AdAm OLaCaK KıZLaR...

ahahahah cok sevdim bu lafı :)

İğrenc bir his yaa. Tüm yaşanılanlara rağmen diyorum ki Allah düşmanıma bile yaşatmasın bu duyguyu.

Canım benimmm teşekkür ederim. Kısmet olursa neden olmasın.

cok güzel dostluklar edindim burda, dışarda da görüştüğüm

canım annelik öyle agir duygu kii insan bu yükün altına nasıl girer akıl karı değil.

olgunluk yükün ağırlıgından oluyor.

gerçekten bu dünyada acizliğinizi ve savunmasızlığınızı iliklerinize kadar hissetmek istiyorsanız anne olun.

he ya takmaz tabi adam hepi topu doğum marketten domates almak gibi sıradan bişi, torunun doğumuna gelmeyen ana babaya takılır mı hiç hay Allam

inançlı ve sabırlısın. önemli 2 kavram. içinin de baharla beraber çiçekler güneşler açmasını çok çok içten diliyorum.

Offffff ne söyleyeceğimi bilemedim.

Allah sabır versin.

ama sen iyisin hemen cevabını veriyorsun, aksi durumda daha çok yıpranırdın

Son 2 yıldır asla esirgemiyorum lafımı, baktım bana saygısı yok, sevgisi yok, maddi karı yok, manevi karıda yok, zararına gelince çok... eeee neden susuyum.

he ya takmaz tabi adam hepi topu doğum marketten domates almak gibi sıradan bişi, torunun doğumuna gelmeyen ana babaya takılır mı hiç hay Allam

garip mi benimki de gelmedi. geçen ramazanda biz kendimiz gittik de o zaman gördü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…