- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #6.981
Aksine annem kendi evime daha yakın
Ama araba var o yüzden sorun değil
Sadece trafik belası
Ümraniye'de yengemizin abisi ev almış
Görmedim ama sıfır bina
Fiyatı da çok iyiymiş
Düşünülebilir yani..
ama gelinin suçu ney ipek ?
Benim en çok kızdığım, benim ailemin evlenirken bana yaptıklarıyla kocasının ailesine yaptırdıklarını kıyaslıyor malmıdır nedir hala aklım almıyor, birde o kadar kendini düşünüyor ki attığı her adımda sofraya koyduğu bardakda bile, benime telde muhabbet için can atıyor ama arayan kim sesime mahrum bırakırım adamı, diplomalarıyla övünceğine insan olsaydı keşke.
ama gelinin suçu ney ipek ?
Benim en çok kızdığım, benim ailemin evlenirken bana yaptıklarıyla kocasının ailesine yaptırdıklarını kıyaslıyor malmıdır nedir hala aklım almıyor, birde o kadar kendini düşünüyor ki attığı her adımda sofraya koyduğu bardakda bile, benime telde muhabbet için can atıyor ama arayan kim sesime mahrum bırakırım adamı, diplomalarıyla övünceğine insan olsaydı keşke.
Hemen bakıyorum
İlk üç maddeyi beğendim.
4- Büyük ihtimalle yoktur, o bizimkilerde de yok tıngır mıngır idare ediyorum işte napim
5- Ev işi sakat, uzun vadede başınızı ağrıtabilir. Kayıvalide kayınpeder bizim ev edasıyla gelirler, ilerde de diğer 2 kardeş hak iddia eder.
Ben hisseli ortaklı vs. şeylerden nefret ederim, kirayı bile tercih ederdim.
anneleri karıştırma zaten yani. dilim anne demek istemese bile sadece ve sadece Allah rızası içindir suskunluğum. gerisi boş benim için. isterlerse toplu katliam yapsınlar ben maneviyatım için susuyorum.
telde muhabbet için can atıyor
Canım bende bunu anlamıyorum
Hem sevme, aranda o kadar soğukluk var
Hemde samimi olmaya çalış
Sanırım herşeyi öğrenmek için samimi olmaya çalışıyorlar
haklısın canım benim de buna benzer mevzularım var derinden yara aldıklarım ve içimdeki uhdeleri temizleyemez. ama geçmiş zaman nasıl geri gelmiyorsa içinde bulunduğumuz zaman da geçmiş zaman olacak o yüzden şimdiki zamanı kahretmek istemediğimden evimde konularını açmıyorum ben. çok basit 2 şey diyim sana. gelinliğim dahil düğün masrafları a da z ye biz ödedik eşimle. çok zengin bellemişler beni en başından. çalışmak da dert ya bazen böyle.
haklısın canım benim de buna benzer mevzularım var derinden yara aldıklarım ve içimdeki uhdeleri temizleyemez. ama geçmiş zaman nasıl geri gelmiyorsa içinde bulunduğumuz zaman da geçmiş zaman olacak o yüzden şimdiki zamanı kahretmek istemediğimden evimde konularını açmıyorum ben. çok basit 2 şey diyim sana. gelinliğim dahil düğün masrafları a da z ye biz ödedik eşimle. çok zengin bellemişler beni en başından. çalışmak da dert ya bazen böyle.
Ben hala anne - baba demiyorum
ilk kez evleniyorsan minicik beklentiler, ufak pembe hayaller ama hepsini kursakda bırakıyorlar asla unutmuyorum ama lafınıda etmiyorum ilk aylarda çok zoruma gidiyordu, çalışan insanım para nasl kazanılır bilirim, aç gözlü gibi diretmedimde hiç bişeye ama çakallıklarını gözüme soktukları zaman bittiler benim için saygım sonsuz yapacak bişey yok güz göz olsam canım daha çok yanar.
Saygılı ve mesafeli olunca onlarda çok yanaşamıyorlar.
Bendensin
Bende asla hakkında konuşmuyorum
Uzak olsunda ben rahatım
Ayrıca biz de evlenirken
Eşimle herşeyi kendimiz yaptık
(Ailem yardım etti ama çeyiz olanı kabul ettim sadece)
Herşeyi borçla yaptık
Şimdi bir evimiz, bir arabamız
Birde Allah bağışlasın dünya tatlısı bir kızımız var
İkimizde çalışıyoruz
Allah kimseye muhtaç etmesin
Ben ilk yıllarda çok iyi olduğumuz için anne baba demiştim
Ağızda kalıyor
Ama dememeye özen gösteriyorum :)
en iyisi.adam yerine koyup yüz göz olmaya bile değmezler
evinde arabanda senin en güzeli bu işte Love
bizim hakkımız var biz aldık ettik dırdırını çekmiyorsan
herşeyin sahibi sensin .
Maşallahhh.....
4 den şüpheliyim ben zaten
5- Erkek arkadaşım evin onun olacğından emin senelerdir 2 evin borcunu ödemeyede o katkı sağladı. Babası diğerlerinin yanında demiş.
Bende zaten inan ki o evde oturmak istemiyorum böyle olacağını biliyorum çünkü.
Birkere dedim ki mal davası kardeşliğe bakmaz dedi ki benim ailemde öyle olmaz . Dedim peki içimden de yaşa ve gör dedim
Ben de kiraya razıyım bana dedi ki ev varken neden kira ödeyeyim evi üstüme yapsın söz satacağım dedi. Er yada geç yaparmış
Dedim ki 5 senede yaptı yaptı basar giderim tamam dedi.
Ya benim erkek arkadaşım çok dürüst beni ezdirmez ama saygı göstermemi bekler. Ama bir sorun olursada bizi uzak tutar.
İnan korkuyorum istemiyorum kiraya bile razıyım. 2 sene var bunların kuruntusuna düştüm.
Ne yapmalıyım sence ? Engin bilgilerini bana aktr
ama napim orda üstünlüklerini ilk dakkadan belli etme çabasına giren insan modunda gördüm onu içimde kalcana onun içine otursun demi ama :)))bu ve benzer 2-3 durum daha yaşadım normalde kp hem emir veren tarzında konuşmaları olur ama artık anladı beni bişi diceğe zaman kızım sen bilirsin ama şöyle yaparsan güzel olabilir diyo bende mantıklıysa yapıyorum kafama yatmadıysa kendi bildiğimi , kendini belli etmek en güzeli
bizde bana takıcakları takıya kadar kendimiz aldık,
bizimkilerinm durumları yok gerçi kp der sürekli keşke böyle olmasaydı da sizi bi ev sahibi yapabilseydim gibilerinden ,
hani ellerinde avuçlarında olmadığını bildiğimden o konuda kinlenmiyorum sözleriyle gönül alıyorlar en azından ,
ha olsaydı da yapmasalardı o zaman da kinlenmezdim insan kendi yapınca sıkıntıda çekse herşey daha güzel oluyo
şimdide azıcık aşım kaygısız başım ... en azından o alışveriş vs dönemlerinde herşeye karışamıyorlar keyfine göre alıyosun
evinde arabanda senin en güzeli bu işte Love
bizim hakkımız var biz aldık ettik dırdırını çekmiyorsan
herşeyin sahibi sensin .
Maşallahhh.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?