AdAm OLaCaK KıZLaR...

heheheh bende hiç makyaj yapmam çok nadir hele fondotenle aram hiç yoktur cilde çok zararlı zaten

ECD kumaş pant. zorunlumu sizin iş yerinde, etek giyemiyormusunuz ?
Ay çok sıkıcı yaaa, her yerin farklı kuralları var işte.

Kızın toplantıya eşofmanla gitmene izin vermeyebilir :)

şu bb kremlerden memnun olan varmı garnırın aldım en açık olanını yuzum sapsarı oldu sanırım onların orjınalı varmı trde varmı bılmem onlar ıyımışbunlar taklıt gıbı oluyor nıveanınkınıde denıcem ama boşa para vermek ıstemıyorum

çok reklamları dönüyor bilemiyorum nasıl kullanmadım hiç
max factör fondoten kullanıyorum memnunum.

Sakın alma derim ben. Geçen sevgililer gününde niveanınkinde indirim vardı %50 deniyeyim dedim. Zaten 3 ton açık orta ve koyu. Ben migrostan almıştım. Tester yok tabi. Orta aldım. Allahım zenci oldum. Kapatıcılık desen yok zaten.. kadının biri benimle aynı cilt tonundaydı 4-5 tane almıştı ondan gaza geldim zaten çok iyi fiyatı dedi bakarken deniyim diye aldım. Berbat kadının da elinde patladı yazık kremler.

satıyordur belkı 4 5 taneyı ne yapacak okadar

gerçekten çok koyu bıde sarımsı bambaşka oluyor ınsan

fondötende kalıp gıbı gelıyor meybılıneden almıştım kullanmıyorum ıye pahalı bişi almadım bıkaçkere denemedm ıstedım kaşıntı tutu yıkadım yıne eskı şekil çıktım dışarı

ECD kumaş pant. zorunlumu sizin iş yerinde, etek giyemiyormusunuz ?
Ay çok sıkıcı yaaa, her yerin farklı kuralları var işte.

Kızın toplantıya eşofmanla gitmene izin vermeyebilir :)

Canım biz 657 ye tabi değiliz ama 657 nin kılık kıyafet yönetliğine göre çalışıyoruz.

Etek yasak değil ama kot etek, kot pantolon, tayt, terlik vs. yasak.

Kadın da bilmiyordu demek ki fiyatı iyi diye kaçırmayım demiştir. Pişman olmuştur iade etmiştir belki gerisini..
Maybe ortalama bir marka.. ama dünya üstünde ekonomik buna rağmen iyi olmasından dolayı en çok kullanılan markalardan biri.

bugun eşimin d.gunu pasta sevmıyor çiğ köfte ıstedı benden

doğulu değiliz ama sabah kahvaltıda olsa bıle

mumları çiğköfteye koyucaz

ben beyaz tenlıyım ınana bana benım dururmum daha vahım bildiğin panda gıbıyım

sigara kullanıyomusun , ben bi ara bir ay bırakmıştım yüzüme renk gelmişti resmen etkisi var sanırım ,

üzüm çekirdğei yağını çok methediyolar ama denemedim aldım bakalım deniycem bikaç hafta etkisini görürsem yazarım

Canım biz 657 ye tabi değiliz ama 657 nin kılık kıyafet yönetliğine göre çalışıyoruz.

Etek yasak değil ama kot etek, kot pantolon, tayt, terlik vs. yasak.

Nasıl bir kurumdasın ki sen ? yani en azından ne üzerine?

kullanıyorum çokta sıvılce çıktı yuzumde cildede zararı var bununyaa

üzüm çekirdeği kremını almıştım avondan galıba gerçekten güzel yapıyor ama bıda bulamadım

Son düzenleme:
kullanıyorum çokta sıvılce çıktı yuzumde cildede zararı var bununyaa

üzüm çekirdeği kremını almıştım avondan galıba gerçekten güzel yapıyor ama bıda bulamadım

ah bi bıraksak yenilenicez de ben artık hamile kalınca bırakırım sanırsam o da mecburi olduğundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…