- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.301
Ben İstabulluyum ama kokenlerim iskandinavv :))
Giresunluyum İpekcim
b.k b.ku kenefte bulurmuş
biri nankör diğeri çingene
vicdan azabıyla yansın tutuşsun inşallah o
konularını sürekli okuyordum hatta özel mesajda atmıştım o dönemler elmayram
bende aldatılarak söz attım
ağlarken gözlerimden kan geliyor sanmıştım bir gece
o nasıl bir başağrısıdır
hem gönül sızısı hem yenilmişlik hem kandırılmışlık kendini saf olarak görme
dengesiz bir olup çıkmıştım
Elmayra Allah karşına senin sevgini hak eden birini çıakrtır inş.
Zor günler geçirdin, inşallah mükafatını güzel alırsın.
Bu arada sıkıldığın zamanlarda gel bizde kal, kızımada banada arkadaş olursun, şenlik olursun.
sebatiye sen de biliyorsun çocuk olayı insanı olgunlaştırıyor. işte o zaman büyüdüğünü hissediyorsun. ben şimdi hastane kapılarında şu kötü hastalıklar için bekleyen anneleri görünce dayanamıyorum. çocuğunun bir gülüşü için dünyayı verecek kadınlar ve bayramı dahi orada geçiriyorlar. o yüzden ben hayatımda olan negatiflikleri basite indirgiyorum sadece ve sadece Allahtan kızıma sağlık ve huzur istiyorum.hepimizin çocuğuna sağlık versin Allah.
ha ha ha kız o salak anlamaz.
ayyy bu da anasının lafı.
kızımın dogumuna gelmediler yaaa eşim için diyor ki "hayatta o böyle şeyleri takmaz, sen dolduruyorsun"
ayyy salak yaa benim kocam hiç takmaz ve anlamaz
Elmayra dua et ki kocandan çektin, onu boşayınca kurtuldun
Boşayamacağın sıfatlardan çektirmesin Allah.
Bir de babasının söylediklerini yazmayayım :) Allah hayıırlı insanlar nasip etsin :)
Sen yerini söyle ben seni bulurum :) Tunalıdayım abla ben
Saol canım benim.
Allah razı olsun weis. İnşallah.
:)
Ben biliyordum ipeğim onunla imtihan edileceğimi.
Nişanlıyken tartışmıştık bir kez. Bu sefer bitti demiştim.
Annemle otururken konu vazgecmeye geldi dedim ki; ben X i sildim ya su hayatta herkesi silerim.
allah bana o lafı yedirdi. Onunla sınadı. Ama ne iğrenctir ki hala cok seviyorum. Herşey bir rüya olsun istiyorum zaman zaman.
:) değiştiricem konuyu bitti yaz yaz.
Amin canım, aminnn
anlaşılıyor ki bence herkes anlamıştır.yanılma payım ne kadar?
Boşandıktan sonra bir akşam mesaiden cıktım; sac düzleştiricimi almamışım en son eşyalarımı aldığımda. Bu salak da ben memlekete gidiyorum dedi, sürekli taciz halinde olduğu icin biliyorum nerde olduğunu.
Neyse gittim eve, anahtarımı acıp girdim. Nasıl ağlıyorum ama gözyaşımdan adımımı göremiyorum. Koridora çöktüm hem ağlıyorum hem yalvarıyorum al canımı diye.
Sonra birden salona ilişti gözüm. Anam bir düzenli bir temiz anlatamam. Ev de sıcacık. Kombi acık. Sonra giyinme odasına girdim actım kapağı bir baktım donuna kadar yerleştirmiş k.hpe. Benim eşyalar da diğer gözde yanlız. Almadıklarım, yazlıklar, elbiseler falan. Sonra gittim, yatakodasına benim bıraktığım gibi, kapısı kilitli. Benim bütün elektronikler orda, bilgisayarım, düzleştiricim, epilasyon aletim falan.
Mutfağa gittim. Benim dişimden tırnağımdan arttırdığım ceyizlerim kullanılmış. benim buzdolabıma yemek konmuş, benim fırınımda kek yapılmış.
Anlayamadım önce idrak edemedim. Sonra amcamı aradım. Dedim amca böyle böyle. Bu kaşar benim eşyalarımı kullanıyor. Hemen gel.
Amcam gelirken onu da aramış nasıl yaparsın diye. Cok sever amcam onu, bizi barıştırmaya uğrasıyordu. Bu salak da gitmemiş, eve geliyormuş. yanında da bilin bakalım kim var :) yani amcam aramasa onlar eve gelse ne olur du :) ya da ben bir saat sonra gelsem hangi manzararı görürdüm.
gardroptaki bütün eşyaları makasladım. her ikisini de. Amcam hemen bir kamyon 4 hamal buldu, o gece palas pandıras eşyalarım cıktı evden.
Eve geleli 4 gün olmuş gidecek yeri yokmuş ben de onu boşamışım ya zaten :)
Tabi saldırdım da üstüne. Elimden zor aldılar. Rezil oldum bütün apartmana.
hala ara ara o eve gidip eşyalarımın arasında bir sigara icerim.
ama sen iyisin hemen cevabını veriyorsun, aksi durumda daha çok yıpranırdın
he ya takmaz tabi adam hepi topu doğum marketten domates almak gibi sıradan bişi, torunun doğumuna gelmeyen ana babaya takılır mı hiç hay Allam
iskadinav mı? way çok karizmatik. beyaz tenli çıtı pıtısın o zaman.
Son 2 yıldır asla esirgemiyorum lafımı, baktım bana saygısı yok, sevgisi yok, maddi karı yok, manevi karıda yok, zararına gelince çok... eeee neden susuyum.
Kader nokta atışı yaptın yine,, boşayamayacağın sıfatlar,!!! Allah bunlarla sınamasın bizi.
İpekim espirik ettim:) burhan altıntop diyordu ya iskandinav kokenliyim diye o geldi aklıma.
Aslen giresunluyum Ama İstanbulda doğdum ve yaşıyorum halen :)
ayy bende artvinliyim hemşeri sayılırız
Keşke her sıfatı boşamak mümkün olsa
Sadece eş değil
Anne, baba, abi, abla, kardeş yanı sıra ; görümce, elti, kayın, kaynana, kayınpeder, anneanne
he ya takmaz tabi adam hepi topu doğum marketten domates almak gibi sıradan bişi, torunun doğumuna gelmeyen ana babaya takılır mı hiç hay Allam
doğu karadeniz bizim orası, çok sevdiğim yakın bi arkadaşım Artvinli senden iyi olmasın ailecek çok iyiler maşallah.
Hele babası çok evcil çocuklarının delisi resmen yaaa.
garip mi benimki de gelmedi. geçen ramazanda biz kendimiz gittik de o zaman gördü.
benim babamda iyidir sağolsun
biz gürcüyüz aslen batum göçmeniyiz, öncelikle Türküz tabisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?