AdAm OLaCaK KıZLaR...

işte ayrı oturma odası olunca salon gıcır gıcır kalıyor, ben oturma odası yapmadım geniş geniş oturuyorum.
Kiracımısın sen sebatiye abla ?

benimde oturma odam gıcır gıcır duruyo hiç oturmadık ,

bide benim evde doğalgaz yok ama alt ve üst katımdakiler o odada oturuyor sanırım ,kışın sıcacık oda

ama biz inatla salonda oturuyoruz kşima altında

nerde rahat ediyorsanız orayı tercih edin.eşyalar değişir yenilenir

sovr canım sen oturma odası ve salon şeklinde mi aldın eşyaları ?
odanın biri yeni kalacak seninde :)
bi arkadaşım 5 yıllık evli hep oturma odasında oturuyor salonu görsen din alınmış gibi yepyeni,
eşyalarıda çok moderndi Allahtan hala modası geçmedi, ama şimdi çok pişman, oturma odasını iptal edip salonun keyfini sürcem diyo :)
bende diyorum salondaki koltuklar 2 seneye iyice eskir sürekli oturuyoruz ya, dğeiştiririm bende,
Baştan 2 takım almaktansa eskidikçe değiştirmek daha mantıklı.

Şimdi sebatiye abla 10 yıllık olsada taş gibi eşyalara nasıl kıysında değiştirsin.

doğru söylüyosun , bide benim salon açık renk koltuklar deve tüyümüdür nedir ondan , tv ünitesi masası falan da krem ,

oturma odam gri tonları , artık diyorum çocuk olunca oturma odasına geçerim , zaten oturma odasında ucuza kaçmıştık maksat odayı doldurmaktı çocukla eskitirirm oturma odasını salonumda dinlenir o esnada

Ben bi tek köşe takımı aldım salona o kadar
Zaten diğer odaya masa pek uymadı, vitrin var küçük masa koydum büyük masa bahçe de
Belki bebiş odası olur diyorum nasip

Zaten diğer odaya masa pek uymadı, vitrin var küçük masa koydum büyük masa bahçe de

kader geçen bi mobilyacıda gördüm normal orta sehpa düşün , ama açılıyo isteğe bağlı 6 kişilik yemek masası oluyo açılınca

aslında ilerde o odayı bebek odası yapınca öyle bişi düşünebilirsin belki de görmüşsündür

10 dk beklemekten , yorum yaparken de 30 sn beklemekten nefret ediyorum ,

elmeyra ilerde bu konuya da el atarsa sevinirim ,

saygılarımla

hem ediyim hem proyum ben de bekliyorum 30 sn :)

Allahtan 10 dk dan yırttım

eşya bana külfet gibi geliyor ne kadar az o kadar iyi, tabi herkesin bakış açısı zevki farklı.

Biliyorum da bizim o da uzun ve dar, hangi masa olursa olsun enden kaybeder gibi
Zaten dediğim gibi bebek odası olacaksa bi beşik bi dolap ancak olur, minicik birşey oda değil odacık diyelim

eşya bana külfet gibi geliyor ne kadar az o kadar iyi, tabi herkesin bakış açısı zevki farklı.

Aynen :13:

Ben de ferah ama İngiliz tarzı dekorasyonları çok seviyorum. Sebatiyenin evi kaçıncı sayfada?

Sözü geçen odacık bu

Büyük masayla böyleydi, rahat oturulmuyordu dar olduğundan
Bahçeye aldık , orda iyi oldu

Bu da temsili masa annemlerde fazlalıktı onu getirdim.

Dip not : Böyle çiçekleri de hiç sevmem, söz çiçeğim diye o odaya koydum hatıra işte.

İpek hoş geldin, Sebatiye abla albüm yapmış orada resimler.

o zaman çareyi değiştireyim çenemi tutmayı ve sabretmeyi öğreneyim ,

Sovr bunun sonu yok. Daha 6 aylık eşyaların. Ama yenisini alırsın başka yere gidersin çok daha güzelini görürsün. Bir de aynı ortamda olmak sıkıyor insanı ben çok sıkılıyorum mesela. Büyük eşyaları değiştirmektense eklemeler yapmak daha güzel ve keyifli oluyor. Halı, perde, tablo vs.

yok canım o alıntıladığın yorumu her yorumda 30 sn beklemeye istinaden tapmıştım

eeşyalarla ilgili sorunum yok şükür dediğin gibi daha yeniler sıkılacak kadar vakit geçiremedim

Yolluğu çok beğendim. Benim de mutfakta beyaz eşyalarım gri ama perdeler dolap ve halı kahverengi tonlarında.. mutfak dolapları kahve olunca öyle bir girişimde bulundum. Şimdi çok sıkıldım. Ben de griye yönelmek istiyorum ama köklü bir değişim gerektirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…