AdAm OLaCaK KıZLaR...

ben utanmaktan yemek yıyemezdım çok aç gezdim

şimdi daha evden çıkmadan nerde ne yıce0z ne alc+az2222222
birazcıkta oğlum yazdı

biz ilk buluşmada kebapçıya gittik acıkınca , bende yoğurtlu adana söylemiştim hepsini bitirmiştim eşimde , Maşallah iyi yiyosun demişti bizim iltifatımız da böyle işte

evet birde konuşacak konu bulamıyor insan tıkanıyor

ben ilk çıktığım çocukla elim ayagım titremekten asla konuşamazdım.çok fazla görüşemiyorduk zaten, görüşüncede çok kötü geçiyordu.ona söyleyeceğim hiç bir şeyi söyleyememiş oluyordum.hoş o beni hiç rahatlatmıyor svildiğimi de hissedemiyordum.eşimle öyle olmadı pek.hoş o zamanalr üni. 2. sınıftaydım çocuktum masumdum

Son düzenleme:
yıkılıyor yine burası... benim rontgenci yemekte de gireyim dedim azcık..
konu kocalar sanırım... ve iltifatlar.

biz ilk buluşmada kebapçıya gittik acıkınca , bende yoğurtlu adana söylemiştim hepsini bitirmiştim eşimde , Maşallah iyi yiyosun demişti bizim iltifatımız da böyle işte

ay bizim de aynı . bir yerlerde oturduk.. çıkışta bir yemek yiyelim mi dedi eşim. ben de olurrr dedim.. yani beni 5*5 yıldızlı bir yere götüreceğini sanıyordum. yol üstünde dürümcü/dönerci gibi bir yer vardı. girelim mi şura dedi.. çok şaşırdım. ben biraz burjuvaydım eşimden sonra normal geliyor. hatta lüks mekanlar boğuyor beni artık neredeyseD hala söylerim beni dürümcüye götürdün ben de X mekan falan sanmıştım diye.

çekingen bir yapım var normalde konuşkan değilim mesaj yazarken rahatım ben

Bende öyle, mesaj da olmasa hiç konuşamazdık sanırım eşimle

askerden gelirken nasıl karşılamaya memlekete gittin piki

O zaman bayağı süre geçmişti
Ve söz verdim diye gittim, koca yolu çıt demeden geçirdik diyebilirim soru sorarsa cevap veriyodum bi de cips yerken çıt çıkarıyodum

yok konu sevgilimize-eşimize gerçek yüzümüzü ne zaman gösterdiğimiz

hımm ben de onların ayılıkları sanıyordum...valla ben ilk evlendiğimde yanında WC ye gitmeye utanıyordum uzun süreli ihtiyacım için..o ise o kadar rahattı ki... ooooo.. şimdi gülüyorum.

Bizde luna parka gitmiştik
Çocuğun dizleri titredi gondoldan inişte

gerçekten iyi ki mesajlar var kendimi rahat ifade ediyorum mesajla

en baştan alıştırayım demiş sanırım :) ben kendim istemiştim gidelim şuraya diye çok severim ben kebapçıyı , kebap candır

cehaletin bu kadarı tişkürederim
estğ. ne demek...

gitmesen daha iyiymiş
canım cips istedi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…