AdAm OLaCaK KıZLaR...

Beni de genel de 'buzdolabı gibi' diye tanımlarlar

selam kızlar
geçmişi okudumda biraz
kv kp konuları olunca sinirden tüylerim ayağa kalktı
hepimizde var benzer sorunlar

annem hep der elin iyisi olmaz olduğu gibi kabulleneceksin
seveceksin der ama
ağzınla kuş tutsa benimkisi
ısınamadım kabullenemedim sevemedim gitti

bilmiyordum kusura bakma.Allah mekanını cennet etsin. Size sabır versin çok çok zor olsa gerek.. insan anne olunca anlıyor. En büyük acı evlat acısı olsa gerek. tasavvur dahi edemiyorsun. Allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin, sınamasın.
Ben de diyorum şimdi maddi ve manevi her şeyimin tek varisi kızım diye. ama kardeşin yerini de kimse tutmuyor gerçekten. yaş ilerledikçe daha güzelleşiyor bağlar.. kısmet diyelim ama ben kritik yıllardayım. 2 yıl içinde oldu oldu olmadı hiç düşünmem artık.

hoş geldin Semiha. hepimizde var bir şeyler sadece senaryolar farklı işte oyuncular farklı

Amin canım sağolasın ,

tabiki yokluk içinde çocuk manasız ama orta halli bi aileyse sırf keyfi için yapılmaması saçma geliyo bana herkesin kendi tercihi tabiki, sonuçta bi tane çocuk bile istemeyen insanlar da var

peki düşünüyomusun gönlünden geçiyor mu

doğru demiş annen , ne kadar karşılıklı bi sorun olmasa bile insan temkinli yaklaşıyor tam anlamıyla güvenemiyor
olmadı mı da olmuyor ısınamadıysan sevemediysende vardır bi hissettiğin illaki çıkıyor bişeryler

bazen o kadar çok istiyorum ki yeniden hamilelik yaşamak. bir kez daha o duyguyu tatmak ve biraz daha olgunlaşmak.. kızıma arkadaş, yoldaş olması. çok istiyorum hatta bazen kazara olsa diyorum.
sonra yorgunluklarım, sınırsız çalışma hayatım, yaşım aklıma geliyor duruyorum. 33 teyim.2 yıl içinde olsa 35.5 yıl sonra biri 10 biri 5 yaşında. ben 40 yaşındayım. zor geliyor ilerisini görmek sanki. bir de bakım sorunu var. bakıcı falan ben çok pimririkliyim küçük bir yerdeyiz nerden bulucam namuslusunu, vicdanlısını vs vs..
nasip.

Telefondaydım
Kuzenimin acemi birliği ankara, usta birliği Gebze imiş.
Kısa dönem.

Hoş geldin Semiha

oo ne kadar ballıymış..
biz de ankaralıyız kardeşim ünvyi bitirdiği yerden başvuru yapmıştı Ankara çıkmıştı uzun dönemde. böyle güzellikler oluyor.

manen hazır olmakta çok önemli tabi , ama sen hem istiyorsun hem üşeniyorsun gibi maddi açıdan hazır değiliz deseydin sana şu an söylüyceğim şeyi söylemezdim ama madem ara ara istiyorsun Allah o gücü kuvveti verir diyorum sanki yaşın çok ggeçmiş gibi konuşmuşsun yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…