AdAm OLaCaK KıZLaR...

Sevgilim masal aleminde ben farkındayım anlattım anlamadı artık yaşayıp görecek
Ama alttan alttan anlatıyorum geçenlerde evi üstüme yaptırayım dedi ben bişey deyince bizde olmaz öyle şeyler dedi.
Zaten ben bu konuların bilincindeyim çözmeden asla bu yola adım atmam.
Çok seviyorum , aşığım ama kör değilim çok şükür

bende diyorum aynı şeyi,

mesela ben öyle misafir bilmem 17 yaşımda hem okul hem iş sadece pazar günleri evdeydim o günde dinlenme yada gezme günümdü zaten eve misafir gelse onlar kapıdan ben camdan kaçardım aynen bu şekilde anlattım eşime bak dedim ben senin annenin arkadaşlarıyla , komşularıyla gün ypıcak sıkı fıkı olucak tarzda bi insan değilim ki çalışıyorm çalışmasamda durum değişmezdi bende bu tarz beklentilerin olmasın diye

Bilmem
Ben o cadı anneanneye bile anneanne diyorum ama anne-baba sıfatı çok önemli bana göre ve sahipleri tek.
Başkasının anne babasına anne baba diyemem ben.
Sorunum da yok, kişiye özel de değil bu benim dorum benim mizacım

Peki bu anne baba meselesi kızlar için neden zor oluyor ?
Benim erkek arkadaşım annemle tanıştı kackere anne dedi anneme , abim kaynanasıyla tanıştığı ilk zamandan anne dedi.
Ben zorlanırım meselaaa , benim yengem de zorlandı.
Ki size yemin ederim annem melektir melek . Yani benim ablam vefat etti annemin o kadar yumuşak bir kalbi varki kendi de çok çekmiş zaten yavrum der ağızından birdaha çıkar. Gerçekten abartmıyorum
Bunun karşı tarafın davranışıyla olduğunu düşünmüyorum annem kızların daha çok zorlandığını söylüyor bu konuda. Zaten yengemle hiç sorunumuz olmadı bugüne kadar. İyiz çok şükür.

seninkilerin bu davranışı normal sovr yoksa yapacak bişey yok,
Ama atıp tutuyorsan diğer çocuklarınıda yaptıklarını anlatıp adalatten bahsediyorsan,, ee bu gelin çalışıyor aileside kızımız mutlu olsun derdindeler ellerinden geleni yapıyorlar bizde etrafda üstümüze düşeni yaptık gibi dolaşalım, işte bu tavrı düşünceyi hazmedemiyorum. Gelin olduktan sonra ilk kez gittim evlerine gittim ve bayramdı kadın 1 oyalı mendil çıkarıp vermedi yaa insan kabalığını telafi etmezmi, öncesinde bohça fln zaten hazırlamadılar, bende hepsine özene bezene gelin bohçası hazırladım. Oda kızının bebeği için ördüğü kıyafetleri gösterdi bana. Ki durumları iyi insanlar bunlar.

Bende böyle düşünüyorum benim annem babam tek
Anneme dedim bana saçmalama kızım tamam tek ama sen söyle diyor

Ben bu maddi meselelere hiç girmeyeyim
Hepinizin şoka girer de kayınvaliden mi birşey demiyordu, neler yapmış neler dersiniz neyse
olan oldu, kendisine beddua kitlesi oluşturmayayım.

Bizim ki 7 sene önce düğün için 5 milyar kredi çektim dedi
Ama ben bir gelinlik, bir de davetiye dışında o para ne oldu hiç bilmiyorum
Heryerde düğünü ben yaptım edaları ile gezdi
Gelinlik 1 milyar, davetiyelerde 300 milyon gibi bişeydi :)
Ama ne onun ne başkasının parasına tamah etmedim
O yüzden önemsemedim hiç yaptıklarını
Benim param bana, onunki ona

doğru söylüyosun atıp tutsalardı sağa sola bir de kabalıklarını görseydim bende hazmedemezdim

Ben farkındayım
Sen içinde patlamaya hazır bi volkan var da
Anlat ablacım anlat
Kimselere söylemeyiz biz

Yok saklı birşey değil aslında bdv de belki konusu açılınca kuble kuble paylaşmışımdır da
Defalarca dilendirmek obana bunu yaptı bunu etti diye cephe almak istemiyorum
Zaten kan bağımız yok ki, oğlunu üzdü beni değil.

Kısaca bizde herşeyimizi kendimiz aldık, ailesinin durumu olduğu halde
Oğulları Hakkari'den sağ döner mi belli değilken, evimizi komple bakıma sokalım mobilyaları sıfırlayalıma düştüler
Askerden sağ salim döndü de çok şükür ama bu yapılanları hala unutamadı
Çok farkında değilmiş bu olaylara kadar ve benim annemi tanıyana kadar, şimdi bu insanın anneliğini kendi oğlu sorgularken ben nasıl anne diyeyim

Kader dökülmeni bekliyorum valla söylemeyiz kimseler
utanma sıkılma onlar utansın,

Kızlar yemek yemeye gidiyorum çok ilerlemeyin okuyamıyorum sonra hee
az çene çalın tamam mı :)))

Evet, böyle de olmaya devam et
İki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyo zaten

Yaa sorma
Bende çevremdeki anneleri görene kadar annemi gayet normal sanırdım
Meğerse annem ne fedakar, nasıl bir anneymiş
Etrafı görünce anlıyor insan...

Aklım mantığım allahtan yerinde .
Allah perde indirmesin gözlerime .
Bir arkadaşım seni istemiyoruz dedikleri halde evlendi.
Hemde aynı eve gelin oldu 2 de görümce vaar düşün.
Ben anlamıyorum mesela hiç onu.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Son düzenleyen: Moderatör:

çok kötü benim annem abim hakkarideyken depresyona girmiş, kafa derisinde yaralar çıkmıştı.bunlar hatırladıgım daha.sonra doktorların verdiği ilaçlarla sürekli yatıyordu.evde yemek bile yapamıyordu.

isteyen de aynı istemeyen de aynı deyip evlenmiş işte.mesele aslında bu kadar açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…