- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #6.961
Korkma ben sana ipucu veririm
1- Aynı ev,bina, semt olmayacak
2- İlk torun olmayacak
3- Çokça kardeşi olmayacak
4- Usul erkan bilen bi ailesi olacak
Hepsi bi arada bulunmaz belki, 3 ü varsa 1 ini görmezden gelebilirsin
Kendi evinin yeride çok merkezi lovecim.
Annenler ortaköydeler diye gidemiyorsun dimi ? :)
Ümraniyede yeni yapılan evler varya oralarıda beğeniyorum hem çok uzak da değil Avrupa yakasına.
Gönlüm sarıyerin semtlerinden yana ama İMKANSIZ, iş adamı koca lazım oralara ancak :)
yoo korkma. bunun sırrı şu. birebir mücadele edeceksin. annesiyle sorunlarına eşini karıştırmayacaksın. evde konusu geçmeyecek, dedikodu etmeyeceksin.. ama kendi bildiğini okuyacaksın.. o zaman çok sorun olmuyor.
benim kv de de kaynımı görmüş rüyasında evleniyomuş baya bi ağlayarak uyanmış , dedim iyiki benim düğünde de ağlamadın ses etmedi belli ki ağlamışşş ne alemler yaaa sanki çekip koparıyoruz karşı apartmandayız hepi toopu ,
düğün bitti en son ayrılıyoruz kp ta nerden bağırdı baan gelinliklerleyim tam arabaya binicemmm sovrrrrrr oğluma iyi bak dedi , bende aynı onun ses tonuyla bağırdımmm ben ne bakçam o bana baktın diye kötü gelin edasıyla millet bakakalmıştı
4. madde BAM telim Kader.
Korkma ben sana ipucu veririm
1- Aynı ev,bina, semt olmayacak
2- İlk torun olmayacak
3- Çokça kardeşi olmayacak
4- Usul erkan bilen bi ailesi olacak
Hepsi bi arada bulunmaz belki, 3 ü varsa 1 ini görmezden gelebilirsin
O yüzden bdv dekiler eçok kızıyorum ben
Bırak aynı binayı aynı eve gelin gittim yetişin bunu diyorlar bunu yapıyorlar diyorlar
Eee ne bekliyosun ki aynı evde insan öz ailesiyle zor geçiniyo, farklı kültürden birileri yabancı birileri hatta bana göre nasıl geçineceksin
Anneannenin incileri bitmez kızlar
Yeni evliydik her iki aileyi de yemeğe aldık, eşim millet burdayken çocukluk arkadaşımı askere uğurlamaya gideyim erken dönerim zaten dedi, tamam dedim.
Anneanne dedi ki, siz çalışıyosunuz yazık hergün yemekle uğraşmayın bize gelin
Bende dedim ki 'Kusura bakmayın da ben hergün yemek sebebiyle öz anneme bile gitmem ' babam da güldüben lafımı esirgemem yani yine aynısın gibisinden güldü.
Nolurdu yavrum kızım dedi, olmaz öyle şey 'herkesin düzeni kendine' dedim
Sonra da komiğime gitti, zaten sizin oraya gelene kadar biz yemek pişirir de yeriz bile dedimOrası bizim işyerine çok uzak, bizim eve vardıktan sonr abir vesait daha yapacaksın ve tam iş saati trafik çekeceksin akıl karı değildi cidden.
hepsi öyle gerçekten bak. az ya da çok.. cahil ya da okumuş fark etmiyor..
komşumun kayınvalidesi hakim ama neler oluyor aralarında bir bilsen. okumuşmuş, hakimmiş.. kadın da diyor ki: benimki de okumuş cahilleden.
bende de var bir tane öyle mesela. ben evlenirken ağlamış oğlum artık beni sevmez karısını sever diye.
