- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.681
ayy yarım kaldı yazacağım.. son ay wc de uyusam diyordum. çok baskı oluyor ya aşağı doğru çocuk indikçe. ve acaip yanardım ben. ateş yüksekliği.. kışın ortasında dışarda penye tayt giyerdim.
sağol amiin..
yok tüp bebek olduğu için erken öğrendim..aşerme sadece bi kez supangle istedim sonrası hep bulantı zaten..
ya benim kötü galiba serum alıyorum haftada bir..Allah nasip ederse görücem o günleri :)şükürler olsun..
bade senin hamile olmana nasıl sevindim biliyomusun, vakti zamanında bi densiz sana gebelikle ilgili bi laf etmişti bilmem hatırlarmısın, ben hiç unutmadım hepte lafını soktum ona, sayesinde çok ban yedim ama olsun, Allah tamamına erdirsin analı babalı kuzu olsun
ben hiç düşünmediği binmeyi karizma çizilmesin diye binmiş kırmamış seni
Evet , hastaydı o sen iyileş tezkereye ben gelicem seni almaya dedim. O mu beni aldı ben mi onu bilememMolda öyle bi utanıyodum ki lavabo durumlarında filan, gitmesem daha iyiydi cidden ne konuşabildim ne bişey
Çok pardon Bade unutuyorum benÖğle arasında sana getireyim diyeceğim ama 1 saat molam var biliyo musun, o derece üzüldüm. Git gel 2 saat sürer bizim işyeri
Eşim de korkuyodu, ilk binişiymişte bana çaktırmamak adına binmiş
bende çok çekingenim ne güzel ilk sevgilinle evlenmissin
mutluluklar dilerim:123:
vallahi biz kadınların işi zorr ne psikolojilere giriyoruz çıkıyoruz yine de gıkımız çıkmıyor,
ben hiç düşünmediği binmeyi karizma çizilmesin diye binmiş kırmamış seni
Teşekkür ederim, darısı isteyen herkesin başına
rica ederim amin
Teşekkür ederim, darısı isteyen herkesin başına
bade senin hamile olmana nasıl sevindim biliyomusun, vakti zamanında bi densiz sana gebelikle ilgili bi laf etmişti bilmem hatırlarmısın, ben hiç unutmadım hepte lafını soktum ona, sayesinde çok ban yedim ama olsun, Allah tamamına erdirsin analı babalı kuzu olsun
cnm ozaman daha dıkkatlı ol ılaçlarını zamanında al ben estrofem dıye bır ilaç kullanıyrodum bıkaçtane daha vardı kullandığım bırde jeller bantta kullanmıştım baya bır hiç ihmal etme onları
evet aynen işte genetik bir durum galiba. kadın kadındır erkek erkek.
benim kızım bile bebeğinin altını değiştiriyor.. mama yediriyor. genetik bir durum galiba kadınsal duygular..
hatta "uyu artık yarın işe gideceğim" diyor.
Ama güldüm ben
Gözünü kapıyodu sımsıkı, yüzü domatese dönmüştü, bi de indik dizler zangır zangır titriyo
Bi o zaman iyi misin demişim
Olsun en azından konuştun diyodu sonra mesajla kritik yaparken
ilaçolarak asprin var almam gereken diğerleri vitamin..
jel vajinal,bide göbekten iğnem var..
bant filan bitti kurtuldum onlardan .kaşınıp duruyodum:)
unuturmuyum bellecik:)
Allah akıl versin ne diyeyim..o zaman bana ne msjlar gelmişti..herkes benim yaşım geçmiş çocuğum olmamış zannetmiş:)
3 yıllık evliyim 27 yaşındayım diyince herkes şok olmuştu :)))
onun gibi bitane daha var aynı sözü söyleyen..oda uı oldu..gerçi buralarda halen buldum da Allaha havale ettim..
sağol canım amin..Allah razı olsun..darısı başına ...artık istiyodun dimi
baya çekingenmişsin ben gene söleyebilirim bir iki kelime utana sıkıla da olsaBen değişik biriyim, böyle burda bülbül kesildiğime bakmayın
O benim liseden sınıf arkadaşım, o dönemler selam bile vermezdimHiç muhabbetimiz olmadı, ayrı gruplardandık.
Yıllar sonra o beni buldu bi şekilde, bende ne alaka dedim.
Ben liseden beri seni seviyorum dedi de ben tavlamak adına diyo sandım.
Ortak arkadaşlarımız doğruladı sonrasında, bıkmıştık bunu kara sevdasını dinlemekten dediler
Benim reddedeceğimden emin olduğundan da açılamamış ( İşim olmaz derdim ben öyle şeylerle hep )
Neyse yıllar sonra bu beni buldu
Face, msn, telefon derken 1 yıl böyle geçti
Buluşmayacağını biliyorum derdi, ısrarcı olmazdı
Sonra askere gitti, evlenmeyi hızlandırmak adına
1 ay acemi birliğinden sonra geldi, izni bitti son günüydü.
Arkadaşları denize gitti, o katılmadı. Neden dedim, olsun oraya gidersem senle mesajlaşamam böyle, bugün son günüm dedi.
Ben nasıl olduysam artık bi gaza geldim, tamam o zaman son günü değerlendirmeye ne dersin dedim
Nasıl yani dedi
Luna parka mı gitsek dedim
Gerçekten mi dedi
Evet dedim, havalara uçuyorum şu an dedi
Gittim de ne oldu sanki çıtım çıkmadı
Gondolda iyiydim yine, o ise indikten sonra bile dizleri titriyodu
Bi yere oturunca karşılıklı çok çekindim, durdum durdum o çay içti ben on bile içemedim.
Aynı masa da otururken 'kalkalım mı' yı bile sms le söyledim
İşin özü ben olsma bana katlanmazdım
canım kızarmış ekmek ve beyaz peynir olabilir. ama bulantın varken zorlama zaten ki ilk ay kilo almayı geç veren varmış. 4 ay itibariyle çocuk direk senden besleniyor. şimdi sendeki stokları kullanıyor. rahat ol. olipsin mavisi var ya.. 3-5 taşırdım yanımda. onu dene acaip rahatlayacaksın. okaliptuslu olan.
Bende çok sevindim ve aynen öyle kişilere de çok ayar oluyorum
Mini mini Badeler lazım bize dahainşallah.
Sizinkiler yakın değil ya komşu geldi aklıma ama aynen bizde de yok komşu filan
Annemlerin sokağında ne çoktu komşular
evet bana çeksin ousa çekmesin
sorma bende annemin komşularını mumla arıyorum..
onlar olsa alır evlerinde yatırırlardı beni..
burda ölsen kimsenin haberi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?