AdAm OLaCaK KıZLaR...

aaaaaaaaaaaaaa onlara göre eşim eşiyle ailesi arasındaki dengeyi kuramıyor, dengeli insanlara dengesiz davranıyor :84: :84:

ayyyyy bir de böyle diyorlar.denge neyse onlar için.

can çıkmayınca huy çıkmıyor.niye takıyorsam 5 para etmez insanları.

yolda görsem adam yerine koymayacagım insanlarla akraba olduk

Bende hep bunu diyorum, arkadaş bile olamayacağım karakterdeki insanlarla akraba oldum.
Rabbimin imtihanı sanırım, beterinden korusun hepimizi.

Tövbe yarabbim, sinirlerim havaya zıpladı yine.
Herkes namusuyla yaşasında isterse çadırda yaşasın onlara ne.
Beğenmedikleri kız oddülü mühendis.!!!!!

kızlar size bişey danışıcam kayınvalidemler bizdeyken eşimin teyzesi kv'yi aramış kızının dersanesine 350 tl yatacakmış eksikmiş, kayınvalidemde o kadar veremem demiş neticede onlarda burdayken harcama yaptılar, eşimde akşam bana söyledi,bahse konu kızıda çok seviyorum kafalıda bi çocuk gayet güzel okuyo diş hekimliği istiyo,eşime dedimki biz verelim desem ne zamana kadar biz vericez kız dişçilik istiyo masraflı bi fakülte,ya bunu burs gibi rutine bağlıcaz ya da hiç bulaşmıcaz dedim bebek olunca ben 2 sene çalışmıcam nasıl olucak dedim, eşim zaten bizden beklemiyolar veremeyiz falan dedi ama aklıma takıldı
teyzesi çalışan kadın 2500 tl falan kazanıyo 2 çocuk için nafakada alıyo,boşanırken eşinden eşya almamış 600 tl'ye ev tutmuş eşyaları hep yenilemiş, e yetiremiceksen ne diye açılıyosun o kadar dimi,senin iki okullu çocuğun var dersanesi masrafı vs.
kayınvalideme herkese karışıyo diyorum ama baksanıza ailedeki herkes açılıp saçılıp sıkışıncada onu arıyo para diye, e bu kadın tabiki karışır
eşime dedimki abinlerin zaten bize 400 tl borcu var abini ara o parayı bize değil teyzene versin madem öyle dedim, o parayı vereceği şüpheli, bu onun sınavı olucak dedi,napalım verelim mi dersane parasını

Günaydin kizceler nasilsiniz bakem:)))
Kadercim o güzel özetlerinden bir tane alabilirmiyim:))))

Günaydın
Demek özetlerim nam saldı
Öhöm öhöm

Sebatiye abla eltisinin evini paylaştı ( albümü de var nette satılık ilanı da ), zamanında dalavere yapıp Sebatiye abla ve eşinden para koparmaya çalışmışlar da Sebatiye abla kül yutar mı yutmamış tabi

Sonracıma benim ablam hasta dış gebelikten dolayı hastanede, bekliyoruz bakalım.

Başka birşey ok daha millet ayılamadı sanırım erken saaatler diye

Nemiş rutine bağlamadan 1 sefer verebilirsiniz, arada da imkanınız oldukça verirsiniz, sadaka olarak başkasına verene kadar yakınına vermek daha makbul. Sizde memursunuz ve ücretsiz izin kullanma durumunuz var sürekli vermeniz mümkün değil bence.
Abisine verdiğiniz parayı karıştırmayın derim, onu direk size versin bakalım ne zaman verecek. Hoş vermez ise bidaha da yüzü olmaz ya... sen sağ ben selamet.

ver hiç düşünme.zekat ve sadakaya sayarsın.

Ben olsam vermem
Her ay rutine bağlanacaksa zora sokar herkesi
İnsan kendi evladına zor veriyosa ben nasıl başkasının evladı için kendimden kısayım ki

canım bi yanım verelim sevaptır diyo bi yanımda arkadaş babaları var o da memur o karşılasın çocukların ihtiyaçlarını diyorum, zaten ramazanda falan fitreyi ona veriyoruz çocukların gezileri mezuniyetleri falan olmuştu fotoğraf makinası yokmuş makina aldık hediye ettik falan, neticede benimde bi dikili ağacım yok evim yok arabam yok, bugün bi arkadaşa borç verdik evleniyo ihtiyacı çok, evlenirken o bize yardım etmişti şimdide biz ona destek oluyoruz

1 kereye mahsus verebilirsin ama yine sen bilirsin.

Nemesis sizde yeni evlisiniz, şuanki mali durumunuzu bilemiyorum, borçlarınız çok mu? borcunuz olsada birikim yapabiliyor musunuz?

Kısacası sizin yaşam kalitenizi düşürmeyecekse 350 tl. ben olsam verirdim.

Emin ol sen onun derdine derman olursan Allah gerçekten sana daha fazlasını veriyor.

Bak bende kararsız kaldım şimdi. Anneleride az maaş almıyorm hani, evini daha makul düzüp önceliği çocuklarına verebilirdi.
bu arada senin kv emeklimi nasıl yardım ediyor kardeşlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…