ben lafımı esirgemem pek nerede olursam olayım sorun değil belki el içine girince değişebilir saygı manasında bilemiyorum doğru kendimiz hakkımızı savunup eşimize anlatmaz sıkmazsak belki sorun kalmayabilir eşte çok önemli arkanda destek olmalı bu konuda
iyide bu bir ay muhabbeti senin kururntunmu yoksa bişiler mi duydun hani bir ay çok uzun süre sonuçta ülke değiştirmiyolar öyle bile olsa insan çekinir sanırım en kötü durumu düşünüp kendini alıştırmaya çalışıyosun , ama kimse kusura bakmasın bir ay kalana misafir denmez hürmette edilmez ben oğulurdum cidden , sende şimdiden içini sıkma o durumları o zaman düşünürsün artık belki de öyle birşey olmucak belki de yılda 2-3 kere 1 yada 2 haftalığına gelip gidicekler
Allahım bee aferin sana.senin sırtın yere gelmez.
benim kv de de kaynımı görmüş rüyasında evleniyomuş baya bi ağlayarak uyanmış , dedim iyiki benim düğünde de ağlamadın ses etmedi belli ki ağlamışşş ne alemler yaaa sanki çekip koparıyoruz karşı apartmandayız hepi toopu ,
düğün bitti en son ayrılıyoruz kp ta nerden bağırdı baan gelinliklerleyim tam arabaya binicemmm sovrrrrrr oğluma iyi bak dedi , bende aynı onun ses tonuyla bağırdımmm ben ne bakçam o bana baktın diye kötü gelin edasıyla millet bakakalmıştı
benim de dilimin ayarı yoktu... eşime taşıdım evde bu konuları. sadece benim huzurum kaçtı. sonrasında keşfettim formulü.. eve konu getirmiyorum.. aynı evin içine girince herkes kendinden bir şeyden feragat etmek durumunda..
Hep diyorum okulda insanlık görgü adap dersleri yok diye.
Kv ev hanımı, akrabalaının çoğu iyi mevkilerde meslek sahibi insanlar
ama görgü adap yok işte.
Benim ailemde ünv. mezunu bile sayılıdır. Arada öküzlerde olsa çoğu insandır nerde ne yapması gerektiğini bilirler.
En çokda 2 ünv. diplomasıyla evde oturan, kıskanç cimri bencil beleşci görümceme yazık diyorum,
Eğitimci atanamıyor onun okuttuğu çocuklardan hayır gelmez belkide o yüzden atanamıyor :)
Kader bak şimdi
1-Aynı il bile olmayacak
2-İlk torun değil
3-Toplamda 3 kardeşler . 1 abla bir kardeş var.
4- Oladabilir olmayada bilir
5-Burdan taşındıkları evde biz oturacağız 3 ayda bir 1 ay gelme ihtimalleri var :18:
haklısınız eşe taşımamak gerek huzurumuz için çünkü hep gelin haksız oluyor bazen laf söylesek annelerine gene suçluyuz
beni sizler varettiniz, bdv sağolsun hep temkinli gezen kötü gelin modundayım , zırt diyene zort diyorum
ay gofret görümceler genel olarak kıskanır sanırım gelinleri. nedeni de şudur:
1.) halam derdi ki: babandan çok çektim şimdi annene ve size hiç bir şey yapamıyor.
2.) ben kardeşimle üniversite okurken aynı evde kaldım.. hakketten beter çektim. çorabına kadar bırakırdı vs.. bardaklar aklına ne gelirse. şimdi eşiyle temizlik yapıyor bir titiz bir titiz sorma. ben de takılmadan edemiyorum: bana neler yapardı diye
sovrr tuttum seni yaaa süpersin, bende karşıdan gelen ses tonuna göre ayarlarım sesimi çoğunlukla :)
aynen ben de kızıyorum ki bir de kendi eliyle aynı eve girmiş sonrasında sorunlar oluyor. yok görümcenin çocuğu yok kaynım, yok eltim... yani kendin ettin kendin buldun. şimdi de şikayet ediyor durumdan. ee durumumuz yoktu erteleyeceksin o zaman. yani kılıfı hazırlamadan camiyi çalmaya soyunuyorlar sonra da sorun sorun sorun...sen biraz da soğuk kanlısın da cevapların da net.. yemek olayı gibi.. o yüzden onlar da buna binaen durması gereken yeri çok iyi biliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?