- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.341
[h=4]Toplam 32 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 19 ziyaretçi)[/h]
- ECD75,
- sovr86,
MonaRoza,- gozupek,
- Kader+,
- sebatiye+,
- katiee+,
- LoveAndPunishment+,
- durdurundunyayi41,
- gofretto+,
- almila34,
- BenIpek,
- miyopi
Bu 19 ziyaretçinin arasında benim kayınvalide var mıdır acaba?
Yarın havalimanında karşılaşmak istemem de.
As. hoş geldin
Elmayra hikayesinde merak edilenleri paylaştı
ECD nin eşi geliyomuş, kayınvalidesi henüz bilmiyomuş
Gofretto soy ağacını açıkladı
Nemesis de aslen Gürcüymüş, öncelikle Türk tabisi
Benimde işlerim var kısmen katılım gösterebiliyorum
yine de fazla yüz göz olma ne gerek
sebatiye konu açılmışken her zaman diyorum ben daha konuşmadım.. kiminki ağır bilemezsin o yüzden. korkuyorum tanıdık çıkar da deşifre olurum diye. bir de ben iş çevresinde tanıdık bir simayım kendimi ele verirsem artıkın bu diyarlardan gitmem lazım.
İyi de ayıp değil ki
Sana birileri bişey yapmış
İçini dökmüşsün
Ne var bunda
İyi de ayıp değil ki
Sana birileri bişey yapmış
İçini dökmüşsün
Ne var bunda
senden çekindiler ziyaretçi 4'e düştü[h=4]Toplam 32 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 19 ziyaretçi)[/h]
- ECD75,
- sovr86,
MonaRoza,- gozupek,
- Kader+,
- sebatiye+,
- katiee+,
- LoveAndPunishment+,
- durdurundunyayi41,
- gofretto+,
- almila34,
- BenIpek,
- miyopi
Bu 19 ziyaretçinin arasında benim kayınvalide var mıdır acaba?
Yarın havalimanında karşılaşmak istemem de.
Yalnız Sebatiye abla ben sana çok gülüyorum
Hem yorumlarına
Hem de birine birşey derken başkasından alıntı yapıyorsun
Teknolojiyle o kadar arası iyi mi ki
şöyle love iş çevresi biraz kozmopolit ve sahte.. iş ortamında şurda çok iyiyiz aşağıda dedikodusu döner. ya da iki kişinin bildiği sır değildir asla. ben de pek iş ortamında özelimi konuşmam. geçen yıl topiklerden birinde muhabbet ediyoruz. resmen 2 kişiyi tanıdım. kendi aralarında konuşurlarken firma isimlerini bile söylediler..hiç bir yerde burada olduğum kadar açık olmadım ben.
yavv anlamadıgım biizm anamız var babamız var bize ne yapabilirsiniz.
siz oğlunuza yapıyorsunuz.
bak 3 denedir diplerine tatile gittik.ugramayı bırak telefon bile açmadı oğulları.
şöyle love iş çevresi biraz kozmopolit ve sahte.. iş ortamında şurda çok iyiyiz aşağıda dedikodusu döner. ya da iki kişinin bildiği sır değildir asla. ben de pek iş ortamında özelimi konuşmam. geçen yıl topiklerden birinde muhabbet ediyoruz. resmen 2 kişiyi tanıdım. kendi aralarında konuşurlarken firma isimlerini bile söylediler..hiç bir yerde burada olduğum kadar açık olmadım ben.
En son kasım ayında evime gelmiş, benimle kavga etmişti o gün bugündür görüşmüyorum.
Yüz göz olacağım durum kalmadı, inş. hep böyle devam eder, yakamdan düşer.
Bende bazen görümcemi görebilirmiyim diye tereddüt yaşıyorum akşama kadar evde yapacak işleri kısıtlı buraya üye olma ihtimali var. Resim paylaşırken fazla tutamıyorum o yüzden. Arkadaşlarımdan üye olan varmı bilemiyorum:S.
Bende en yakın arkadaşıma anlatmadığımı burda paylaşıyorum ve acayip iyi geldi içimi dökebilmek, çıkar beklemeyen insanlarla sohbet etmek birde ortak ve benzer sorunla görünce fikir alışverişi daha keyifli oluyor.
ECD eşin gizli mi geliyor
Yoksa gerek yok söylemesekte olur mu dediniz?
Bende bazen görümcemi görebilirmiyim diye tereddüt yaşıyorum akşama kadar evde yapacak işleri kısıtlı buraya üye olma ihtimali var. Resim paylaşırken fazla tutamıyorum o yüzden. Arkadaşlarımdan üye olan varmı bilemiyorum:S.
Bende en yakın arkadaşıma anlatmadığımı burda paylaşıyorum ve acayip iyi geldi içimi dökebilmek, çıkar beklemeyen insanlarla sohbet etmek birde ortak ve benzer sorunla görünce fikir alışverişi daha keyifli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?