AdAm OLaCaK KıZLaR...

ECD eşin gizli mi geliyor
Yoksa gerek yok söylemesekte olur mu dediniz?

Bende deşifre olmak istemem, reelde dökemediğim içimi döküyorum çünkü, ayol içime atayımda patlayayım mı.

hem kandırdım sizi ben o resimlerdeki kız değilim yoğum ben aslında yoğummmm :)))))

İyi de ayıp değil ki
Sana birileri bişey yapmış
İçini dökmüşsün
Ne var bunda

şöyle love iş çevresi biraz kozmopolit ve sahte.. iş ortamında şurda çok iyiyiz aşağıda dedikodusu döner. ya da iki kişinin bildiği sır değildir asla. ben de pek iş ortamında özelimi konuşmam. geçen yıl topiklerden birinde muhabbet ediyoruz. resmen 2 kişiyi tanıdım. kendi aralarında konuşurlarken firma isimlerini bile söylediler..hiç bir yerde burada olduğum kadar açık olmadım ben.

Teknolojiyle o kadar arası iyi mi ki

Hahahahaha valla yazın geçen sene kışın eşim geldiğinde telefon çaldı eşim de açtı

"Oğlum bilgisayarı açtım kardeşinle msn den konuşacaktım beceremedim kapatamıyorum, gelde bi kapatta gitsene" dedi.

"Eşimde şimdi gelemem, müsait değilim fişini çek" dedi.

işyerleride küçük bi mahalle gıbı oluyor

yavv anlamadıgım biizm anamız var babamız var bize ne yapabilirsiniz.

siz oğlunuza yapıyorsunuz.

bak 3 denedir diplerine tatile gittik.ugramayı bırak telefon bile açmadı oğulları.

ee sebatiye senin eşin de silmiş geçmiş onları o zaman... senin sırtın sağlamda kim yıkar seni

Bende bazen görümcemi görebilirmiyim diye tereddüt yaşıyorum akşama kadar evde yapacak işleri kısıtlı buraya üye olma ihtimali var. Resim paylaşırken fazla tutamıyorum o yüzden. Arkadaşlarımdan üye olan varmı bilemiyorum:S.

Bende en yakın arkadaşıma anlatmadığımı burda paylaşıyorum ve acayip iyi geldi içimi dökebilmek, çıkar beklemeyen insanlarla sohbet etmek birde ortak ve benzer sorunla görünce fikir alışverişi daha keyifli oluyor.

benim kv de de faceyi öğrenmiş yakında buraya da damlarsa şaşırsam yanlız kv mle kanka olursanız hepinizi deşifre ederim

En son kasım ayında evime gelmiş, benimle kavga etmişti o gün bugündür görüşmüyorum.

Yüz göz olacağım durum kalmadı, inş. hep böyle devam eder, yakamdan düşer.

benim KV ile çıkan olaylarda eltinin hep bir parmağı oluyor.yok o gelin arabasına binmemiş yok internetten şöyle şöyle yazmışım sinirinden ağlamış.yok düğünde şöyle demişler bütün gece uyuyamamış.

çogu abartı ve düğünde olanlarda yalan.

kadının içi dışı haset kıskançlıkla dolu, bundan uyuyamıyor ama ben bunu anlayabiliyorum.

AMA AMA AMA

anlayamadıgım

onu memnun etmek için biizm en güzel günlerimizi hiçe sayan düğünde benim yatagımda yatan elti için "şunu şunu demişler" diyenler ki denilmedi kimse muhatap olmadı "bütün gece xx uyuyamamış da biz bunu bile büyütmedik" diyenleri anlamıyorum.

bana da iyi geldi.

ECD eşin gizli mi geliyor
Yoksa gerek yok söylemesekte olur mu dediniz?

Hayır canım gizli değil de yarın gelecek, ailesine pazartesi günü gidecek ve ben geldim diyecek.

Pazartesi salı günü burada kendi işleri var, cumartesi - pazar ailece vakit geçirelim istedik, pazartesi kızım okula, ben işe, eşimde işlerini ile ilgilenip gider annesine.

Çarşamba, perşembe ve cuma bende izin aldım.

duygularıma tercuman oldun love saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…