AdAm OLaCaK KıZLaR...

tedbir işte, bir de ne yaparsa onu görecek dedim bir kere.

yaptıklarını aklım ve vicdanım almıyor.hiç bir açıklama yapamıyorum.kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ama oğlunu bile sevmeyene ne diyeceksin

Açıklama bulmaya çalışma zaten
Yapılanlar ne mantıklı ne de adil
Oğlunu öz evladını düşünmeyen beni niye düşünsün ki de geç

Bende anlattım burda, oğlunu düşünmeyen beni niye düşünsün ki dedim umursamadım
Hoş bizim ki kızını da düşünmüyo ayrım yapmıyo yani
Sadece kendine müslüman

Eltinin ailesi zengin diye mi yani tüm bu tantana

tavır baştan böyleydi.

dedim yaa açıklama bulamıyorum.kadına sana büyü mü yaptılar neler söylüyorsun demişliğim bile var.

yoksa ne düğünde ne düğünden sonra benim ailem hiç onlarla muhatap olmadı.

bizimkiler evlat ayrımı yapmıyo bu bile şükür sebebiymiş burda öğrendim, ekstra ne yaptıysak biz eşimle yaptık,şimdide eltime fazladan ne yapıyolarsa helali hoş olsun neticede iyi kötü onlar yanlarında bi durum olsa ilk onlar koşacak

Eltinin ailesi zengin mi ?
Yani kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyelim diye mi bu kayırma

evet bende bu var,içine sindirememe...bir de karşı taraf hiç bir telafide bulunmadı yıllardır.

tedbir işte, bir de ne yaparsa onu görecek dedim bir kere.

yaptıklarını aklım ve vicdanım almıyor.hiç bir açıklama yapamıyorum.kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ama oğlunu bile sevmeyene ne diyeceksin

farkında ya da değil senden önce aslında oğlunun canını yakıyor ayrım yapmış para vermiş vss aslında bu durumda senin değil eşinin zoruna gidiyordur ha senin evledıının hakkı geçiyorsa da illaki hayır gelmez o yaptıklarından aldıklarından

mesela geçenlerde eşim bana dedi ki kardeşim yani kaynım ve kp ev alıcaklarmış kaynımın okulu bitince kaynımın üzerine olucakmış ev ,

eşim bana böyle böyle dedi bende dedim senin, kardeşin ve baban arasında bi durum beni bağlamaz, ha bozulur musun diyorsan açıkçası bozulmam ama eğerki senin üzeirnden benim ve ileride doğacak çocuğumun hakkını yiyorlarsa hakkımı da helal etmem gönül de koymam ilerisi berisi sizin bileceğiniz iş...aranızda halledin dedim ... o olayı rafa kaldırdılar

yani senden önce eşinin hakkını yiyorlar sen bence ne kadar önde olursan o kadar yıpranırsın bırak eşin halletsin o sinir olsun

Eltinin ailesi zengin mi ?
Yani kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyelim diye mi bu kayırma

elti en küçük çocuk ablaları abileri var zengin.ama ne iş iş ise düğünde bu zenginlerden bir kuruş çıkmamış herseyi bunlara yaptırmışlar ama göz boyamaya gelince zenginler.evlerine davetler yemekler gezdirmelr, adam yerine konmak hoşalrına gitmiş.gerçekten eş doatları hiç yok.kimseye iyilikleri dokunmamış.sürekli fesatlık hasetlik,

Ne telafisi ya
Yalanları açığa çıktı, tüh para koparamadık diye üzülmüşlerdir sadece

KV KP evlerini arabalarını aldılar zaten.ama ben anlamıyorum.karı koca öğretmen her ay bir kenara 300 -400 koulsaydı 11 yılda 50 bin ederdi.

yiyrlar sonrada ögretmöenler az para alıyor diye aglıyorlar.

devletin ögretmene mühendise ne verdiği ortada nerdeyse benimle aynı alıyorlar.daha aglıyorlar.

bir de kredi felan çekilmeyecek borca girmeyecekler.bu da var.

Son düzenleme:

Kayınvaliden ilerde snein eline kalmazsa iyi
Genelde öyle olur
Çok çekecek o eltinden.

bence bunun onlarda farkında ki bu kadar dolaba ihtiyaç duydular.

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=30068

ev burda canım kaç verirsin? begen hele bir şeyler yaparız :84: :84:

öve öve bitiremedikleri elti ve onun zevkli evi :84:

Bir kere mutfak dar ve karanlık. Perdedeki ayrıntılar gözümü bozdu..
Tasarım yok..
Giriş desen yine çok ayrıntı göz yoruyor. Mekan eski biraz onun da rehaveti var.
Oturma odasındaki teklileri beğendim. En beğendiğim kısım bu. Ama oda dar.
Salon fena değil ama renk uyumunu olmamış.
Ev nerede?

abla senin yaşadıklarını annemde yaşadı, karşı taraf hep yok yok yok der dedemlerde onlara yardım ederdi babamda yardım ederdi ki annem çalışmıyo tek maaş, benim babamda işçi emeklisi, demem o ki ya eşinde kardeşimdir tabi alacak tabi yapacak bende yardım edicem deseydi, böyle tiplerde var halada aynı babam, sıfırı görmeden haa demicek belli bişey,eşin senin arkanda sana destek olayların farkında, bu da bişeydir

özelden atayım orasını :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…