- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #6.941
gofretto çok para lazım çok iyi bir ev için. en ücra köşelerde bile fiyatlar beter uçmuş durumda. ee nufüs artıyor bununla paralel de evler yükseliyor. hele 3 çocuk olayı devreye girerse halimiz harap.
Yok ya sanmıyorum gelsinler. Gerçi Kk da öyle örnekler okudum ki:) Komsularını özleyip bir ay gelen var
Önlem almakta fayda var
Bana, kızım yok artık sen benim kızımsın demişti
Zaten hazmedemediğim de o, madem sevmedin, istemedin
Numara yapmasaydın
Ama eşim dedi ki sana özel değil
Annem benim evlenmemi istemedi ki
İlla bir gelini olacaktı
Ah ah çok dertliyim kara kara düşünüyorum şimdiden.
Erkek arkadaşımın ailesi memleketine taşınıyor. Oradan ev aldılar nasip olursa evlendiğiimizde burada ki evde biz oturacağız.
Şimdi diyorum ki 3 ayda bir 1 aylık kalmaya gelirler mi ? İçimde huzurum kaçtı ya.
O evde oturmak istemiyorum ama erkek arkadaşımda ev varken neden kira verelim ev benim diyor.
Bu arada bir kız bir erkek kardeşi var , ama evin onun olduğundan şüphesi yok.( Mal davalarından bi haber onun ailesi asla yapmaz öyle şeyler bende sustum artık inansın)
Babası ev senin demiş bir ablası öğretmen kardeşi subay . Evin onun olmasının sebebi evin borçlarını onun ödemesi bu arada.
Ben ne yapacağım
istanbulda uçmuş yakalanmıyor bile.
Beylikdüzü tarafları biraz makul ama merkeze uzak oralarda, evler güzelde.
Çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.
evlilikte vazgeçebilirim böyle okudukça duydukça aslında herkesin evliliği bir değildir ama insan düşünmeden edemiyor:44:
biraz sanırım çalışan kesim olarak mesafe koyma ve koruma konusunda 1 adım öndeyiz. en azından onlar sanki biraz bundan çekinip çizgiyi aşamıyorlar. ve bir gerçek var ki ne onlar bizim gerçek annemiz olabilir ne de biz onlar için kızları gibi olabiliriz. zaten bir de kızı varsa hepten hikaye bu kızım muhabbeti.
aman bu ne ya. herkes iç içe gerçekten başından mantıklı karar vermişsin de aynı yere girmemişsin.bir sürü kız ilk heves, aşk derken kabul ediyor da sonra ayıkla pirincin taşını..
istanbulda uçmuş yakalanmıyor bile.
Beylikdüzü tarafları biraz makul ama merkeze uzak oralarda, evler güzelde.
Çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.
hepsi öyle gerçekten bak. az ya da çok.. cahil ya da okumuş fark etmiyor..
komşumun kayınvalidesi hakim ama neler oluyor aralarında bir bilsen. okumuşmuş, hakimmiş.. kadın da diyor ki: benimki de okumuş cahilleden.
bende de var bir tane öyle mesela. ben evlenirken ağlamış oğlum artık beni sevmez karısını sever diye.
Amin canım
Benim kendi evim Şişli'de
Florence Nightingale Hastanesi varya
Oraya çok yakın
Kira farkım çok değil,
O yüzden rahatım
Ama kendime ait olan evim küçük
hepsi öyle gerçekten bak. az ya da çok.. cahil ya da okumuş fark etmiyor..
komşumun kayınvalidesi hakim ama neler oluyor aralarında bir bilsen. okumuşmuş, hakimmiş.. kadın da diyor ki: benimki de okumuş cahilleden.
bende de var bir tane öyle mesela. ben evlenirken ağlamış oğlum artık beni sevmez karısını sever diye.
kulak misafiri oldum bendeyorum yapmadan geçemicem ,
bende kv ler eğer sık sık gelip sürekli geliceklerse illa kendi evleri olmalarına gerek yok o tarz insanlarsa sen o evde oturmasanda gelir,
o yüzden en güzeli o evde oturup eğer ki ev almak bile istiyorsanız en azından şimdilik kira derdiniz olmaz , eğer sık sık gelip başını ağrıtırlarsa da duruma göre tepkini o zaman verir araya eşini sokarsın artık
Aynen İpek, birde eski zihniyet yok artık evlendiler her dediğimizi yaparıza getirmeye çalıştıklarında yuvalar dağılıyor,
Tabii bu sonu isteyen ailelerde çok resmen bezdiriyorlar gelini.
İstisnalar elbet var ama çalışmayan kadınlar daha çok baskı altında kalıyor geneli böyle.
Çalışmak maddiyattın yanında manevi olarak da çok önemli. Psikolojin düzeliyor resmen.
Sıralama bence İŞ, AŞ ve AŞK.
evlilikte vazgeçebilirim böyle okudukça duydukça aslında herkesin evliliği bir değildir ama insan düşünmeden edemiyor:44:
hele bir de diğer eltiler vs yakın akrabalar çalışmıyorsa sen böyle biraz daha yükseliyorsun. benim öyle mesela. kayınpederim arar telde der ki:gızımmm bi emriniz var mı burdan goyuverem?
yani demek mi olması lazım koy ne koyacaksan ama icraat da bir şey yok. şimdiye kadar gönderdiği bir şey de yok laf kalabalığından başka.
Aaa yap tabi yorum yap
Yani ben tamam çok hoşgörülü bir insanım ama dzen manyağıyım annemle zor yapıyorum .
Yani babası gelcek kendi babamın yanında yatarım askılı giyerim ama onun babasının yanında pantolonla oturmak zorunda kalcam.
Yani aynı şehir olsa hergün görsem bu kdar takmam ama 1 ay gelip kalcaklarını düşündükçe mideme kramp giriyor
inşallah gofret ya.. ben de şimdi lojmandayım kira vermiyorum diye tuzum kuru sonrasında nolur bilmiyorum.
Korkma ben sana ipucu veririm
1- Aynı ev,bina, semt olmayacak
2- İlk torun olmayacak
3- Çokça kardeşi olmayacak
4- Usul erkan bilen bi ailesi olacak
Hepsi bi arada bulunmaz belki, 3 ü varsa 1 ini görmezden gelebilirsin
benim kv de de kaynımı görmüş rüyasında evleniyomuş baya bi ağlayarak uyanmış , dedim iyiki benim düğünde de ağlamadın ses etmedi belli ki ağlamışşş ne alemler yaaa sanki çekip koparıyoruz karşı apartmandayız hepi toopu ,
düğün bitti en son ayrılıyoruz kp ta nerden bağırdı baan gelinliklerleyim tam arabaya binicemmm sovrrrrrr oğluma iyi bak dedi , bende aynı onun ses tonuyla bağırdımmm ben ne bakçam o bana baktın diye kötü gelin edasıyla millet bakakalmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?