- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.121
Allah sağlık sıhhat versin, hayırlısıyla 2. bebeği görürsün inşallah İpek abla
Benim şimdi yemeğe çıkmam lazım
Üzülmeyin gelince atarım
Hoşça kalın
üüüfff şu aldatma olaylarını okuyunca psikolojim bozuluyo resmen ne doyumsuz pislikler var
Benim şimdi yemeğe çıkmam lazım
Üzülmeyin gelince atarım
Hoşça kalın
evet ben de bir baktım da demin oraya içler acısı. ne hale nasıl geliyor insanlar acaba?
bir kadın için en büyük hakaret aldatıldığını öğrenmesi. fiziksel acılar geçer de böylesi kalıcı olur.
evet ben de bir baktım da demin oraya içler acısı. ne hale nasıl geliyor insanlar acaba?
bir kadın için en büyük hakaret aldatıldığını öğrenmesi. fiziksel acılar geçer de böylesi kalıcı olur.
yıllar geçsede içindeki yara kanar durur sanırım...
acı,öfke,kin sürer gider...[/B]
off kızlar bir hafta sonunu görseydik artık... neyse ki yarın cuma
off ya hem de nasıl...başka biri olmak kocasının gözünde öteki beriki kadın olmak ama gözdesinin başka bir kadın olduğunu düşünmek. sevgiyi sallar geçerim de burada gururum çok eziyet çeker. şimdi biri yazmış da bdv de okudun mu konuyu?
evet resmen psikolojim bozuluyor acaba diyorum evlilikler yıllandıkça adamlar arayışamı giriyor , kişilik meselesi heralde kaynetme korkusu olmayan adam gidiyor yapçanı yapıyor ,
ben diyorum bazen eşime sevgin saygın bittiğinde boşan ama aldatma sonrasında istediğini yaparsın önce gel adam gibi ayrıl
zaman nasıl geçiyor anlam ıyorum zaten bi bakıyorum hafta başlıyo bi baktım bitiyo ,
bu haftasonu eşimde çalışıyo kafama göre takılırım artık kafa dinlerim
bunun cevabı biraz karışık bence. biraz doğru zamanda doğru insan meselesi. hani geçen mantık olayını konuşuyorduk ya biraz onla bağlantılı sanırım bu mevzu. yani ben ölsem bitsem eşimin benim saçımı çekeceğini dahi düşünemem onun yapısında yok bir kere bu. bunun gibi bir şey. ama aldatma konusunda sovr gerçekten büyük konuşmamak lazım. neler okuduk şurada..bense bazen şey düşünüyorum: hayatta ya o benim acımı görecek ya da ben onunkini bu kaçınılmaz bir gerçek. o an ne yaparım onsuz. nasıl uyurum? yatakta tek nasıl olur? düşünmesi bile kabus. ama en kabusu ne biliyor musun: geçen bir rüya gördüm. kızım büyümüş 20 li yaşlarda telefonda konuşuyorum. gelecek misin bu hafta sonu diyorum. meğer şehir dışındaymış. evet anne gelceğim diyor o kada güzelleşmiş ve büyümüş ki ağlıyorum ahh aşkım keşke hayatta olsaydın da sen de görseydin yavrumuzun bu günlerini diye. bir uyandım yanımda yatıyor. çok şükür dedim. o an düşündüm ya buna bir şey olursa ben kızımla ne yaparım diye. o babasız ne yapar diye. hadi ben yetişkinim o bunu nasl kaldırır diye.. ben aldatmadan daha çok bunu düşünüyorum. geç kalınca korkuyorum mesela.
ben aldatılsam affedemem,isterse 10 çocuğum olsun, çocukla alakası yok zaten hakaret bana yapılmış, eşim beni aldatsa kafamdaki imajını yerle bir etmiş olur başkasının koynundan çıkıp benim yatağıma gelme fikri falan ne biliyim çok iğrenç öyle adamı sevemem sevmedende sevişemem,bazen diyorum özlem ailen arkanda işin var o yüzden mi bu özgüven diyorum ama değil yaa, ben aileme güvenerek iş yapmadım hiç, şunu alayım nasılsa ailem öder nasılsa ailem yapar demedim, yok düşünemiyorum kendimi,eşimi...
Allah böyle bi acıyla sınamasın
zaten işin içinde aldatma varsa kimse boşanma diyemez karşı tarafa. kaldı ki adam ne çocuğu takmış ne hayatını ne de kadını.
başka birine hem ruhunu hem bedenini vermiş bir erkekten hayır gelmez artık. çünkü evdekiyle bir şeyler bitmiştir ki gönlü akmıştır birine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?