- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #8.101
Ben Cumartesi anneme gittim ablam da ordaydı, muhabbet sohbet geçti
Eşim de annesine gitti, o biraz benden geç çıkıyor. Bir de ben kızkıza toplantıyı daha çok sevdiğimden o da annesinin sokağındaki arkadaşlarıyla görüşüyor ya da müsait değillerse annesinde oturuyor
Pazar günü de bi güzel dinlendim, kahvaltı yaptık
Eşimin şu meşhur kuzeni aradı, napıyosunuz diye. Eşim de oturuyoruz ne olsun dedi, biz yakındayız size geleceğiz dedieşim bana baktı, emri vakiyi sevmediğimi bilir ve dışarı çıkmak iyi geliyo Pazarları. Sonra dedi ki, biz çıkıyoduk tam hım iyi tamam dedi karşı taraf.
Biz de hazırlandık, dışarı çıkacakken eşimin kardeşi ve nişanlısına da haber verelim orda buluşalım diye düşündük. Bizimle görüşmek istiyorlardı çünkü. Şansa görümcem , kayınvalidesindeymiş zatenGezmeye gittiğimiz yerde oraya çok yakın. Gitmezsek ayıp olur diye düşündük çağırılınca, üstümüzde de eşofmanlar saçlarım şu ' :87: ' model gittik bi çay içtik kayınvalidemlerde oradaydı sonra biz dördümüz kalktık bi cafeye geçtik
Yağmurlu bir Ankara'dan günaydınlar.
gayet güzel.eşin ve sen çok uyumlusun.benim eş hiç sevmiyor öyle gezmeleri.varsa yoksa o ve ben.şimdi bir de kız olduk.yapışık 3 lü.
Bizde de ben sevmezdim de
Sonradan alıştım
Eşin de alışır umarım
Benim eşim , annesi gibi herhangi bi yerde kendi evimizde dahil çok kalırsa sıkılıyo. Sıkıntı basıyo, hadi kayınvalidem menopozlu da eşim niye böyle bilmem
aynen...
dır dır dır bir de başımın etini yer ama benim bir kozum var: böyle yapınca babana çok benziyorsun diyorum.hemen susuyor.babasından öyle bıkmış ki aşkım
yavv kaynatmayın benim salonu :))))))
bakın gerçekten çok mu klasik?
görenler çok şaşırıyor.
günaydınnlarr
nasılsınızz ,
ooo ECD de burdaymış nasıl geçti haftasonunuz , babayı görünce çıldırmıştır ufaklık :)
Ben bişey demesem de, görümcem 'anası kılıklı' diyo abisine
Ama bizimki bozulmuyocidden sima olarak ta huy olarak ta çok benziyolar çünkü.
Günaydın canım.
Kızım babayı görünce çok mutlu oldu.
Eşimi aldım kızımın okuluna gittik, kızım öğretmeni ile merdivenlerden inerken eşime dedim ki seni görünce heyecandan merdivenlerden yuvarlanır Allah korusun sen kenarda dur. O sırada kızım indi babam nerede dedi, bende baban gelemedi uçakta sorun çıkmış dedim, inanmıyorum anne ya dedi çok üzüldü bozuldu, arkadan baba sarılıncada babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağırdı.
Hatta öğretmeni yapılır mı bu benim kızıma, son 1 sattir ne zaman gelecek babam öğretmenim diye sormaya başlamıştı dedi.
Klasik evet ama demek o dönemler öyle şeyler modaymış
Allah ağız tadı versin klasik - spor çok önemli değil
Müsait olduğunuzda değişmeniz de mümkün zaten
Günaydın canım.
Kızım babayı görünce çok mutlu oldu.
Eşimi aldım kızımın okuluna gittik, kızım öğretmeni ile merdivenlerden inerken eşime dedim ki seni görünce heyecandan merdivenlerden yuvarlanır Allah korusun sen kenarda dur. O sırada kızım indi babam nerede dedi, bende baban gelemedi uçakta sorun çıkmış dedim, inanmıyorum anne ya dedi çok üzüldü bozuldu, arkadan baba sarılıncada babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağırdı.
Hatta öğretmeni yapılır mı bu benim kızıma, son 1 sattir ne zaman gelecek babam öğretmenim diye sormaya başlamıştı dedi.
Resimler sayfa kaçta ben göremedim...............................
Resimler sayfa kaçta ben göremedim...............................
Sebatiye ablanın salonunun resimleri mi ? Albüm yapmış.
Şey bir de bana özel mesajla resim atmayı öğretir misin
salonunu beğendim ben sebatiye abla
ağır bi salonun var tabi oda tarz meselesi , güzel hatıralarla oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?