AdAm OLaCaK KıZLaR...

Korkma ben sana ipucu veririm

1- Aynı ev,bina, semt olmayacak
2- İlk torun olmayacak
3- Çokça kardeşi olmayacak
4- Usul erkan bilen bi ailesi olacak

Hepsi bi arada bulunmaz belki, 3 ü varsa 1 ini görmezden gelebilirsin

Kader bak şimdi
1-Aynı il bile olmayacak
2-İlk torun değil
3-Toplamda 3 kardeşler . 1 abla bir kardeş var.
4- Oladabilir olmayada bilir
5-Burdan taşındıkları evde biz oturacağız 3 ayda bir 1 ay gelme ihtimalleri var :18:

Son düzenleyen: Moderatör:

Aksine annem kendi evime daha yakın
Ama araba var o yüzden sorun değil
Sadece trafik belası

Ümraniye'de yengemizin abisi ev almış
Görmedim ama sıfır bina
Fiyatı da çok iyiymiş
Düşünülebilir yani..

ben lafımı esirgemem pek nerede olursam olayım sorun değil belki el içine girince değişebilir saygı manasında bilemiyorum doğru kendimiz hakkımızı savunup eşimize anlatmaz sıkmazsak belki sorun kalmayabilir eşte çok önemli arkanda destek olmalı bu konuda

Senin bu kayınvalide de hep sana dadı muamelesi yapıyor iyi demişsin ben çok hüzünlüydüm alıma gelmezdi sanırım

4. madde BAM telim Kader.

O zaten nadir bulunan birşey, bende de yok

çok teşekkür ederim sorularım olursa sizlere danışabilirim

aynen ben de kızıyorum ki bir de kendi eliyle aynı eve girmiş sonrasında sorunlar oluyor. yok görümcenin çocuğu yok kaynım, yok eltim... yani kendin ettin kendin buldun. şimdi de şikayet ediyor durumdan. ee durumumuz yoktu erteleyeceksin o zaman. yani kılıfı hazırlamadan camiyi çalmaya soyunuyorlar sonra da sorun sorun sorun...sen biraz da soğuk kanlısın da cevapların da net.. yemek olayı gibi.. o yüzden onlar da buna binaen durması gereken yeri çok iyi biliyorlar.

Hep diyorum okulda insanlık görgü adap dersleri yok diye.
Kv ev hanımı, akrabalaının çoğu iyi mevkilerde meslek sahibi insanlar
ama görgü adap yok işte.
Benim ailemde ünv. mezunu bile sayılıdır. Arada öküzlerde olsa çoğu insandır nerde ne yapması gerektiğini bilirler.
En çokda 2 ünv. diplomasıyla evde oturan, kıskanç cimri bencil beleşci görümceme yazık diyorum,
Eğitimci atanamıyor onun okuttuğu çocuklardan hayır gelmez belkide o yüzden atanamıyor :)

benim de dilimin ayarı yoktu... eşime taşıdım evde bu konuları. sadece benim huzurum kaçtı. sonrasında keşfettim formulü.. eve konu getirmiyorum.. aynı evin içine girince herkes kendinden bir şeyden feragat etmek durumunda..

Bu benim kuruntum kendimi kötüye alıştırıyorum :18:
Çünkü gelirlerse oğulları haklı olarak bir ses edemez.
Ama ben çalışıyor olacağım ve diyorum ya çok sıkıya gelemeyen bir insanım.
Sinirliyim , rahatsızlığa gelemem.
Aynı yerde olsak gelir giderler ama şimdi geldiler mi uzunca kalırlar diye düşünüyorum.
Erkek arkadaşımla konuşmadık bu konuyu. Zaten konuşmam da çünkü pek fırsat vermez bana

sovrr tuttum seni yaaa süpersin, bende karşıdan gelen ses tonuna göre ayarlarım sesimi çoğunlukla :)

haklısınız eşe taşımamak gerek huzurumuz için çünkü hep gelin haksız oluyor bazen laf söylesek annelerine gene suçluyuz

ay gofret görümceler genel olarak kıskanır sanırım gelinleri. nedeni de şudur:
1.) halam derdi ki: babandan çok çektim şimdi annene ve size hiç bir şey yapamıyor.
2.) ben kardeşimle üniversite okurken aynı evde kaldım.. hakketten beter çektim. çorabına kadar bırakırdı vs.. bardaklar aklına ne gelirse. şimdi eşiyle temizlik yapıyor bir titiz bir titiz sorma. ben de takılmadan edemiyorum: bana neler yapardı diye

Hemen bakıyorum

İlk üç maddeyi beğendim.
4- Büyük ihtimalle yoktur, o bizimkilerde de yok tıngır mıngır idare ediyorum işte napim
5- Ev işi sakat, uzun vadede başınızı ağrıtabilir. Kayıvalide kayınpeder bizim ev edasıyla gelirler, ilerde de diğer 2 kardeş hak iddia eder.
Ben hisseli ortaklı vs. şeylerden nefret ederim, kirayı bile tercih ederdim.

haklısınız eşe taşımamak gerek huzurumuz için çünkü hep gelin haksız oluyor bazen laf söylesek annelerine gene suçluyuz

anneleri karıştırma zaten yani. dilim anne demek istemese bile sadece ve sadece Allah rızası içindir suskunluğum. gerisi boş benim için. isterlerse toplu katliam yapsınlar ben maneviyatım için susuyorum.

ama gelinin suçu ney ipek ?
Benim en çok kızdığım, benim ailemin evlenirken bana yaptıklarıyla kocasının ailesine yaptırdıklarını kıyaslıyor malmıdır nedir hala aklım almıyor, birde o kadar kendini düşünüyor ki attığı her adımda sofraya koyduğu bardakda bile, benime telde muhabbet için can atıyor ama arayan kim sesime mahrum bırakırım adamı, diplomalarıyla övünceğine insan olsaydı keşke.

sovrr tuttum seni yaaa süpersin, bende karşıdan gelen ses tonuna göre ayarlarım sesimi çoğunlukla :)

ama napim orda üstünlüklerini ilk dakkadan belli etme çabasına giren insan modunda gördüm onu içimde kalcana onun içine otursun demi ama :)))bu ve benzer 2-3 durum daha yaşadım normalde kp hem emir veren tarzında konuşmaları olur ama artık anladı beni bişi diceğe zaman kızım sen bilirsin ama şöyle yaparsan güzel olabilir diyo bende mantıklıysa yapıyorum kafama yatmadıysa kendi bildiğimi , kendini belli etmek en güzeli

Evet
Yetişin görümcem hergün bizde diyeni de gördüm
Meğerse kayınvalideyle birlik oturuyormuş
O seni görmeye dğeil annesine geliyo sakin ol, rahatsız oluyosan da ayrı eve çıkman lazım sen varsın diye millet annesini görmeye gelmeyecek mi hayret birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…