AdAm OLaCaK KıZLaR...

İpekim espirik ettim:) burhan altıntop diyordu ya iskandinav kokenliyim diye o geldi aklıma.
Aslen giresunluyum Ama İstanbulda doğdum ve yaşıyorum halen :)

hay hiç aklıma gelmedi Burhan. bir Burhan Altıntop kolay yetişmiiiiii...
güzeldi ya o dizi. aynı tadı alamadım ben yalan dünyadan

doğu karadeniz bizim orası, çok sevdiğim yakın bi arkadaşım Artvinli senden iyi olmasın ailecek çok iyiler maşallah.
Hele babası çok evcil çocuklarının delisi resmen yaaa.

ben de severim karadenizliyi hem katıksız oluyor hem de sıcak insanlar.
ama şu hamsi pilavınızı sevemedim. hamsinin en kötü hali bence. bir de çorbası.

ayyy bu çocuk bir de tüp bebek, belki oğlunun başka çocugu bile olamayacak

garip mi benimki de gelmedi. geçen ramazanda biz kendimiz gittik de o zaman gördü.

ayyy öle kaynana kayınpere can kurban biterim onlara başıma taç ederim canımı veririm

yazan : gereksiz ilgiden bunalmış kötü gelin

şaka bi tarafa benim doğumuma bile gelmemiş bi insanın benden bi beklentisi de olamaz o yüzden belki de sizin için en hayırlısı buydu ,sonuçta sizi değil kendi oğullarını acıttılar

biz tam sınırdayız ya çok karadenizli değiliz öyle hamsili pilav yapılmaz kara lahana yapılır bol bol :=)
Laz kızına benzemiyorum pek :)

bende fasulye turşularını çok merak edıyorum çalışırken arkadaşım getircem dedi getirmedi aklımda kaldı

niye gittiniz diyeceğim adım çıkmış 9 a inmez 8 e

kızzzzzzzzz niye gittinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mecbur kaldımmmmm sebatiyem bilsen çok meraklı değilim. 4 yıldır gitmemiştik. bu bayram için de eşime laf attım.. sen mi gitsen ben gelmesem rahat rahat kurban işini halletsem diye kendime iş çıkarır gibi yaptım da fena kızdı. napcaz bakalım kurbanda. 2 seçenek var önünde ya kurban ya ramazan. ikisinden biri.. kurbanı seçiyor benimki de...
he gittim de noldu. görüntüde yalakaaaaa..
ama buzdolabının gizli köşesie çikolataları saklıyor..zulasını buldum. eşime yiyomm dedim . ye dedi

sebatiye konu açılmışken her zaman diyorum ben daha konuşmadım.. kiminki ağır bilemezsin o yüzden. korkuyorum tanıdık çıkar da deşifre olurum diye. bir de ben iş çevresinde tanıdık bir simayım kendimi ele verirsem artıkın bu diyarlardan gitmem lazım.

son para olayında anladı zaten beklentisinin olmayacağını da aramıyor. ben de bir tek kandilden kandile ararım.. 4 kandil mi var 1 yılda işte o kadar.

yavv anlamadıgım biizm anamız var babamız var bize ne yapabilirsiniz.

siz oğlunuza yapıyorsunuz.

bak 3 denedir diplerine tatile gittik.ugramayı bırak telefon bile açmadı oğulları.

Selamm
Ben geldim
Bi özet alabilir miyim lütfen

As. hoş geldin
Elmayra hikayesinde merak edilenleri paylaştı
ECD nin eşi geliyomuş, kayınvalidesi henüz bilmiyomuş
Gofretto soy ağacını açıkladı
Nemesis de aslen Gürcüymüş, öncelikle Türk tabisi
Benimde işlerim var kısmen katılım gösterebiliyorum

İyi de ayıp değil ki
Sana birileri bişey yapmış
İçini dökmüşsün
Ne var bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…