- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #8.141
işte ayrı oturma odası olunca salon gıcır gıcır kalıyor, ben oturma odası yapmadım geniş geniş oturuyorum.
Kiracımısın sen sebatiye abla ?
benimde oturma odam gıcır gıcır duruyo hiç oturmadık ,
bide benim evde doğalgaz yok ama alt ve üst katımdakiler o odada oturuyor sanırım ,kışın sıcacık oda
ama biz inatla salonda oturuyoruz kşima altında
benimde oturma odam gıcır gıcır duruyo hiç oturmadık ,
bide benim evde doğalgaz yok ama alt ve üst katımdakiler o odada oturuyor sanırım ,kışın sıcacık oda
ama biz inatla salonda oturuyoruz kşima altında
sovr canım sen oturma odası ve salon şeklinde mi aldın eşyaları ?
odanın biri yeni kalacak seninde :)
bi arkadaşım 5 yıllık evli hep oturma odasında oturuyor salonu görsen din alınmış gibi yepyeni,
eşyalarıda çok moderndi Allahtan hala modası geçmedi, ama şimdi çok pişman, oturma odasını iptal edip salonun keyfini sürcem diyo :)
bende diyorum salondaki koltuklar 2 seneye iyice eskir sürekli oturuyoruz ya, dğeiştiririm bende,
Baştan 2 takım almaktansa eskidikçe değiştirmek daha mantıklı.
Şimdi sebatiye abla 10 yıllık olsada taş gibi eşyalara nasıl kıysında değiştirsin.
10 dk bekle 10 dk derken kaç saat sürecek bilmem
Ben bi tek köşe takımı aldım salona o kadar
Zaten diğer odaya masa pek uymadı, vitrin var küçük masa koydum büyük masa bahçe de
Belki bebiş odası olur diyorumnasip
10 dk beklemekten , yorum yaparken de 30 sn beklemekten nefret ediyorum ,
elmeyra ilerde bu konuya da el atarsa sevinirim ,
saygılarımla
Ben bi tek köşe takımı aldım salona o kadar
Zaten diğer odaya masa pek uymadı, vitrin var küçük masa koydum büyük masa bahçe de
Belki bebiş odası olur diyorumnasip
kader geçen bi mobilyacıda gördüm normal orta sehpa düşün , ama açılıyo isteğe bağlı 6 kişilik yemek masası oluyo açılınca
aslında ilerde o odayı bebek odası yapınca öyle bişi düşünebilirsin belki de görmüşsündür
eşya bana külfet gibi geliyor ne kadar az o kadar iyi, tabi herkesin bakış açısı zevki farklı.
hem ediyim hem proyum ben de bekliyorum 30 sn :)
Allahtan 10 dk dan yırttım
o zaman çareyi değiştireyim çenemi tutmayı ve sabretmeyi öğreneyim ,
Sovr bunun sonu yok. Daha 6 aylık eşyaların. Ama yenisini alırsın başka yere gidersin çok daha güzelini görürsün. Bir de aynı ortamda olmak sıkıyor insanı ben çok sıkılıyorum mesela. Büyük eşyaları değiştirmektense eklemeler yapmak daha güzel ve keyifli oluyor. Halı, perde, tablo vs.
eşya bana külfet gibi geliyor ne kadar az o kadar iyi, tabi herkesin bakış açısı zevki farklı.
Sözü geçen odacık bu
Eki Görüntüle 685878 Eki Görüntüle 685879
Büyük masayla böyleydi, rahat oturulmuyordu dar olduğundan
Bahçeye aldık , orda iyi oldu
Eki Görüntüle 685877
Bu da temsili masaannemlerde fazlalıktı onu getirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?