AdAm OLaCaK KıZLaR...

hoşgeldinnnnn :) kiblemişler seni :)

Hoş geldin Benipek
Sen yokken bende pek girmedim
İpek olmadan aslaaa dedim

Çok iyi anlıyorum içinde bulunduğun durumu, boş ver burdan çıkma
Ben öyle yapıyorum.

Ahhh kadercim sorma onca zaman sonra ilk kez bdv ye gittim.. noldu ban yedim. Dün koca gün buradaydım çalıştım ama kk ya giremedim falan… senin ablan nasıl oldu?

hoşgeldin İpek Allah tekrar göstermesin Ban kapılarını.

hoşgeldin İpek Allah tekrar göstermesin Ban kapılarını.

Saol canım. Artık eleştirileri iyice tartıp biçeceğim öyle yazacağım..bir şurada rahatça yazıyorduk aklımıza geleni ona da ayar çekeceğiz artıkın napalım…
Sen nasılsın gofretçim?

ipekçin ne vildandan ne şabandan ne KV den ne eltiden her hangi bir havadis kaçırmadın canım.

benim kız hastaydı ben onlarla ugraştım :84:

Aman iyi kaçırmayayım da bir şey… hayrıdır kötü bir şey yok inşallah. Sanırım soğuk algınlığı falandı. Geçmiş olsun. Senin elti ne yaptı evi?

İnsan bir yardım eder demi?????
Bir de bu yönetim neden mesajlara cevap vermiyor acep? Temsilen ne diyosun buna?

ayyyy işte en zor an sevdiklerinle kariyerin arasında kalmak

Ben kibi gördüm, anında baktım ama ucurmuslar seni

iyiyim ipekcim sağolasın. Yokluğunu bayağı hissettik, çok takılmamak lazım BDV lere en iyisi burası herşeyi rahat rahat yaz çiz ban yok kib yok.

Dün çalıştınızmı ?

ayyyy işte en zor an sevdiklerinle kariyerin arasında kalmak

Ben kibi gördüm, anında baktım ama ucurmuslar seni

Çok uzun değil mi süre? Bir de böyle anlarda mesaj atıyorsun cevap yok. Hatta dün çatladım fabrikada. Mesaj attım bayramın hatırına kaldırın şu banı diye karizmayı bile çizdirdim bana mısın demediler.. peki neden geri dönülmüyor maillere?

Ceza puanları birikiyor ya ona göre veriliyor süre. Sacma sapan bir cümleden de ban yesen ama ceza puanın 30 ise 3-5 gün :S

Valla mailler kazene düşüyor, görmemiş olabilir. Normalde veriyor, en azından ben cezalıyken bütün cemkirmelerime sabırla cevap vermişti

Zaten sen yokken bu gariban üyeler de hic konuşmadı Bişi kacırmadın

iyiyim ipekcim sağolasın. Yokluğunu bayağı hissettik, çok takılmamak lazım BDV lere en iyisi burası herşeyi rahat rahat yaz çiz ban yok kib yok.

Dün çalıştınızmı ?

Çalışmam mı gofretçim. Hiçbir resmi tatilde yattığımı bilmem. Şimdi 1 mayısta hepiniz yatışta, ben ülkem için çalışıyor olacağım; vatan sağolsun… metin olmaya çalışıyorum canımcım.

Ben almam canım oradan. Ben Ağaoğlu’na yatırım yapıyorum bir kerem..

kız alma ama alıcıymış gibi bir ara.eltinin kocasının nasıl evi pazarladıgını bir gör.bir arkadasıma aratmıştım.adam evi övüyormuş arada karısını da övüyormuş: karıç çok zevklidir her şeyi dört dörtlük seçti felan.sanırsın karıyı da satacak.

gül gül kırılmıştık :84: :84: :84: :84:

Ben de cezalıyken 1 tanesine bile cevap vermedi. Arka arkaya sıraladım ama nafile. Ona da ayrı kırıldım zaten. Bilmem gönlümü almak ister mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…