- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.861
şimdi sana yazacaıktım Kalp kalbe Kader :)
iyiyim şükür, sabah basım ağrıyordu geçti biraz
sen nasılsın ? gün içinde aklıma geldin.
Sapığın geldi sanırım yine, çaktığımızın sinyalini verdik gitti :)
yeni üye olmuş ilk mesajı buraya yazmış ne ilginç dimi :)
ben işe başlayınca cep tlf.la bıle konuşturmazlar nerde bulayım neti
işçiyim ben işçi temmuzda tatıl dönüşü başlıyorum nasipse
deli gibi işe gitmek istıyorum ama kuzum aklıma gelince ölüm geliyo hapse gircekmişim gibi içim kararıyo
çok aşırı sevgili kv.ciğimkuzuya kim bakacak katie ?
yaa
umarım bebişin ağlamaz sen bırakıp giderken anneye en çok koyan o oluyo çünkü, yoksa o kadar zor değil alışıyor insan ama bebiş ağlarsa o zor
ben işe başlayınca cep tlf.la bıle konuşturmazlar nerde bulayım neti
işçiyim ben işçi temmuzda tatıl dönüşü başlıyorum nasipse
deli gibi işe gitmek istıyorum ama kuzum aklıma gelince ölüm geliyo hapse gircekmişim gibi içim kararıyo
Emekli olabileceğini düşünüyor musun sen? ben hayal bile kuramıyorum
çok aşırı sevgili kv.ciğimbakmazsa yada istediğim gibi bakmazsa çünkü işe başlayınca çocuğumun annesı kendısı olacağını sanıyor abartırsa bu durumu alcam kreşe götürcem kreşli işlerde var burda
nerde hayatta ağlamaz acayıp sosyal bı çocuk herkese gıder hemen kaynaşır sınır oluyorum o huyunu insan bıraz annesını arar aklına bıle gelmıyorum doğduğundan berı yalnız bakıyorum anca bu saatlerde babanesıne bırakırım bıraz ama yok hiç aramaz benı
.fabrıkada çalışıcam. bursada iş imkanı çok burda özelikle yabancı fırmalar var şartları ıyı avrupa standartlarında onlardan bıkaçına başvurucam artık hangısı alırsa
Geçmiş olsun, benim de başım çok ağrıyordu
Kapı yaptırılınca geçti
O saplantılı, daha burdan gitmez
Ben yeni topiğe gidene kadar
Ne işi yapacaksın ki ?
oğlum 3 aylıktı ben işe başladım...hiç üzme kendini,çok iyi olur işe başlaman..kendin için.bak ne güzel işstiyomuşsun da..
kim bakacak oğluşuna??
çok aşırı sevgili kv.ciğimbakmazsa yada istediğim gibi bakmazsa çünkü işe başlayınca çocuğumun annesı kendısı olacağını sanıyor abartırsa bu durumu alcam kreşe götürcem kreşli işlerde var burda
nerde hayatta ağlamaz acayıp sosyal bı çocuk herkese gıder hemen kaynaşır sınır oluyorum o huyunu insan bıraz annesını arar aklına bıle gelmıyorum doğduğundan berı yalnız bakıyorum anca bu saatlerde babanesıne bırakırım bıraz ama yok hiç aramaz benı
kv yakınmı sana katiee,, keşke kendi annen bakabilse,
istediğin düzende olmazsa kreşe verirsin yada bakıcı fln olur,, ama insanda kıyamıyorki, tossbaaa ya tam tos tos maşallah..
Umut fakirin ekmeği dostum
Yasalar değişirse..
Ya tutarsa hesabı
kv yakınmı sana katiee,, keşke kendi annen bakabilse,
istediğin düzende olmazsa kreşe verirsin yada bakıcı fln olur,, ama insanda kıyamıyorki, tossbaaa ya tam tos tos maşallah..
İstemediği kadar yakın hemde
Aynı bina da..
katiee cim bu konuyu yarın masay yatıralım seninle,şaka bi yana bak burda çalışan bi sürü anneyiz,konuşuruz..
ben gidiyorum kızlar hepinize iyi akşmalar...öptüm sizleri
Quarta sen nasıl oldun ?
Love , hoşça kal
Sebatiye abla, Sovr, Benipek neredeler :26:
cnm benım annem yok
kvdem alt katımdamalasef fazla yakın bunun avantajını kullanalım baksın
İnşallah yaa, mezarda ancak
katiee cim bu konuyu yarın masay yatıralım seninle,şaka bi yana bak burda çalışan bi sürü anneyiz,konuşuruz..
ben gidiyorum kızlar hepinize iyi akşmalar...öptüm sizleri
canım daha iyiyim sağol sorduğun için.görüşmek üzere yarın erken gel kaderrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?