- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #8.161
Yolluğu çok beğendim. Benim de mutfakta beyaz eşyalarım gri ama perdeler dolap ve halı kahverengi tonlarında.. mutfak dolapları kahve olunca öyle bir girişimde bulundum. Şimdi çok sıkıldım. Ben de griye yönelmek istiyorum ama köklü bir değişim gerektirir.
Love hoş geldin :13:
10 dk sebebiyle muzdaribim
kızlar size yine alakasız bişi sormak isiyorum ,
kv bana sürekli mutfak eşyası danteli vs vs diye söylenip duruyordu , bende çoğu çeyizmi annemden getirmedim dantel vs
ama dün dayanamdım getirdim artık , kumaş üzeri el işlemeli pembe kumaş üzerinde tam köşe kısmında çiçek işlemesi var
aslında hoşuma gitti mutfağa bazı yerlerine yerleştirmeyi düşün üyorum ama sizce modası geçik mi hiç koymasammı
kv bana sürekli mutfak eşyası danteli vs vs diye söylenip duruyordu , bende çoğu çeyizmi annemden getirmedim dantel vs
ama dün dayanamdım getirdim artık , kumaş üzeri el işlemeli pembe kumaş üzerinde tam köşe kısmında çiçek işlemesi var
aslında hoşuma gitti mutfağa bazı yerlerine yerleştirmeyi düşün üyorum ama sizce modası geçik mi hiç koymasammı
Hoşbuldukbeklerim canım önemli değil
Günaydın herkese
Teşekkür ederim.
Benimde mutfak kahve-krem
Burası siyah beyaz olsun istedim. Zaten bu yolluk ve diğer halılar yoktu
Kınaya bir gün kala biz eşimle ölçtük biçtik ölçüye göre aldık
Yer kısıtlı olduğundan standart ölçülerde halı yoktu bize göre
Bizim de salon oturma odası ayrı değildir tek yerde oturuyoruz
Aslında ayrıydı kardeşimle ben ayrı odalar alınca birleşmek zorunda kaldı
Hoşbuldukbeklerim canım önemli değil
Günaydın herkese
Bende hiç sevmem de
Kayınvalidem ve komşuları sevr öyle şeyler
Annem de kullanmasan da çeyizde durmalı dedi, götürdük bakmışlar bol bol
Sonra ben evlendiğim ilk hafta hepsini kaldırdım
Salon takımı mı deniyodu. Hazırlar var hani, krem tonlarında almıştım onu beğendim onları koydum mutfak dolaplarına da o kadar.
kader senin evi biliyorum.ev küçük ama çok şeker.mutfak banyo çok guzel.kiradansa böyle bir ev almak çok akıllıca.Allah daha iyilerini nasip etsin.
Evet işten çıktım dedim doğru o gün ben bir yerden internet buldum demedim evde internet var demiştim
Gözüpek hani sen işten çıkıyodun daha gelmiyodun
cumartesi de bi yerden internet bulmuştun sadece
sovr cum sana br şey diyecegim ama sen KV ne demessin, kıyamassın.
ben " aaaaaaaaaaa o da ne ne kadar banal köylü işi, öyle şeyler mi kaldı? mutfagı çok basitleştiriyor? " hakeden KV ye demeyi uygun buluyorum :84: :84:
konuyu uzun süredir görüyorum yazmak bu güne kısmetmiş... =))hızlı giden bi topik galiba.......... ben zuhal,,bende geldim aranızaaaa...
Aynen, çeyizimdeki dantel örtü falan hep duruyor
El emeği göz nuru
Dursun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?