AdAm OLaCaK KıZLaR...

canım 10 yıllık eşyalar.evlendiğimde de böyle agırdı

düştü birilerinin kafasına :84:

Sanırım salonu pek kullanmıyorsun, bir beş yıl daha gider. Cok sağlam duruyorlar zaten

Yerim ben onuuuuu

Sebatiye ablanın salonunun resimleri mi ? Albüm yapmış.

Şey bir de bana özel mesajla resim atmayı öğretir misin

Çatladı çatladı :)

hızlıresim yükle sitesinden yüklüyosun, özel mesajla da link kopyalıyosun

bi tek dikkatimi çeken aslında yerlerin güzel ama heryeri halıyla kaplamışsın hani masanın altındaki halıyı kaldırabilirsin aslında
yani ben pek halıyı kilimi sevmediğimden öyle düşündüm belki sen seviyorsan ayrı tabi
temizlik açısından da zor gibi geldi de

Yayla gibi kocaman güle güle kullan Abla, eşyalarda taş gibi hiç eskimemiş maşallah,
İnsan değiştirmek istesede kıyamaz yaa, sağlam eşya almak da başa bela :)

:) saol canım.aslında bu eşyalar 3 kere taşındı.

koltukları sitelerde yaptırmıştık.tarif ettim şçöyle olsun böyle olsun diye.teklileri pek begenmem.onları belki şu yanları ahşap olanlarla değiştirebilirim. onun dışında eşyalar istikbalin %50 indirimden alınmıştı.

öyle pahalı değiller.

ay bu şaka yapılırmı ECD yaa film fragmanı gibi olmuş gözlerim doldu burda.
Maşallah çekirdek ailenize.

Kadercim ben www.hizliresim.com dan yüklüyorum canım. Linke tıkla, yükle de, oradan yüklemek istediğin resmi seç, çıkan linklerden de forum yazanı kopyala gönder bana. :)

Sebatiye gördüm salonunun resmini, evet klasik bir salon ama ferah, temiz ve huzurlu. Güzel günlerde eskitin canım.

canım bundan önceki ev küçüktü.masanın altında diğer küçük halı vardı.1 halı boşa çıkmıştı.bu ev büyük olunca halıyı bir tarafta bekletmek yerine sereyim bir şekilde diye dusundum.yoksa masanın altına daha küçük bir halı bemce daha uygundu.sırf halılar boşta durmasın diye serdim.

Göndereyim ayıpsın
Bu hızlı resim sitesinde resim yükle diyosun ya burda kayıtlı kalmıyo dimi

iyi düşünmüşsün kötü durmuyo zaten , sorun benim üşengeçliğim , hepsi çok uyumlu birbirine

salondamı oturuyosun ayrı oturma odası var mı,

bende ayrı oturma odası yapma hatasıona düştüm eşyalar yeni yeni duruyo odada salonda oyuruyoz bide kiracıyız sonraki evim 2+1 olsa sıkış tepiş oturucaz artık hele bide çocuk olunca

çocuktan önce daha sık kullanıyorduk salonu ama cocuk buyudukce oturma odasına tıkıldık.yine de kullanıyoruz salonu.bir ara oturma odamı da çekerim.

bizim ev büyük.büyük ev istedim özellikle.

çocuktan önce daha sık kullanıyorduk salonu ama cocuk buyudukce oturma odasına tıkıldık.yine de kullanıyoruz salonu.bir ara oturma odamı da çekerim.

bizim ev büyük.büyük ev istedim özellikle.

işte ayrı oturma odası olunca salon gıcır gıcır kalıyor, ben oturma odası yapmadım geniş geniş oturuyorum.
Kiracımısın sen sebatiye abla ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…