AdAm OLaCaK KıZLaR...

gunaydın.sanırım elmayra herkesin hesabını pasif yaptı.mune herkese ceza kesti :))

günaydınnlarr

nasılsınızz ,

ooo ECD de burdaymış nasıl geçti haftasonunuz , babayı görünce çıldırmıştır ufaklık :)

Ben Cumartesi anneme gittim ablam da ordaydı, muhabbet sohbet geçti
Eşim de annesine gitti, o biraz benden geç çıkıyor. Bir de ben kızkıza toplantıyı daha çok sevdiğimden o da annesinin sokağındaki arkadaşlarıyla görüşüyor ya da müsait değillerse annesinde oturuyor

Pazar günü de bi güzel dinlendim, kahvaltı yaptık
Eşimin şu meşhur kuzeni aradı, napıyosunuz diye. Eşim de oturuyoruz ne olsun dedi, biz yakındayız size geleceğiz dedi eşim bana baktı, emri vakiyi sevmediğimi bilir ve dışarı çıkmak iyi geliyo Pazarları. Sonra dedi ki, biz çıkıyoduk tam hım iyi tamam dedi karşı taraf.

Biz de hazırlandık, dışarı çıkacakken eşimin kardeşi ve nişanlısına da haber verelim orda buluşalım diye düşündük. Bizimle görüşmek istiyorlardı çünkü. Şansa görümcem , kayınvalidesindeymiş zaten Gezmeye gittiğimiz yerde oraya çok yakın. Gitmezsek ayıp olur diye düşündük çağırılınca, üstümüzde de eşofmanlar saçlarım şu ' :87: ' model gittik bi çay içtik kayınvalidemlerde oradaydı sonra biz dördümüz kalktık bi cafeye geçtik

Abla salon kaç yıllık? Düzenli uyumlu ama biraz ağır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…