- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.081
Can çıkar, huy çıkmaz derler o hesap.
En top hali kp öldü, duası okunuyor ertesi gün, dua bitti ikram başladı ve dedikoduya start verildi.
dumur olmuştum.
O günden beri uzak dururum bu muhabbetten.
Hiç sevmiyorum böyle insanları.
Doğal olarak çevreside böyle.
Yanaşmayınca senin gelin biraz soğuk demişler.
Dedikodu sevmez deseydin dedim.
O gün bugün mesafelidir aramız.
Bana da kızıyolar,
Önemsemiyorsun o yüzden unutuyorsun diyolar
Yok diyorum, satır aralarını unutuyorum ben
Beni de genel de 'buzdolabı gibi' diye tanımlarlar
Hemde no frost
Annem söylemişti sana böyle diyorlar diye bende dedim ki onlar da fırın gibi
cnm daha önce bahsetmiştim ben 17 yaşındayken kaybettik kardeşimi 11 yaşındaydı şimdi hayatta olsaydı 22 yaşında olucaktı benimki farklı bi tek çocukluk yani, keşke hayatta olsaydı insanın kardeşinden alacağı desteği hiçbir dost arkadaş veremez bana göre, hatta annem ara sıra ağlar biz öldükten sonra yapayanlız napıcaksın sen diye
o yüzden 2 çocuk şart bana göre , bikaç arkadaşım diyor ki tek çocuğum olsun onu en iyi okullarda büyüteyim byünce arabasına kadar hiçbirşeyini eksik etmiyim diyorlar, bana göre yanlız para pul araba tek mutluluk değil bana göre hayattta
selam kızlar
geçmişi okudumda biraz
kv kp konuları olunca sinirden tüylerim ayağa kalktı
hepimizde var benzer sorunlar
annem hep der elin iyisi olmaz olduğu gibi kabulleneceksin
seveceksin der ama
ağzınla kuş tutsa benimkisi
ısınamadım kabullenemedim sevemedim gitti
bilmiyordum kusura bakma.Allah mekanını cennet etsin. Size sabır versin çok çok zor olsa gerek.. insan anne olunca anlıyor. En büyük acı evlat acısı olsa gerek. tasavvur dahi edemiyorsun. Allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin, sınamasın.
Ben de diyorum şimdi maddi ve manevi her şeyimin tek varisi kızım diye. ama kardeşin yerini de kimse tutmuyor gerçekten. yaş ilerledikçe daha güzelleşiyor bağlar.. kısmet diyelim ama ben kritik yıllardayım. 2 yıl içinde oldu oldu olmadı hiç düşünmem artık.
İyiyim canım.
aradan kaçtım, oğlanı babaya sattım
Akşam okudum biraz çok güldüm alemsiniz valla
selam kızlar
geçmişi okudumda biraz
kv kp konuları olunca sinirden tüylerim ayağa kalktı
hepimizde var benzer sorunlar
annem hep der elin iyisi olmaz olduğu gibi kabulleneceksin
seveceksin der ama
ağzınla kuş tutsa benimkisi
ısınamadım kabullenemedim sevemedim gitti
Telefondaydım
Kuzenimin acemi birliği ankara, usta birliği Gebze imiş.
Kısa dönem.
Hoş geldin Semiha
Amin canım sağolasın ,
tabiki yokluk içinde çocuk manasız ama orta halli bi aileyse sırf keyfi için yapılmaması saçma geliyo bana herkesin kendi tercihi tabiki, sonuçta bi tane çocuk bile istemeyen insanlar da var
peki düşünüyomusun gönlünden geçiyor mu
iyimişş askeri birlikler nasıldır bilmem am a bölgeler güzel
Telefondaydım
Kuzenimin acemi birliği ankara, usta birliği Gebze imiş.
Kısa dönem.
Hoş geldin Semiha
bazen o kadar çok istiyorum ki yeniden hamilelik yaşamak. bir kez daha o duyguyu tatmak ve biraz daha olgunlaşmak.. kızıma arkadaş, yoldaş olması. çok istiyorum hatta bazen kazara olsa diyorum.
sonra yorgunluklarım, sınırsız çalışma hayatım, yaşım aklıma geliyor duruyorum. 33 teyim.2 yıl içinde olsa 35.5 yıl sonra biri 10 biri 5 yaşında. ben 40 yaşındayım. zor geliyor ilerisini görmek sanki. bir de bakım sorunu var. bakıcı falan ben çok pimririkliyim küçük bir yerdeyiz nerden bulucam namuslusunu, vicdanlısını vs vs..
nasip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?