- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.101
Bence de.
Şimdi buraya yakın diye, hafta sonu görüşmesinler midayımın kızıyla
sovr bende şimdi okudum
başınız sağolsun
Rabbim kimseye evlad acısı vermesin...
tabisi görüşsünler dimi ama Hay allam bak aklı ma getidin yine sinir oldum ben bile , seni hiç düşünemiyorum neler geçirdiğini aklından
Aklımda 40 tilki dolanıyo 40 ının da kuyruğu birbirine değmiyor
Ama şu aşamada bekliyorum .
manen hazır olmakta çok önemli tabi , ama sen hem istiyorsun hem üşeniyorsun gibi maddi açıdan hazır değiliz deseydin sana şu an söylüyceğim şeyi söylemezdim ama madem ara ara istiyorsun Allah o gücü kuvveti verir diyorum sanki yaşın çok ggeçmiş gibi konuşmuşsun yahu
gizli saklı bişi yapıyolarsa çıkar zaten kokusu , bi gün dayı kızı kapına gelmesinde oynadı benle şimdide evleniyo kız arkadaşıyla diyee, eeee kendi düşen ağlamz
35 ten sonra bebekte sorun olabilir. bir arkadaşımın eşi 37 de doğum yaptı. bana 2 li test yapıldıktan sonra gerisini yapmadı yaşım küçük diye. ama ona amniyosentez yapmak lazım demiş. yani karnından su alıp inceliyorlar..kadın korktu kabul etmedi ve imza aldılar kendi isteğimle yaptırmıyorum diye..yani bu kadın doğurana kadar nasıl beklemiştir. sonuçta Allah'a şükür sağlıklı oldu da yine de psikolojisi yeter. tabi yaşı normal olup da sorunlu doğumlar da var. Allah göstermesin.yine de 35 e kadar diyorlar ya.
Biri yeni bi konu atsın ortaya
Telefondaydım
Kuzenimin acemi birliği ankara, usta birliği Gebze imiş.
Kısa dönem.
Hoş geldin Semiha
35ten sonra down sendromu riski çok artıyor :18:
aaa ne güzel
en azından doğu daki gibi stresi olmaz...
sen at bakalım ama memlüklerle ilgili olmasın
çok demesek bile riski daha fazla diyelim. Allah öyle yarattı desek bile o yaştan sonra olan bir doğumsa insan "acabaa" der.
ammmaa bir de detayını bilsen neler olacak.
aklıma gelmedi ki :26: atacaktım
Benim şimdi yemeğe çıkmam lazım
Üzülmeyin gelince atarım
Hoşça kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?