- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.001
Engin bilgilerim mihaşa , ablalarım var burda Ben çömezim daha
Ama şunu söyleyebilirim, sevgilin masal alemindeİş mala mülke gelince herkes hakkını arar, kardeşlik başka mesele olur.
Senin ki büyük diye ev borcuna yardımı fazl aolmuş olabilir ama resmiyette bu 'baba evi' diye geçiyorsa tüm kardeşler hak iddia eder, onu çimdikleyip bu rüyadan uyandırman lazım
Ama iyi ama kötü bu muammaya bi son verilmeden, bence de evlenme.
Evlendikten sonra hepten bi gevşeme olur herkeste
Hemen bi baskı altına almaya çalışma tripleri, bizimkilerde yapmayan çalıştırlar inceden inceden, eşime dedim psikolojik baskı altında tutup emir kipiyle konuşacağın bir eş istiyorsan köyünüzden getirseydiniz, hoş oda benim kadar görgülü ve anlayışlı olmazdı, adamda tık yok! kafasında muhasebesini yapıp benim artılarımı daha çok gördü sanırım :)))))
Ben bu maddi meselelere hiç girmeyeyim
Hepinizin şoka girer de kayınvaliden mi birşey demiyordu, neler yapmış neler dersiniz neyse
olan oldu, kendisine beddua kitlesi oluşturmayayım.
Peki bu anne baba meselesi kızlar için neden zor oluyor ?
Benim erkek arkadaşım annemle tanıştı kackere anne dedi anneme , abim kaynanasıyla tanıştığı ilk zamandan anne dedi.
Ben zorlanırım meselaaa , benim yengem de zorlandı.
Ki size yemin ederim annem melektir melek . Yani benim ablam vefat etti annemin o kadar yumuşak bir kalbi varki kendi de çok çekmiş zaten yavrum der ağızından birdaha çıkar. Gerçekten abartmıyorum
Bunun karşı tarafın davranışıyla olduğunu düşünmüyorum annem kızların daha çok zorlandığını söylüyor bu konuda. Zaten yengemle hiç sorunumuz olmadı bugüne kadar. İyiz çok şükür.
bizde bana takıcakları takıya kadar kendimiz aldık,
bizimkilerinm durumları yok gerçi kp der sürekli keşke böyle olmasaydı da sizi bi ev sahibi yapabilseydim gibilerinden ,
hani ellerinde avuçlarında olmadığını bildiğimden o konuda kinlenmiyorum sözleriyle gönül alıyorlar en azından ,
ha olsaydı da yapmasalardı o zaman da kinlenmezdim insan kendi yapınca sıkıntıda çekse herşey daha güzel oluyo
şimdide azıcık aşım kaygısız başım ... en azından o alışveriş vs dönemlerinde herşeye karışamıyorlar keyfine göre alıyosun
Bilmem
Ben o cadı anneanneye bile anneanne diyorumama anne-baba sıfatı çok önemli bana göre ve sahipleri tek.
Başkasının anne babasına anne baba diyemem ben.
Sorunum da yok, kişiye özel de değil bu benim dorum benim mizacım
Hepinizin şoka girer de kayınvaliden mi birşey demiyordu, neler yapmış neler dersiniz neyse
seninkilerin bu davranışı normal sovr yoksa yapacak bişey yok,
Ama atıp tutuyorsan diğer çocuklarınıda yaptıklarını anlatıp adalatten bahsediyorsan,, ee bu gelin çalışıyor aileside kızımız mutlu olsun derdindeler ellerinden geleni yapıyorlar bizde etrafda üstümüze düşeni yaptık gibi dolaşalım, işte bu tavrı düşünceyi hazmedemiyorum. Gelin olduktan sonra ilk kez gittim evlerine gittim ve bayramdı kadın 1 oyalı mendil çıkarıp vermedi yaa insan kabalığını telafi etmezmi, öncesinde bohça fln zaten hazırlamadılar, bende hepsine özene bezene gelin bohçası hazırladım. Oda kızının bebeği için ördüğü kıyafetleri gösterdi bana. Ki durumları iyi insanlar bunlar.
Ben farkındayım
Sen içinde patlamaya hazır bi volkan var da
Anlat ablacım anlat
Kimselere söylemeyiz biz
Bilmem
Ben o cadı anneanneye bile anneanne diyorumama anne-baba sıfatı çok önemli bana göre ve sahipleri tek.
Başkasının anne babasına anne baba diyemem ben.
Sorunum da yok, kişiye özel de değil bu benim dorum benim mizacım
Sevgilim masal aleminde ben farkındayım anlattım anlamadı artık yaşayıp görecek
Ama alttan alttan anlatıyorum geçenlerde evi üstüme yaptırayım dedi ben bişey deyince bizde olmaz öyle şeyler dedi.
Zaten ben bu konuların bilincindeyim çözmeden asla bu yola adım atmam.
Çok seviyorum , aşığım ama kör değilim çok şükür
Yok saklı birşey değil aslında bdv de belki konusu açılınca kuble kuble paylaşmışımdır da
Defalarca dilendirmek obana bunu yaptı bunu etti diye cephe almak istemiyorum
Zaten kan bağımız yok ki, oğlunu üzdü beni değil.
Kısaca bizde herşeyimizi kendimiz aldık, ailesinin durumu olduğu halde
Oğulları Hakkari'den sağ döner mi belli değilken, evimizi komple bakıma sokalım mobilyaları sıfırlayalıma düştüler
Askerden sağ salim döndü de çok şükür ama bu yapılanları hala unutamadı
Çok farkında değilmiş bu olaylara kadar ve benim annemi tanıyana kadar, şimdi bu insanın anneliğini kendi oğlu sorgularken ben nasıl anne diyeyim
Bende böyle düşünüyorum benim annem babam tek
Anneme dedim bana saçmalama kızım tamam tek ama sen söyle diyor
Evet, böyle de olmaya devam et
İki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyo zaten
Evet, böyle de olmaya devam et
İki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyo zaten
Aman sen annene bakma
anneler her zaman doğruyu demez, ayıp olmasın millet laf demesini düşünürler bu konuda
Benim annem de ayıp olur anne de diyor da demiyorum işte
Aklım mantığım allahtan yerinde .
Allah perde indirmesin gözlerime .
Bir arkadaşım seni istemiyoruz dedikleri halde evlendi.
Hemde aynı eve gelin oldu 2 de görümce vaar düşün.
Ben anlamıyorum mesela hiç onu.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?