- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.801
kadın seni görüp kendi gelinine işkence yapmasın soğumasın biz kadınlardan korkulur
öyle katakülleye getirililecek bir kadın değil emin ol.oğlu birini buldu evlendi diye bulduk delisi olmuş durumda
ilk başlarda görüşmenin sebebi büyük ihtimal dediğin gibi ama ana sebep seni fazlasıyla kırmış olması ,
peki annesi kızının adı olayını biliyor mu
benim eski manitamın da annesi biz ayrılırken ben seni kızım gibi sevdim ne kadar ayrılsanız da ara sor özlerim seni demiştir , tabi ben kendi kaynanamı görünce satmıştım onu
kızlar benim aslında bir derdim var
bir yakınım için mesleğimden dolayı ağır bir sorumluluga girdim yükünü taşıyamıyorum ama olayın odagındakı yakınımın ve diğer yakınlarımın şimdilik bunu bilmemesi gerekiyor sizce dogruyu söylesemmi yoksa pembe yalanlara devammı etsem?
kızlar benim aslında bir derdim var
bir yakınım için mesleğimden dolayı ağır bir sorumluluga girdim yükünü taşıyamıyorum ama olayın odagındakı yakınımın ve diğer yakınlarımın şimdilik bunu bilmemesi gerekiyor sizce dogruyu söylesemmi yoksa pembe yalanlara devammı etsem?
Derdinden hicbişi anlamadımacık acık anlatsana sonra editlersin
Biraz daha açar mısın
Nasıl bi yük, geçici bi süre mi ?
hımmmm :26: bulduk delisi olduysa , senin bu adamla evlenmemen iyi mi olmuş dememiz lazım neden dersen ,
bu kadar bulduk delisiyse oğlunun kötü alışkanlıkları falan varda biz kız bulim başını bağlim kötü alışkanlıklardan kurtulsun diye mi düşündü acaba ??
ben acaba neden bu kadar irdeliyorumm
Aynı şeyden bahsediyoruz ama söyleyiş farkına bakar mısınız
Sebatiye abla
Geçmiş bitmiş birşey
Bence bu kadar kafaya yormaya bile değmez
Kızının adı Vildan olsa ne olacak Handan olsa ne olacak
Karısının saçı seyrek olsa ne olacak , ahenkle dans ediyor olsa ne olacak
Allah ömür boyu mutlu etsin hem onları, hemde seni kendin yavrun ve eşinle
Millet kendi kaynanasına dayanamıyo sen eski kaynanayla da görüşüyosun ya pes diyorum
Ama görüşmeye devam etsen bile burada yazdıklaırn gibi konuşma, oğlundan veya eski defterlerden bahsetme
Derdinden hicbişi anlamadımacık acık anlatsana sonra editlersin
Biraz daha açar mısın
Nasıl bi yük, geçici bi süre mi ?
çok emin olunacak bir oğlu yok ama o kısımlarla pek ilgilenmiyor aslında.yani kadın çok rahat relax bir kadın.oğluda öyleydi.onun rahatlığı beni bitirmişti.
ama şimdi anlatıyor mesela oğlu yurt dışında 2-3 ayda bir geliyor karısı ve çocugu burda.mesela 1 hafta kalacaklar yaa kaynanada kalıyorlar tam 1 hafta.yani ne ayak anlamadım.kızın annesi de tekmiş evi musait, nasıl karı kocalık ya da o ortamda nasıl bir ilişki bilmiyorum.
karısıyla aynı yerde çalışan arkadaşım diyor ki evlendikleri günün ertesinde KV de kalmaya başladılar yeni gelinin ne işi var.bir de kızla 1-2 ay içinde tanışıp evlenmişler.yaa kızın anasındalarmış yaa oglanın ailesinde.
şöyleki kuzenimde bir kist var (en başında kist dendi) küçük bir operasyonla biyopsi alındı operasyon sonrası doktor bize bilgi verirken doktorun tereddütlü halleri vardı şüphelendim ama kimseye bir şey söylemedim doktor sürekli biyopsi raporu geldıkten sonra bilgi vereceğim dedi ama hastamızın bunu şuan bilmemesi gerekiyor moral açısından dedi sonra mr tomografi falan cekildi bende daha sonra doktordan^^bende sağlıkçıyım yüzünüzden ve konuşmalarınızdan iyi şeyler olmadıgını anladım açık konuşabilirsiniz benimle emin olun kuzenimde olsa hasta mahremiyetini göz önünde bulundururak kimseye birşey söylemeyeğim^^ dedim doktordan zorlada olsa dogrusunu öğrendim ve sonuc hiçte iyi değilmiş ama tabi ben inatla iyi birşeyler olduğunu duymak istediğim için doktora resmen yalvardım neyse işin aslını öğrendim ve büyük bir yükün altına girmiş oldum çünkü kuzenim erkekliğini kaybetme ile karşı karşıya daha bekar ve ben bunu kimseyle paylaşamadım herkese pembe yalanlar söyleyip duruyorum ama içim içimide yiyor söylesem olmuyor söylemesem olmuyor ne yapsam bilemiyorum şu durumda
şöyleki kuzenimde bir kist var (en başında kist dendi) küçük bir operasyonla biyopsi alındı operasyon sonrası doktor bize bilgi verirken doktorun tereddütlü halleri vardı şüphelendim ama kimseye bir şey söylemedim doktor sürekli biyopsi raporu geldıkten sonra bilgi vereceğim dedi ama hastamızın bunu şuan bilmemesi gerekiyor moral açısından dedi sonra mr tomografi falan cekildi bende daha sonra doktordan^^bende sağlıkçıyım yüzünüzden ve konuşmalarınızdan iyi şeyler olmadıgını anladım açık konuşabilirsiniz benimle emin olun kuzenimde olsa hasta mahremiyetini göz önünde bulundururak kimseye birşey söylemeyeğim^^ dedim doktordan zorlada olsa dogrusunu öğrendim ve sonuc hiçte iyi değilmiş ama tabi ben inatla iyi birşeyler olduğunu duymak istediğim için doktora resmen yalvardım neyse işin aslını öğrendim ve büyük bir yükün altına girmiş oldum çünkü kuzenim erkekliğini kaybetme ile karşı karşıya daha bekar ve ben bunu kimseyle paylaşamadım herkese pembe yalanlar söyleyip duruyorum ama içim içimide yiyor söylesem olmuyor söylemesem olmuyor ne yapsam bilemiyorum şu durumda
Onlar sonucu hala öğrenemedi mi? Yani senin öğrendiğin kısım doktorun öngörüsü mü? Eğer yakın zamanda sonuclar cıkacak ve kuzen öğrenecekse söyleme. Zaten sen söylesen de "hap verip iyileştiremeyeceksin" suanda hicbirseyden haberi yok, belki üzülürse hastalığı ilerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?