- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.041
Erkek anneleri bakmıyor genelde
Benim dediğim kız annesi zaten ondan şaşırdım
Kv diyor ki doğurduğu gibi baksın
Ama anne kızına kıyamıyor
Her daim yanında olmak istiyor
Bak benim kızım daha beş yaşında
O büyücekde anne olacakda
Şimdiden diyorum
Seve seve bakarım torunuma
abim hakkariden geldi.işsiz güçsüz sorumsuz bir de kumar felan.annem evlendirme derdine düştü.millet ne der derdine düştü.4 çocuk daha var hepsi okuyor.biri odtu, biri ankara tıp, biri hemşire biri hacettepe tıp.yokluk fakirlik diz boyu.hemen gidildi bir tanıdıktan beyaz eşya alındı taksitle.biz ayağımıza giyecek ayakkabı bulamadık burayı abartmıyorum hatta mont, arkadaslarım getirdi annem beyaz eşya taksidi ödedi.alel acele bir kız bulundu ruh hastası kişil bozuklugu teşhisi konulmuş araştırılmadan edilmeden hemen söz nişan.sonrası kızın ne mal oldugu çıktı ortaya abim dedilen şerefsiz yapmadık işkence bırakmadı illede evleneceğim diye ve sonra kıızn ailesi gizlice bunlara nikah yaptı.annem hem kendine hem bize çektirdi.ama hiç bunları kabul etmez
benim annemde bakamaz sürekli hem astımı var hem ara ara depresyon geçiriyo falan , o sıkıntıya gelemez yani , en güzeli kendim bakmam , tabi yani insan sağlıklıysa neden bakmasın ki torununa gerçi bakmam diyen çoğu insan bile torununu kucağpına bi alsın ayrılmak istemiyormuş ama ben o lafı duydum ya içime dert oldu artık istese de baktırmam
Öyle evlatlar daha kıymetli olur zaten..
Benim annemde çalışmıyor babamdan aldığı ekmek paralarından birikim yapıyor .
Bana tencere takımı çatal bıçak falan bişeyler yapmaya çalışıyor.
Anne olabilmek cidden zor.
benim annemde bakamaz sürekli hem astımı var hem ara ara depresyon geçiriyo falan , o sıkıntıya gelemez yani , en güzeli kendim bakmam , tabi yani insan sağlıklıysa neden bakmasın ki torununa gerçi bakmam diyen çoğu insan bile torununu kucağpına bi alsın ayrılmak istemiyormuş ama ben o lafı duydum ya içime dert oldu artık istese de baktırmam
Yani aslında takmak istesem takılacak öyle çok şey var ki
Ben takmıyorum, böylesi daha temiz oldu diyorum
Ki bu kadın ne oğlunu düşnüüyo, ne kızını
Beni niye düşünsün ki diyorum
Laf dürtme vs. huyu olmadığından daha doğrusu kendisine dürtülse bile anlamadığındanrutin şekilde ilişkilerimiz.
Geçmişi kurcalarsam kimsenin yüzüne bakmamam lazım ama geçmiş geçmiştir bana göre
Oğlunun canını acıttığı kadar benimkini acıtamaz nasılsa, eşimin annesi diye saygı gösteriyorum o kadar.
yok sovr çocuğunu sevmeyen anne baba çıkar da torununu sevmeyen çıkmaz derler. çok tatlı oluyormuş. şimdi benim annem babam kızımla 2.bahar yaşıyorlar sanki.. tüm uğraşları kızım ve çok mutlular.
Şükür ki telefon muhabbetine girmem kimseyle
Kendi ailem ve arkadaşlarım hariç, onlarla da kısa konuşurum bi durum yoksa
Sevmiyorum konuşmayı mesajlaşmak daha cazip benim için.
Kayınvalidem de bize annemler geldiyse arargelmek istediğinin işaretidir
Onun dışında aramam
Eşimle telefonlaşırlar.
kızlar alakasız da dün bir yerde okudum çok hoşuma gitti şu laf.paylaşmak istedim.
"İnsan başta olmak üzere çok kötü olarak nitelenen her yaratığın derinliklerinde mutlaka iyi bir varlığın yaşadığı, önemli olanın bu iyiliği açığa çıkaracak koşulların hazırlanması gerektiği..."
doğru söylüyosun zaten bende evlendim tek çocuğum şimdi resmen kendilerini sokaktaki kedi köpeğe bakmaya adadılar , veyahut komşu çocuklarına ölür biterler kendi torunları olsa kafayı yerler heralde içindeki sevgiyi aktaracak yer bulamıyorlar şimdi de kuş aldılar kuşla yatıp kuşla kalkıyorlar resmen :))
Aynen Kader
Bende geçmişi hiç kurcalamadım,
Ama sana zarar vermiş biri, (direk olmasada)
Sonra dönüp dolaşıp yine zarar veriyor
En iyisi gardını almak
Ben senelerdir uzağım
Hepte öyle olacağım
Tek derdim Allah bana muhtaç etmesin onu
Bakmak istemem
Çünkü tek evladı var
Ama tek evladım diye tek gelinine değer verseydi keşke...
Bakma bizimkinin başında anneanne var, o onu bıktırıyo. Benle uğraşacak halleri kalmıyo
Geçen yaz hatırlıyorum, kayınvalidem geldi kendini bizim eve atar atmaz
Aaa dünya varmış be, siz en iyisini yaptınız dedi ( Ben olsam söylemeye yüzüm tutmaz yani onca şeyden sonra )
Beni anneanneniz bıktırıyo, evde bi rahat uzanamıyorum kapıya vuruyo açmıyorum. Telefonu çaldırıyo açmıyorum, cebi arıyo, sonra bakıyo içerden ses geliyo yine kapıyı yumrukluyo
Sizin bura ne sakin.. dedi
Güler misin ağlar mısın
Yapıyo ediyo ama zeki değil yani, açık ediyo kendini
Ben olsam bu kadar ortaya dökmem herşeyimi, ne yani sen öz annene kapı açmıyosun biz de sana mı açmayalım
Sohbet şahane de
Yemeğe çıkmam lazım
Görüşürüz
kadın safça mı biraz yoksa çok mu doğal. bu kadar aleni olmaz ki
ayy içim burkuldu birden okuyunca. tek olmak nasıl bir şey senin için?
ben de düşünmüyorum da başka çevresel baskılar beni bazen düşündürüyor. kardeşsiz olmaz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?