- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.141
gönlünün akmasını bile hoş karşılayabilirim biliyomusun İpek, yani bunu yüzüme söyleyip çekip gidebilir çok üzülürüm ağlarım yıkılırım ama tek gecelik uçkur sevdası ya da arkadan iş çevirme daha beter, yani ben telefon kurcalamak adamı takip etmek kıyafetlerini bilgisayarını didiklemek zorunda kalmak istemem, o nokta benim özgüvenimin sıfırlandığı noktadır, ya Allah karşıma çıkarsın ya da eşim gelsin aşık oldum desin,zaten eşim yapı gereği ve 10 senedir tanıdığım kadarıyla aşk olmadan fingirdeşecek biri değil,tam bir romantik tam bir duygusal yengeç erkeği
evet haklısın her türlüsü acı verir insana. ama biz kadın olarak dokunmaya daha hassas bakıyoruz. yani elimi tutan ellerin başkasının elini tuttuğunu düşünmek ya da öptüğünü düşünmek kabus. ben de ilk tanıştığımız zaman demiştim eşime: her zaman açık çekin var elinde bitirmek istediğin zaman bir şeyler zaten bitmiştir ezilip büzülmene ya da anlamamı bekleme. gitmek istiyorum dediğin zaman her zaman yolun açık. benim için de öyle demiştim. çünkü her ilişkide zoraki insan olmak bana göre de değil.
Bu yaz kuşadasına gitmiştiki ikinci tatilimizdi, süpriz yapmıştı bana. Öyle yürüyoruz sahilde, icime düştü birşey, eğer beni aldatırsan bu sefer affetmem dedim. Sacmalama nerden cıktı dedi; bilmiyorum aklında bulunsun dedim.
Ama bir garipti, ne sevişmesi eskisi gibiydi ne gözümün icine bakışı. Tabi o zaman anlayamıyorum. Sonra sonra oturttum parçaları. Ay ağustos. Tatilden döndükten sonra bi ziyaret edeyim çalıştığı yeri dedim, patronu benim eski patronum, o gün de doğum günü. aldım pastamı gittim.
Akşama kadar beni beklemiş, yerinde duramamış. Görünce sarıldı, öptü. Arkadaşım da orda; sana aşkla bakıyor elmayra dedi. Gözü senden baskasını görmüyor dedi. Güldm bende, nazar değecek dedim.
Tarih 27 Ağustos. 14 gün sonra beni aldattıklarını öğrendim. Yani gözümün icine baka baka dalga gecmişler benimle.
Bu yaz kuşadasına gitmiştiki ikinci tatilimizdi, süpriz yapmıştı bana. Öyle yürüyoruz sahilde, icime düştü birşey, eğer beni aldatırsan bu sefer affetmem dedim. Sacmalama nerden cıktı dedi; bilmiyorum aklında bulunsun dedim.
Ama bir garipti, ne sevişmesi eskisi gibiydi ne gözümün icine bakışı. Tabi o zaman anlayamıyorum. Sonra sonra oturttum parçaları. Ay ağustos. Tatilden döndükten sonra bi ziyaret edeyim çalıştığı yeri dedim, patronu benim eski patronum, o gün de doğum günü. aldım pastamı gittim.
Akşama kadar beni beklemiş, yerinde duramamış. Görünce sarıldı, öptü. Arkadaşım da orda; sana aşkla bakıyor elmayra dedi. Gözü senden baskasını görmüyor dedi. Güldm bende, nazar değecek dedim.
Tarih 27 Ağustos. 14 gün sonra beni aldattıklarını öğrendim. Yani gözümün icine baka baka dalga gecmişler benimle.
böyle bir olaya ortak mı olmuşlar?
affettiği anda bence kadın iyi bişey yapmıyo zaten, erkeğin gözünde saygınlığı kalmıyo diye düşünüyorum,tekrarı geliyo, o saatten sonra o kadın sadece ütü yemek temizlik yapan çocuk büyüten biri oluyo, seksapeli bile kalmıyo desek yeri, bunlar benim düşüncelerim tabi
eşim bana der biz ayrılsak evlenirmisin tekrar diye, evlenirim diyorum, blöf değil cidden evlenirim, evlenmezsem sıkı dağıtırım çünkü helede çocuk yoksa
böyle bir olaya ortak mı olmuşlar?
buna dalga geçmek denmiyor , şerefsizliklerini ortaya dökmek istememişler deniyor neyse susim
Yakın arkadaşın mıydı ?
