyaa
üzüm çekirdeği kremını almıştım avondan galıba gerçekten güzel yapıyor ama bıda bulamadım
kullanıyorumçokta sıvılce çıktı yuzumde cildede zararı var bununyaa
üzüm çekirdeği kremını almıştım avondan galıba gerçekten güzel yapıyor ama bıda bulamadım
ah bi bıraksak yenilenicez de ben artık hamile kalınca bırakırım sanırsam o da mecburi olduğundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?