AdAm OLaCaK KıZLaR...

kızlar size yine alakasız bişi sormak isiyorum ,

kv bana sürekli mutfak eşyası danteli vs vs diye söylenip duruyordu , bende çoğu çeyizmi annemden getirmedim dantel vs

ama dün dayanamdım getirdim artık , kumaş üzeri el işlemeli pembe kumaş üzerinde tam köşe kısmında çiçek işlemesi var

aslında hoşuma gitti mutfağa bazı yerlerine yerleştirmeyi düşün üyorum ama sizce modası geçik mi hiç koymasammı

Bizim de salon oturma odası ayrı değildir tek yerde oturuyoruz
Aslında ayrıydı kardeşimle ben ayrı odalar alınca birleşmek zorunda kaldı

Teşekkür ederim.
Benimde mutfak kahve-krem
Burası siyah beyaz olsun istedim. Zaten bu yolluk ve diğer halılar yoktu
Kınaya bir gün kala biz eşimle ölçtük biçtik ölçüye göre aldık
Yer kısıtlı olduğundan standart ölçülerde halı yoktu bize göre

ben olsam koymam da.. şey var English Home diye bir yer. AVM lerde vardır. orada şimdi %50 indirim var. dediğin tarzda şeyler çok uygun bir bak derim.

Bende hiç sevmem de
Kayınvalidem ve komşuları sevr öyle şeyler
Annem de kullanmasan da çeyizde durmalı dedi, götürdük bakmışlar bol bol
Sonra ben evlendiğim ilk hafta hepsini kaldırdım

Salon takımı mı deniyodu. Hazırlar var hani, krem tonlarında almıştım onu beğendim onları koydum mutfak dolaplarına da o kadar.

kader senin evi biliyorum.ev küçük ama çok şeker.mutfak banyo çok guzel.kiradansa böyle bir ev almak çok akıllıca.Allah daha iyilerini nasip etsin.

Bende dantel falan sevmem
Ama bzıları çok şık oluyor
Modern tarza pek uymasada dediğim gibi
Bazıları şıp oturuyor
Dene bakalım, hoşuna gitmesi önemli olan
Ben moda falan bakmam,
Hoşuma giderse yaparım

konuyu uzun süredir görüyorum yazmak bu güne kısmetmiş... =))hızlı giden bi topik galiba.......... ben zuhal,,bende geldim aranızaaaa...

Aynen, çeyizimdeki dantel örtü falan hep duruyor
El emeği göz nuru
Dursun bakalım

sovr cum sana br şey diyecegim ama sen KV ne demessin, kıyamassın.

ben " aaaaaaaaaaa o da ne ne kadar banal köylü işi, öyle şeyler mi kaldı? mutfagı çok basitleştiriyor? " hakeden KV ye demeyi uygun buluyorum :84: :84:

ayol diye diye bi hal oldumm , bıraksam koltuklarımın üstüne bile dantel koyucak

bide bana söz geçiremeyince xxx ister ama koyulmasını diyo eşimden için , erkek ne anlıycaksa danteldenn ben hallederim orasını diyom

konuyu uzun süredir görüyorum yazmak bu güne kısmetmiş... =))hızlı giden bi topik galiba.......... ben zuhal,,bende geldim aranızaaaa...

Hoş geldin Zuhal
BDV den görmüşlüğüm var
Bende eski kulağı kesiklerdenim

Aynen, çeyizimdeki dantel örtü falan hep duruyor
El emeği göz nuru
Dursun bakalım

Benim de duruyo, zaten öyle şeyler yapmadığım için annem kızın olursa ona koyarsın diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…