- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #11.081
Ben geldimmm
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Öncelikle hepinizi hasretle öpüyorum..
Sonra sitem mi edeyim yoksa kızayım mı bilemedim. 1 konuda sadece 1 yorum yaptım tartışmaya dahi girmedim 1 tek yorum ban yedim hem de koca 4 gün.. sözün bittiği yer valla..neyse diyecek şeylerim var da bir de bundan ban yemiyim. Nasılsınız canlar?
Hoş geldin Benipek
Sen yokken bende pek girmedim
İpek olmadan aslaaa dedim
Çok iyi anlıyorum içinde bulunduğun durumu, boş ver burdan çıkma
Ben öyle yapıyorum.
Ben geldimmm…
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Öncelikle hepinizi hasretle öpüyorum..
Sonra sitem mi edeyim yoksa kızayım mı bilemedim. 1 konuda sadece 1 yorum yaptım tartışmaya dahi girmedim 1 tek yorum ban yedim hem de koca 4 gün.. sözün bittiği yer valla..neyse diyecek şeylerim var da bir de bundan ban yemiyim. Nasılsınız canlar?
hoşgeldinnnnn :) kiblemişler seni :)
hoşgeldin İpek Allah tekrar göstermesin Ban kapılarını.
İpek hoşgeldin
Sen yokken çoğumuz yoğunduk zaten
Pek birşey kaçırmadın :)
Hadi geçmiş oldun :)
İpek hoşgeldin
Sen yokken çoğumuz yoğunduk zaten
Pek birşey kaçırmadın :)
Hadi geçmiş olsun :)
ipekçin ne vildandan ne şabandan ne KV den ne eltiden her hangi bir havadis kaçırmadın canım.
benim kız hastaydı ben onlarla ugraştım :84:
İnsan bir yardım eder demi?????
Bir de bu yönetim neden mesajlara cevap vermiyor acep? Temsilen ne diyosun buna?
Aman iyi kaçırmayayım da bir şey hayrıdır kötü bir şey yok inşallah. Sanırım soğuk algınlığı falandı. Geçmiş olsun. Senin elti ne yaptı evi?
ayyyy işte en zor ansevdiklerinle kariyerin arasında kalmak
Ben kibi gördüm, anında baktım ama ucurmuslar seni
Saol canım. Artık eleştirileri iyice tartıp biçeceğim öyle yazacağım..bir şurada rahatça yazıyorduk aklımıza geleni ona da ayar çekeceğiz artıkın napalım…
Sen nasılsın gofretçim?
ayyyy işte en zor ansevdiklerinle kariyerin arasında kalmak
Ben kibi gördüm, anında baktım ama ucurmuslar seni
Çok uzun değil mi süre? Bir de böyle anlarda mesaj atıyorsun cevap yok. Hatta dün çatladım fabrikada. Mesaj attım bayramın hatırına kaldırın şu banı diye karizmayı bile çizdirdim bana mısın demediler.. peki neden geri dönülmüyor maillere?
duruyor ilan :))))
sen begendin biliyorum
iyiyim ipekcim sağolasın. Yokluğunu bayağı hissettik, çok takılmamak lazım BDV lere en iyisi burası herşeyi rahat rahat yaz çiz ban yok kib yok.
Dün çalıştınızmı ?
Ben almam canım oradan. Ben Ağaoğluna yatırım yapıyorum bir kerem..
Ceza puanları birikiyor ya ona göre veriliyor süre. Sacma sapan bir cümleden de ban yesen ama ceza puanın 30 ise 3-5 gün :S
Valla mailler kazene düşüyor, görmemiş olabilir. Normalde veriyor, en azından ben cezalıyken bütün cemkirmelerime sabırla cevap vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?