- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.021
Ay benim annemde doğsada baksam diye bekliyorNasıl insanlar var ya
çok kötü benim annem abim hakkarideyken depresyona girmiş, kafa derisinde yaralar çıkmıştı.bunlar hatırladıgım daha.sonra doktorların verdiği ilaçlarla sürekli yatıyordu.evde yemek bile yapamıyordu.
Eşin peki bu konu da birşey dedi mi sana ?
Benim bir arkadaşım annesi çocuğuna bakmak için para istemiş
Üstelik muhtaç değil
Benim abim Kars ta yaptı, annemin psikolojisi bozuldu. Doktor ilaç filan yazmıştı ben küçüktüm tam hatırlamıyorum ama annem kendini iyi hissetsin diye sürekli bişeyler yapıyordu babamlar.
Hayır demedi, dese de birşey fark etmez zaten
Benim kararlarım sabittir, herkes bilir.
Eşim bana dedi ki
Ben askerdeyken telefonda geince evlenmeyi düşünüyorum anne derdim hep
O da bana sen gel yeter ki oğlum ne gerekiyorsa yaparız derdi
Ben gün gün şafak saydım, çatışmalara rağmen, açlığa, yataksızlığa rağmen umudum için ayakta kaldım
Askerlik bitti, bi geldim evi tanıyamadım
Ben doğuda görev yaptığım için asker maaşı alıyordum, ondan bile birikim yaptım, ailemden para istemedim, onlarda benim için biriktiriyordur zaten dedim
Ben orda canımla boğuşurken burda son model kartonpiyerler, mobilyalar döşenmiş, sen bile yemeden içmeden kesilmişken öz annem gösteriş merakından kusur kalmamış
Şimdi de bana paramız yok oğlum nasıl kız istemeye gidelim diyorlar dedi
Bende boşver dedim, ben çalışıyorum sende yeni geldin biraz dinlen bi işe girersin biz kendi başımızın çaresine bakarız hem kimsenin de söz hakkı olmaz dedim. Öyle de oldu çok şükür, kendi yağımızda kavruluyoruz.
Hala birini gördü mü 'biz yaptık' olur ama onlar değil biz sadece eşimle ayptık herşeyi, çok şükür. Allah herkese o gücü kuvveti bereketi versin.
Biz üç kızız,
Bütün torunlarını annem büyüttü
Bir gün demedi ben baktım diye
Yardım ediyorum kızlarıma diyor
Sen baktın işte, sen olmasan ne yapardık diyoruz
Yardım diyor
O kadar da fedakar
Eşim bana dedi ki
Ben askerdeyken telefonda geince evlenmeyi düşünüyorum anne derdim hep
O da bana sen gel yeter ki oğlum ne gerekiyorsa yaparız derdi
Ben gün gün şafak saydım, çatışmalara rağmen, açlığa, yataksızlığa rağmen umudum için ayakta kaldım
Askerlik bitti, bi geldim evi tanıyamadım
Ben doğuda görev yaptığım için asker maaşı alıyordum, ondan bile birikim yaptım, ailemden para istemedim, onlarda benim için biriktiriyordur zaten dedim
Ben orda canımla boğuşurken burda son model kartonpiyerler, mobilyalar döşenmiş, sen bile yemeden içmeden kesilmişken öz annem gösteriş merakından kusur kalmamış
Şimdi de bana paramız yok oğlum nasıl kız istemeye gidelim diyorlar dedi
Bende boşver dedim, ben çalışıyorum sende yeni geldin biraz dinlen bi işe girersin biz kendi başımızın çaresine bakarız hem kimsenin de söz hakkı olmaz dedim. Öyle de oldu çok şükür, kendi yağımızda kavruluyoruz.
Hala birini gördü mü 'biz yaptık' olur ama onlar değil biz sadece eşimle ayptık herşeyi, çok şükür. Allah herkese o gücü kuvveti bereketi versin.
pışt msj attık görmezdenmi geliyon
bende duydum böyle birinii, var öyleleri maalesef,
benim kv de muhitin en dedikoducu kadınına gidip çocukları olursa ben bakamam annesi genç annesi bakar dedi, sonra bu laf duyulduktan sonra beni arayıp ben onu denedim dedikodu yapıcakmı diye dedi ulen cümle alem biliyo kadını
neyse bende bakamıcağım çocuğu doğurmam zaten kimsenin öyle bi mecburiyeti yok zaten dedim
hem oğlunu ve beni sıkıştırıyo ev alın diye hem çocuğa bakmam diyo anlamadım ne iştir
o lafı duyduktan sonra zaten çocuğum olduğunda ilk 3 yıl çalışmama kararı aldım , artık biricik oğlu daha fazla çalışsında ev geçindirsin bende ballı sütünü içiririm
Benim bir arkadaşım annesi çocuğuna bakmak için para istemiş
Üstelik muhtaç değil
Geldin ben vereyimtöbe töbe kızından para alır mı insan hiç torununa para bakmak için
Ben hepsi beğeni bildirimidir diye bakmamıştım , pardon
Amin canım
Suya sabuna dokunmadan evlat evlendir
Sonra da ben evlendirdim diye hava at
Hepsimi aynı bunların yaa
Benim Kv de düğün için biriktirdiğimiz paradan
2 milyarını evine harcadı, yaptırdı falan
Neymiş düğün olacakmış, evi şık olsunmuş
Eşim vericem dedi,
Ver ama hesaplarımızda açık çıkarsa karışmam tamamlarsın dedim
Belki de bu iyi niyetimizden bu yaşımızda mal sahibi olduk diyoruz
Biz dört kızız
Benim çocuğum yok henüz
Ablalarımın çocuklarını da annem büyüttü
Anneanne beni istemeye geldiklerinde dönüp anneme demişti ki 'benim kızım ( kayınvalidem ) çalışıyor, ilerde torun olursa sen bakarsın '
Sanki daha beni verdiler, söz, nişan, evlilik bitti Allah evlat nasip etti de konu kimin bakacağına geldi
Bizim ki hala aynı
Kendi evini zaten sıfırlamıştı
Şimdi de diyor ki sizin köşeyi çok beğendim, ben koltukları en son almıştım çok param kalmamıştı dandik biraz
Sizin köşe gibi mi alsam ?
Eşim de dedi ki senin kızın sözlendi, önce onun çeyizini yap sonra koltuk mu alıyosun ne alıyosan öyle al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?