- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #8.781
hiç güleceğim yoktu :84: :84: :84
alıyor musunuz siz ondan haber verin?
tedbir işte, bir de ne yaparsa onu görecek dedim bir kere.
yaptıklarını aklım ve vicdanım almıyor.hiç bir açıklama yapamıyorum.kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ama oğlunu bile sevmeyene ne diyeceksin
Eltinin ailesi zengin diye mi yani tüm bu tantana
tavır baştan böyleydi.
dedim yaa açıklama bulamıyorum.kadına sana büyü mü yaptılar neler söylüyorsun demişliğim bile var.
yoksa ne düğünde ne düğünden sonra benim ailem hiç onlarla muhatap olmadı.
valla takma diyemicem sebatiye abla çünkü ben de herşeyi taka taka hasta oldum, insan cidden sindiremiyo ama bi şekilde düşünce tarzını değiştirip rahatına bakmalısın, eşin kendini yesin gerekirse, annem babam kardeşimi kayırıyolar desin, bunlar gelin ayrımı yapmıyoki evlat ayrımı yapıyo
tedbir işte, bir de ne yaparsa onu görecek dedim bir kere.
yaptıklarını aklım ve vicdanım almıyor.hiç bir açıklama yapamıyorum.kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ama oğlunu bile sevmeyene ne diyeceksin
evet bende bu var,içine sindirememe...bir de karşı taraf hiç bir telafide bulunmadı yıllardır.
Eltinin ailesi zengin mi ?
Yani kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyelim diye mi bu kayırma
Eltinin ailesi zengin mi ?
Yani kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyelim diye mi bu kayırma
Ne telafisi ya
Yalanları açığa çıktı, tüh para koparamadık diye üzülmüşlerdir sadece
Kızlar inanmıyorum
Face açık
Dün faksı yaparken kısıtlama cihazını devre dışı mı bıraktı nedir bilgisayarcı
elti en küçük çocuk ablaları abileri var zengin.ama ne iş iş ise düğünde bu zenginlerden bir kuruş çıkmamış herseyi bunlara yaptırmışlar ama göz boyamaya gelince zenginler.evlerine davetler yemekler gezdirmelr, adam yerine konmak hoşalrına gitmiş.gerçekten eş doatları hiç yok.kimseye iyilikleri dokunmamış.sürekli fesatlık hasetlik,
farkında ya da değil senden önce aslında oğlunun canını yakıyor ayrım yapmış para vermiş vss aslında bu durumda senin değil eşinin zoruna gidiyordur ha senin evledıının hakkı geçiyorsa da illaki hayır gelmez o yaptıklarından aldıklarından
mesela geçenlerde eşim bana dedi ki kardeşim yani kaynım ve kp ev alıcaklarmış kaynımın okulu bitince kaynımın üzerine olucakmış ev ,
eşim bana böyle böyle dedi bende dedim senin, kardeşin ve baban arasında bi durum beni bağlamaz, ha bozulur musun diyorsan açıkçası bozulmam ama eğerki senin üzeirnden benim ve ileride doğacak çocuğumun hakkını yiyorlarsa hakkımı da helal etmem gönül de koymam ilerisi berisi sizin bileceğiniz iş...aranızda halledin dedim ... o olayı rafa kaldırdılar
yani senden önce eşinin hakkını yiyorlar sen bence ne kadar önde olursan o kadar yıpranırsın bırak eşin halletsin o sinir olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=30068
ev burda canım kaç verirsin? begen hele bir şeyler yaparız :84: :84:
öve öve bitiremedikleri elti ve onun zevkli evi :84:
Kayınvaliden ilerde snein eline kalmazsa iyi
Genelde öyle olur
Çok çekecek o eltinden.
Bir kere mutfak dar ve karanlık. Perdedeki ayrıntılar gözümü bozdu..
Tasarım yok..
Giriş desen yine çok ayrıntı göz yoruyor. Mekan eski biraz onun da rehaveti var.
Oturma odasındaki teklileri beğendim. En beğendiğim kısım bu. Ama oda dar.
Salon fena değil ama renk uyumunu olmamış.
Ev nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?