Allah böylelerin varya belasını versin.
seni arkadasınla mı aldatmış? ayyy jeton biraz köşeli
bazen diyorum yahu bu kadar mı önemli bu kan basıncı, bu kadar mı önüne geçilmez, bu çok iğrenç geliyo bana işte o yüzden gönlü aksın daha iyi dicek noktaya geliyorum, en azından sadece cinsel beklenti yok kalbi bişey var dersin masumane gelebilir belki,bence de eşin seni seviyodu, o zaman bile, ama kendine göre, kendi bildiği şekilde, bencilce, şımarıkça
İşe ben aldırdım onu, kocasından dayak yediğinde de evimi actım. Ailecek görüşürdük.
Ya yemin ederim ben herp söylerim, insan aşık olabilir. Aşık olduysan da cık git. Ben aşık oldum arkadaşım de.
Ama hem karnım doysun hem elmayra yanımda olsun.
O beni seviyordu. Benim gibi bir kadın onun idolüydü, rakibiydi, annesiydi.
Ben de onu cok seviyordum, hala da seviyorumBazen yüreğim sızlıyor ince ince. Bazen de üşüyorum
Poff ağlattım kendi kendimi
Kızlar bişey soracağım, yarın Allah nasip ederse eşim gelecek ya, ailesine haber vermedi, pazartesi günü söyleyecek, bugün geldim acil geldim gelirken haber veremedim diyecek.
Sizce biz kötü insanlar mıyız. Gizlemek kötü mü?
Neden gizlediğimize gelince kızım babasını deliler gibi özledi ama kayınvalidem kızıma saygı duymuyor, bırakıyım özlemini gidersin demiyor, gel oğlum, yap oğlum, git oğlum peşini bırakmıyor, doğal olarak kızım babasına doyamıyor, bende hiç olmazsa cumartesi-pazar sana doysun dedim eşimde tamam dedi.
Hatta geçtiğimiz yaz eşimi almaya havalimanına giderken onuda çağırdım, kızım baba baba deli oldu, eşimde silah emanetten silahını alacağı zaman biraz geç geldi silahı, kızımla konuştuğunu duyan görevli yenge ile kızın gelsin abi almam yasak ama içeri alacağım demiş.
Bende kayınvalideme döndüm dedim ki sen arabanın yanında durda ceza vs. yazmasınlar bizi çağırıyor eşim, aldım kızımı gittim, tam içeri aldılar bizi, eşimin kucağına kızımı vermemle oğlummmmmmmmm diye gelip sarıldı, kızımın sarılmasına bize izin vermedi. Emanet ettiğim arabayı üstünde anahtarı ile bırak, peşimize takıl ve çaktırmadan gel.
Artık gidip gelirken haber vermiyorum, kendim kızımla beraber gidip alıyorum ama haksızmıyım lütfen söyleyin bana.
bu başlıkta istediğin an istediğin gibi içini dökebilirsin ağlaşabiliriz...
sen anlatmasan ben günlerdir düşünüyodum zaten bi yerden konu gelsede Elmayra nasılsın,ama gerçekten özünde nasılsın desem diyodum,daha dün gibi konu açman hikayeni anlatman hepimizin şok geçirmesi...
İnsanın kanı bozuk olmasın adilik her şekilde yapılıyor .
Elmayra ablacım üzme kendini
Anlatırım da anlattıkça daha cok özlüyorum be nemesis.
Bunun dışında biz cok iyi iki arkadaştık. Hem kocamı hem arkadaşımı kaybettim ben.
İyi değilim. gülüyorum, aşık olmaya calısıyorum ama hem yapılanı unutamıyorum hem de gecmişimi cok özlüyorum.
Evimi, arkadaşlığımızı, o gittiğinden beri playstation bile oynamıyorum :)
Hic böyle biri değildi, ne değiştirdi ki onu diye hep düşündüm. ya da öyleydi ben görmek istediğimi gördüm
İşe ben aldırdım onu, kocasından dayak yediğinde de evimi actım. Ailecek görüşürdük.
Ya yemin ederim ben herp söylerim, insan aşık olabilir. Aşık olduysan da cık git. Ben aşık oldum arkadaşım de.
Ama hem karnım doysun hem elmayra yanımda olsun.
O beni seviyordu. Benim gibi bir kadın onun idolüydü, rakibiydi, annesiydi.
Ben de onu cok seviyordum, hala da seviyorumBazen yüreğim sızlıyor ince ince. Bazen de üşüyorum
Poff ağlattım kendi kendimi
o an için oynadıkları oyunu başardıklarını sanmışlardır eminim
yaptıkları adiliğin farkına bile varmayıp...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?