- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.621
Ben anlatırsam herke şok olur güler bana şimdi
Neyse işte kısaca bende dilsiz gibiydim bayağı bi süre
Ben anlatırsam herke şok olur güler bana şimdi
Neyse işte kısaca bende dilsiz gibiydim bayağı bi süre
ben utanmaktan yemek yıyemezdım çok aç gezdim
şimdi daha evden çıkmadan nerde ne yıce0z ne alc+az2222222
birazcıkta oğlum yazdı
bende dilsiz gibiydim uzun süre , eşimde sakladığım birşeyler olduğunu düşünmüş neden anlatmıyo hiç kendini diyomuş içinden , halbuki bilse kendisi çok konuştuğundan bana fırsat kalmıyor ki dermisin , çekinirdim anlatıcak bişi bulamazdım zamanla açıldım saçıldım
yıkılıyor yine burası... benim rontgenci yemekte de gireyim dedim azcık..
konu kocalar sanırım... ve iltifatlar.
kızlar bazılarımızın isminin yanında yeşil nokta var bazılarımızda yok o nedemek oluyo ki
biz ilk buluşmada kebapçıya gittik acıkınca , bende yoğurtlu adana söylemiştim hepsini bitirmiştim eşimde , Maşallah iyi yiyosun demişti bizim iltifatımız da böyle işte
online olanlarda yeşil ışık yanar
çekingen bir yapım var normalde konuşkan değilim mesaj yazarken rahatım ben
askerden gelirken nasıl karşılamaya memlekete gittin piki
yok konu sevgilimize-eşimize gerçek yüzümüzü ne zaman gösterdiğimiz
ay bizim de aynı . bir yerlerde oturduk.. çıkışta bir yemek yiyelim mi dedi eşim. ben de olurrr dedim.. yani beni 5*5 yıldızlı bir yere götüreceğini sanıyordum. yol üstünde dürümcü/dönerci gibi bir yer vardı. girelim mi şura dedi.. çok şaşırdım. ben biraz burjuvaydım eşimden sonra normal geliyor. hatta lüks mekanlar boğuyor beni artık neredeyseD hala söylerim beni dürümcüye götürdün ben de X mekan falan sanmıştım diye.
Bende öyle, mesaj da olmasa hiç konuşamazdık sanırım eşimle
O zaman bayağı süre geçmişti
Ve söz verdim diye gittim, koca yolu çıt demeden geçirdik diyebilirimsoru sorarsa cevap veriyodum bi de cips yerken çıt çıkarıyodum
ay bizim de aynı . bir yerlerde oturduk.. çıkışta bir yemek yiyelim mi dedi eşim. ben de olurrr dedim.. yani beni 5*5 yıldızlı bir yere götüreceğini sanıyordum. yol üstünde dürümcü/dönerci gibi bir yer vardı. girelim mi şura dedi.. çok şaşırdım. ben biraz burjuvaydım eşimden sonra normal geliyor. hatta lüks mekanlar boğuyor beni artık neredeyseD hala söylerim beni dürümcüye götürdün ben de X mekan falan sanmıştım diye.
estğ. ne demek...cehaletin bu kadarıtişkürederim
Bende öyle, mesaj da olmasa hiç konuşamazdık sanırım eşimle
O zaman bayağı süre geçmişti
Ve söz verdim diye gittim, koca yolu çıt demeden geçirdik diyebilirimsoru sorarsa cevap veriyodum bi de cips yerken çıt çıkarıyodum
Bizde luna parka gitmiştik
Çocuğun dizleri titredi gondoldan inişte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?