AdAm OLaCaK KıZLaR...

Geçmiş olsun, benim de başım çok ağrıyordu
Kapı yaptırılınca geçti

O saplantılı, daha burdan gitmez
Ben yeni topiğe gidene kadar

Ne işi yapacaksın ki ?

kuzuya kim bakacak katie ?
çok aşırı sevgili kv.ciğim bakmazsa yada istediğim gibi bakmazsa çünkü işe başlayınca çocuğumun annesı kendısı olacağını sanıyor abartırsa bu durumu alcam kreşe götürcem kreşli işlerde var burda
yaa
umarım bebişin ağlamaz sen bırakıp giderken anneye en çok koyan o oluyo çünkü, yoksa o kadar zor değil alışıyor insan ama bebiş ağlarsa o zor

nerde hayatta ağlamaz acayıp sosyal bı çocuk herkese gıder hemen kaynaşır sınır oluyorum o huyunu insan bıraz annesını arar aklına bıle gelmıyorum doğduğundan berı yalnız bakıyorum anca bu saatlerde babanesıne bırakırım bıraz ama yok hiç aramaz benı

oğlum 3 aylıktı ben işe başladım...hiç üzme kendini,çok iyi olur işe başlaman..kendin için.bak ne güzel işstiyomuşsun da..
kim bakacak oğluşuna??

kv yakınmı sana katiee,, keşke kendi annen bakabilse,
istediğin düzende olmazsa kreşe verirsin yada bakıcı fln olur,, ama insanda kıyamıyorki, tossbaaa ya tam tos tos maşallah..

Geçmiş olsun, benim de başım çok ağrıyordu
Kapı yaptırılınca geçti

O saplantılı, daha burdan gitmez
Ben yeni topiğe gidene kadar

Ne işi yapacaksın ki ?

.fabrıkada çalışıcam. bursada iş imkanı çok burda özelikle yabancı fırmalar var şartları ıyı avrupa standartlarında onlardan bıkaçına başvurucam artık hangısı alırsa
oğlum 3 aylıktı ben işe başladım...hiç üzme kendini,çok iyi olur işe başlaman..kendin için.bak ne güzel işstiyomuşsun da..
kim bakacak oğluşuna??

babanannesı bakıcak oğlum için değilde benım için zor olacak

katiee cim bu konuyu yarın masay yatıralım seninle,şaka bi yana bak burda çalışan bi sürü anneyiz,konuşuruz..

ben gidiyorum kızlar hepinize iyi akşmalar...öptüm sizleri

kv yakınmı sana katiee,, keşke kendi annen bakabilse,
istediğin düzende olmazsa kreşe verirsin yada bakıcı fln olur,, ama insanda kıyamıyorki, tossbaaa ya tam tos tos maşallah..

cnm benım annem yok

kvdem alt katımda malasef fazla yakın bunun avantajını kullanalım baksın

seni üzmek istemem ama kvnin bakması zor ya
bişi demek bile zor oluyo

ama bebişin seni aramaması inan çok iyi çalışan bayan için arkandan ağlayınca kahrı-oluyorsun benim kuzumda ağlamazdı çok şükür
bide ben ona hep gerçeği söyledim giderdim tekrar geleceğim derdim bide benimki 3,5 aylıkkenden bıraktığım için alışmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…