- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.701
jeller konusunda senı uyarayım belki doktorun söylemiştir
bana söylememiştim ıkı gun kabus yaşamıştım bebeğim gidiyor dıye
böyle 2 aylık falandım bı gun fazla ayakta kaldım
kahverengı akıntı gıbı bişiler geldi meğerse o jeller kahveye dönmuş geri gelmiş
ödüm kopmuştu ıkı gun kımseyede sölemedım uzulmesınler dıye
kırıpdamadan mumya gıbı yattım
Elmayra da bi bizi taşımadı mübarek
Karınca gibi çalışıyo maşallah kızımıza
ay hakketenyaa çağırın azıcık otursun dınlensın
amin Allah razı olsun..badezuzum hayırlısı olsun Allah kolaycana kucağına almayı nasip etsin ,
herkesin bebeği olsun , dışarda hamileleri görünce gidip sarılasım geliyo valla ,
Amin yaşasın cadı hemcinslerim
Semt çok önemli ya, ben burda kimseyi tanımıyorum
Bizim sokağa biri gelse hoş geldin denirdi
1,5 yıl oldu yaşadığımızı bilen var mı acaba
Ayın editörü seçilir belki, ellemeyelim çalışsın
yok yaa benimkiler öyle değil..
benden çıkmazlardı..koltuk hikayesinde yokmuydun sen anlatmıştım..
istenmedik eşya bırakmadılar..bunlar söylenmez ayıpta..çıkarcı insanlarmış lafın kısası..
yaa kızlar ne dicem hamileyken saç boyamak cıs ama peki bu kullandığımız kremler falanda mı zararlı parfüm vs
selam millet,
sohbete katilayim diyorum ama hiziniza yetisebilene ask olsun...
masallahiniz var
ojenın bıle yavruya zararı olduğunu bılıyorum ayrıca pafum surmeyı bırak bakalım parfum adını kullanmaya dayanbılecekmisin
yaa kızlar ne dicem hamileyken saç boyamak cıs ama peki bu kullandığımız kremler falanda mı zararlı parfüm vs
benim burda var 2 hamile arkadaşım maşallah canavar gibiler ne bulantı ne bişey, hele biri geçen halı yıkadı 6.5 aylık hamile
krem parfüm bıraktım hepsini..bi krem deodorant kullanıyorum..oda mecburiyetten..yaa kızlar ne dicem hamileyken saç boyamak cıs ama peki bu kullandığımız kremler falanda mı zararlı parfüm vs
Her bişey isteyen vardı bi tane, hatırladım
Öylesi daha beter
Bari benimkiler selam bile vermiyohayal kırıklığına uğramam en azından
bizde onu ıyorduk otur dınlen :80::80::80:Poff cok yoruldum kahve yapan olsa da icsek :)
benim burda var 2 hamile arkadaşım maşallah canavar gibiler ne bulantı ne bişey, hele biri geçen halı yıkadı 6.5 aylık hamile
Her bişey isteyen vardı bi tane, hatırladım
Öylesi daha beter
Bari benimkiler selam bile vermiyohayal kırıklığına uğramam en azından
öle cnm daha yeniyiz zaten planımız 1 yıl sonra düğün borçlarını bitirelim bi maaddi manevi hazır olalım önce , neyi azaltayım dicektim sigarayı diyorsun evet haklısın ,
bu arada dün kremdir kapatıcıdır almaya gitttim kadına sordum e vitamini sürsem dedim olmaz dedik direk olmaz kreme karıştırsam dedim o da olmaz her bünyeye göre farklılık gösterir direk e vitamini uygulaması cildine ağır gelir dedi zaten kullandığın tüm kremlerde var onlarl yetin dedi, nems de sürkeli kullanıyomuş bünyeden bünyeye değişiyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?