- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #8.801
abla senin yaşadıklarını annemde yaşadı, karşı taraf hep yok yok yok der dedemlerde onlara yardım ederdi babamda yardım ederdi ki annem çalışmıyo tek maaş, benim babamda işçi emeklisi, demem o ki ya eşinde kardeşimdir tabi alacak tabi yapacak bende yardım edicem deseydi, böyle tiplerde var halada aynı babam, sıfırı görmeden haa demicek belli bişey,eşin senin arkanda sana destek olayların farkında, bu da bişeydir
can çıkmayınca huy çıkmıyor.niye takıyorsam 5 para etmez insanları.
yolda görsem adam yerine koymayacagım insanlarla akraba olduk
Tam çıkıyordum gördüm
Face.. bulup bizi unutma
ona göre ben dinciyim, ailem de zengin değil,
bir küçük görme bir begenmeme
10 yıl önce herkes ögrenci gece konduda oturan sebatiye
babası işçi emeklisi
oysa onlar neler neler bulacaklardı
ne yağlı kazanlar
10 sonra ne oldu ögrencler okulu bitirdi çifter çifter evleri arabaları oldu
gecekondu yıkıldı yerine saray parçayı 2 ev verildi
Tövbe yarabbim, sinirlerim havaya zıpladı yine.
Herkes namusuyla yaşasında isterse çadırda yaşasın onlara ne.
Beğenmedikleri kız oddülü mühendis.!!!!!
Günaydin kizceler nasilsiniz bakem:)))
Kadercim o güzel özetlerinden bir tane alabilirmiyim:))))
kızlar size bişey danışıcam kayınvalidemler bizdeyken eşimin teyzesi kv'yi aramış kızının dersanesine 350 tl yatacakmış eksikmiş, kayınvalidemde o kadar veremem demiş neticede onlarda burdayken harcama yaptılar, eşimde akşam bana söyledi,bahse konu kızıda çok seviyorum kafalıda bi çocuk gayet güzel okuyo diş hekimliği istiyo,eşime dedimki biz verelim desem ne zamana kadar biz vericez kız dişçilik istiyo masraflı bi fakülte,ya bunu burs gibi rutine bağlıcaz ya da hiç bulaşmıcaz dedim bebek olunca ben 2 sene çalışmıcam nasıl olucak dedim, eşim zaten bizden beklemiyolar veremeyiz falan dedi ama aklıma takıldı
teyzesi çalışan kadın 2500 tl falan kazanıyo 2 çocuk için nafakada alıyo,boşanırken eşinden eşya almamış 600 tl'ye ev tutmuş eşyaları hep yenilemiş, e yetiremiceksen ne diye açılıyosun o kadar dimi,senin iki okullu çocuğun var dersanesi masrafı vs.
kayınvalideme herkese karışıyo diyorum ama baksanıza ailedeki herkes açılıp saçılıp sıkışıncada onu arıyo para diye, e bu kadın tabiki karışır
eşime dedimki abinlerin zaten bize 400 tl borcu var abini ara o parayı bize değil teyzene versin madem öyle dedim, o parayı vereceği şüpheli, bu onun sınavı olucak dedi,napalım verelim mi dersane parasını
kızlar size bişey danışıcam kayınvalidemler bizdeyken eşimin teyzesi kv'yi aramış kızının dersanesine 350 tl yatacakmış eksikmiş, kayınvalidemde o kadar veremem demiş neticede onlarda burdayken harcama yaptılar, eşimde akşam bana söyledi,bahse konu kızıda çok seviyorum kafalıda bi çocuk gayet güzel okuyo diş hekimliği istiyo,eşime dedimki biz verelim desem ne zamana kadar biz vericez kız dişçilik istiyo masraflı bi fakülte,ya bunu burs gibi rutine bağlıcaz ya da hiç bulaşmıcaz dedim bebek olunca ben 2 sene çalışmıcam nasıl olucak dedim, eşim zaten bizden beklemiyolar veremeyiz falan dedi ama aklıma takıldı
teyzesi çalışan kadın 2500 tl falan kazanıyo 2 çocuk için nafakada alıyo,boşanırken eşinden eşya almamış 600 tl'ye ev tutmuş eşyaları hep yenilemiş, e yetiremiceksen ne diye açılıyosun o kadar dimi,senin iki okullu çocuğun var dersanesi masrafı vs.
kayınvalideme herkese karışıyo diyorum ama baksanıza ailedeki herkes açılıp saçılıp sıkışıncada onu arıyo para diye, e bu kadın tabiki karışır
eşime dedimki abinlerin zaten bize 400 tl borcu var abini ara o parayı bize değil teyzene versin madem öyle dedim, o parayı vereceği şüpheli, bu onun sınavı olucak dedi,napalım verelim mi dersane parasını
Günaydınlar.
Nasılsınız kızlar.
Nemiş rutine bağlamadan 1 sefer verebilirsiniz, arada da imkanınız oldukça verirsiniz, sadaka olarak başkasına verene kadar yakınına vermek daha makbul. Sizde memursunuz ve ücretsiz izin kullanma durumunuz var sürekli vermeniz mümkün değil bence.
Abisine verdiğiniz parayı karıştırmayın derim, onu direk size versin bakalım ne zaman verecek. Hoş vermez ise bidaha da yüzü olmaz ya... sen sağ ben selamet.
canım bi yanım verelim sevaptır diyo bi yanımda arkadaş babaları var o da memur o karşılasın çocukların ihtiyaçlarını diyorum, zaten ramazanda falan fitreyi ona veriyoruz çocukların gezileri mezuniyetleri falan olmuştu fotoğraf makinası yokmuş makina aldık hediye ettik falan, neticede benimde bi dikili ağacım yok evim yok arabam yok, bugün bi arkadaşa borç verdik evleniyo ihtiyacı çok, evlenirken o bize yardım etmişti şimdide biz ona destek oluyoruz
ver hiç düşünme.zekat ve sadakaya sayarsın.
canım bi yanım verelim sevaptır diyo bi yanımda arkadaş babaları var o da memur o karşılasın çocukların ihtiyaçlarını diyorum, zaten ramazanda falan fitreyi ona veriyoruz çocukların gezileri mezuniyetleri falan olmuştu fotoğraf makinası yokmuş makina aldık hediye ettik falan, neticede benimde bi dikili ağacım yok evim yok arabam yok, bugün bi arkadaşa borç verdik evleniyo ihtiyacı çok, evlenirken o bize yardım etmişti şimdide biz ona destek oluyoruz
Günaydınlar.
Nasılsınız kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?