AdAm OLaCaK KıZLaR...

çok güzel siteler var love , avrupa yakasının merkezi yerlerine göre çokda uygun,

haklısın canım benim de buna benzer mevzularım var derinden yara aldıklarım ve içimdeki uhdeleri temizleyemez. ama geçmiş zaman nasıl geri gelmiyorsa içinde bulunduğumuz zaman da geçmiş zaman olacak o yüzden şimdiki zamanı kahretmek istemediğimden evimde konularını açmıyorum ben. çok basit 2 şey diyim sana. gelinliğim dahil düğün masrafları a da z ye biz ödedik eşimle. çok zengin bellemişler beni en başından. çalışmak da dert ya bazen böyle.

telde muhabbet için can atıyor

Canım bende bunu anlamıyorum
Hem sevme, aranda o kadar soğukluk var
Hemde samimi olmaya çalış
Sanırım herşeyi öğrenmek için samimi olmaya çalışıyorlar

4 den şüpheliyim ben zaten
5- Erkek arkadaşım evin onun olacğından emin senelerdir 2 evin borcunu ödemeyede o katkı sağladı. Babası diğerlerinin yanında demiş.
Bende zaten inan ki o evde oturmak istemiyorum böyle olacağını biliyorum çünkü.
Birkere dedim ki mal davası kardeşliğe bakmaz dedi ki benim ailemde öyle olmaz . Dedim peki içimden de yaşa ve gör dedim
Ben de kiraya razıyım bana dedi ki ev varken neden kira ödeyeyim evi üstüme yapsın söz satacağım dedi. Er yada geç yaparmış
Dedim ki 5 senede yaptı yaptı basar giderim tamam dedi.
Ya benim erkek arkadaşım çok dürüst beni ezdirmez ama saygı göstermemi bekler. Ama bir sorun olursada bizi uzak tutar.
İnan korkuyorum istemiyorum kiraya bile razıyım. 2 sene var bunların kuruntusuna düştüm.
Ne yapmalıyım sence ? Engin bilgilerini bana aktr

telde muhabbet için can atıyor

Canım bende bunu anlamıyorum
Hem sevme, aranda o kadar soğukluk var
Hemde samimi olmaya çalış
Sanırım herşeyi öğrenmek için samimi olmaya çalışıyorlar

tabi canım meraktan ben burda napıyorum nerde geziyorum ne yiyorum
yüz bulsa hepsini ince ince soracak bana ayrıntıya girmeden yüz üstü görüşüyorum oda zaruri durumlarda.
Eşinin işi sebebiyle Güneydoğuda Allahtan bana çooook uzaktalar,
Kv delerde 18 saatlik aramız olan başka bi memleketteler.
Ama kızlar uzakda olsalarda 1 olumsuz laf bütün hafta baş ağrımasına yetiyor inanki
sadece yüzlerini görmemek karım diyebilirim.
Ve istedikleri konularda da uzaktan kumanda etme hevesindeler, ama ben daha gelişimini tamamlaymamış kişiliği oturmamış biri değilim yaş olmuş 28, kumanda olamıyorum:)

Bendensin
Bende asla hakkında konuşmuyorum
Uzak olsunda ben rahatım
Ayrıca biz de evlenirken
Eşimle herşeyi kendimiz yaptık
(Ailem yardım etti ama çeyiz olanı kabul ettim sadece)
Herşeyi borçla yaptık
Şimdi bir evimiz, bir arabamız
Birde Allah bağışlasın dünya tatlısı bir kızımız var
İkimizde çalışıyoruz
Allah kimseye muhtaç etmesin

ilk kez evleniyorsan minicik beklentiler, ufak pembe hayaller ama hepsini kursakda bırakıyorlar asla unutmuyorum ama lafınıda etmiyorum ilk aylarda çok zoruma gidiyordu, çalışan insanım para nasl kazanılır bilirim, aç gözlü gibi diretmedimde hiç bişeye ama çakallıklarını gözüme soktukları zaman bittiler benim için saygım sonsuz yapacak bişey yok güz göz olsam canım daha çok yanar.
Saygılı ve mesafeli olunca onlarda çok yanaşamıyorlar.

en iyisi.adam yerine koyup yüz göz olmaya bile değmezler

evinde arabanda senin en güzeli bu işte Love
bizim hakkımız var biz aldık ettik dırdırını çekmiyorsan
herşeyin sahibi sensin .
Maşallahhh.....

bizde bana takıcakları takıya kadar kendimiz aldık,
bizimkilerinm durumları yok gerçi kp der sürekli keşke böyle olmasaydı da sizi bi ev sahibi yapabilseydim gibilerinden ,
hani ellerinde avuçlarında olmadığını bildiğimden o konuda kinlenmiyorum sözleriyle gönül alıyorlar en azından ,
ha olsaydı da yapmasalardı o zaman da kinlenmezdim insan kendi yapınca sıkıntıda çekse herşey daha güzel oluyo
şimdide azıcık aşım kaygısız başım ... en azından o alışveriş vs dönemlerinde herşeye karışamıyorlar keyfine göre alıyosun

Engin bilgilerim mi haşa , ablalarım var burda Ben çömezim daha

Ama şunu söyleyebilirim, sevgilin masal aleminde İş mala mülke gelince herkes hakkını arar, kardeşlik başka mesele olur.
Senin ki büyük diye ev borcuna yardımı fazl aolmuş olabilir ama resmiyette bu 'baba evi' diye geçiyorsa tüm kardeşler hak iddia eder, onu çimdikleyip bu rüyadan uyandırman lazım

Ama iyi ama kötü bu muammaya bi son verilmeden, bence de evlenme.
Evlendikten sonra hepten bi gevşeme olur herkeste

Peki bu anne baba meselesi kızlar için neden zor oluyor ?
Benim erkek arkadaşım annemle tanıştı kackere anne dedi anneme , abim kaynanasıyla tanıştığı ilk zamandan anne dedi.
Ben zorlanırım meselaaa , benim yengem de zorlandı.
Ki size yemin ederim annem melektir melek . Yani benim ablam vefat etti annemin o kadar yumuşak bir kalbi varki kendi de çok çekmiş zaten yavrum der ağızından birdaha çıkar. Gerçekten abartmıyorum
Bunun karşı tarafın davranışıyla olduğunu düşünmüyorum annem kızların daha çok zorlandığını söylüyor bu konuda. Zaten yengemle hiç sorunumuz olmadı bugüne kadar. İyiz çok şükür.

Hemen bi baskı altına almaya çalışma tripleri, bizimkilerde yapmayan çalıştırlar inceden inceden, eşime dedim psikolojik baskı altında tutup emir kipiyle konuşacağın bir eş istiyorsan köyünüzden getirseydiniz, hoş oda benim kadar görgülü ve anlayışlı olmazdı, adamda tık yok! kafasında muhasebesini yapıp benim artılarımı daha çok gördü sanırım :)))))

Ben bunu bilir bunu söylerim
Eşler sırt sırta verirse
Dağları bile yıkarlar
Yeterki yanımızdaki adam, adam olsun

evinde arabanda senin en güzeli bu işte Love
bizim hakkımız var biz aldık ettik dırdırını çekmiyorsan
herşeyin sahibi sensin .
Maşallahhh.....

Ben bu maddi meselelere hiç girmeyeyim
Hepinizin şoka girer de kayınvaliden mi birşey demiyordu, neler yapmış neler dersiniz neyse
olan oldu, kendisine beddua kitlesi oluşturmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…