AdAm OLaCaK KıZLaR...

gayet güzel.eşin ve sen çok uyumlusun.benim eş hiç sevmiyor öyle gezmeleri.varsa yoksa o ve ben.şimdi bir de kız olduk.yapışık 3 lü.

gayet güzel.eşin ve sen çok uyumlusun.benim eş hiç sevmiyor öyle gezmeleri.varsa yoksa o ve ben.şimdi bir de kız olduk.yapışık 3 lü.

Bizde de ben sevmezdim de
Sonradan alıştım
Eşin de alışır umarım
Benim eşim , annesi gibi herhangi bi yerde kendi evimizde dahil çok kalırsa sıkılıyo. Sıkıntı basıyo, hadi kayınvalidem menopozlu da eşim niye böyle bilmem

aynen...

dır dır dır bir de başımın etini yer ama benim bir kozum var: böyle yapınca babana çok benziyorsun diyorum.hemen susuyor.babasından öyle bıkmış ki aşkım

yavv kaynatmayın benim salonu :))))))
bakın gerçekten çok mu klasik?

görenler çok şaşırıyor.

aynen...

dır dır dır bir de başımın etini yer ama benim bir kozum var: böyle yapınca babana çok benziyorsun diyorum.hemen susuyor.babasından öyle bıkmış ki aşkım

Ben bişey demesem de, görümcem 'anası kılıklı' diyo abisine
Ama bizimki bozulmuyo cidden sima olarak ta huy olarak ta çok benziyolar çünkü.

günaydınnlarr

nasılsınızz ,

ooo ECD de burdaymış nasıl geçti haftasonunuz , babayı görünce çıldırmıştır ufaklık :)

Günaydın canım.

Kızım babayı görünce çok mutlu oldu.

Eşimi aldım kızımın okuluna gittik, kızım öğretmeni ile merdivenlerden inerken eşime dedim ki seni görünce heyecandan merdivenlerden yuvarlanır Allah korusun sen kenarda dur. O sırada kızım indi babam nerede dedi, bende baban gelemedi uçakta sorun çıkmış dedim, inanmıyorum anne ya dedi çok üzüldü bozuldu, arkadan baba sarılıncada babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağırdı.

Hatta öğretmeni yapılır mı bu benim kızıma, son 1 sattir ne zaman gelecek babam öğretmenim diye sormaya başlamıştı dedi.

Ben bişey demesem de, görümcem 'anası kılıklı' diyo abisine
Ama bizimki bozulmuyo cidden sima olarak ta huy olarak ta çok benziyolar çünkü.

:)))

ne desem bilemedim şimdi.

böyle insanlarla da rahat rahat agız dalaşı bile yapılmaz ki, dinlemez bile :84: :84: :84:

hele kavga hiç yapılmaz.

Kıyamam ya

Klasik evet ama demek o dönemler öyle şeyler modaymış
Allah ağız tadı versin klasik - spor çok önemli değil
Müsait olduğunuzda değişmeniz de mümkün zaten

koltuklar solgun durmus ama fotolardaki görüntüden daha rahat ve parlaktırlar.

yani ne bileyim en az bir 5 yıl daha kullanırım.belki koltukların döşemlerini değiştiririm.

ama halıları ne yaparım bilmiyorum.

tam ağlamalık sahne.ben ağlardım yaa

salonunu beğendim ben sebatiye abla

ağır bi salonun var tabi oda tarz meselesi , güzel hatıralarla oturun

Yayla gibi kocaman güle güle kullan Abla, eşyalarda taş gibi hiç eskimemiş maşallah,
İnsan değiştirmek istesede kıyamaz yaa, sağlam eşya almak da başa bela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…