AdAm OLaCaK KıZLaR...

Şuanda cok mutsuzum içim doldu birden. Ama birazdan şımarmaya başlarım

günaydın kızlar,

elmeyra bugün mutsuz olunmaz kendine gel silkelen , pazartesi sendromla birleştirirsin aradan çıkar haftasonun mutlu gir bakim ,

depresif polyannaa :)))
geçer canım kader sebatiye abla fln gelsin şenlenir buralarda :)

dünkii şık halinin resmini çektirdin mi bacıkona ?:)

yok canım ya akşam o evele gelene kadar ben eşofmanlarımı giymiştim bile

günaydın kızlar,

elmeyra bugün mutsuz olunmaz kendine gel silkelen , pazartesi sendromla birleştirirsin aradan çıkar haftasonun mutlu gir bakim ,

ahahahah pazartesine bırakıyorum o halde bu ruh halimi

günaydın kızlarr.
sovr da da elmayrada da iş yok. alt tarafı bi foto ya çekin koyun nolicekk yaniii oğlumuza almiycazya. süse püse gerek yok. o değil zaten 10 dk sonra silceksiniz

günaydın kızlarr.
sovr da da elmayrada da iş yok. alt tarafı bi foto ya çekin koyun nolicekk yaniii oğlumuza almiycazya. süse püse gerek yok. o değil zaten 10 dk sonra silceksiniz

bu arada seni de saçını da gördüm. saçlar harika olmuş piyonist. gerçekten iyi yapmış adam. beğendim

bu arada seni de saçını da gördüm. saçlar harika olmuş piyonist. gerçekten iyi yapmış adam. beğendim

teşekkür ederim kızlar açıkçası ben pek beğenmemiştim ama siz böyle söyledikçe gözüme hoş gelmeye başladı. 1 ay kullanmaya karar verdim. bilemediniz 3 hafta

olay döndü bana geldi ama kendim arandım galiba koycam kızlar normalde şak diye koyarım biliyosunuz hala alışmış değilim kendime o yüzden hiç özen göstermöiyorum saçıma falan şimdi koysamda hiçbişi anlaşılmaz saşım toplu şekilde topuz yapılmış bide krem falan da sürdüm kimse boyadığımı anlamasın diye utanıyorum sanırsam

ben küçükkende yeni bişi aldığımda giyemez evde günlerce giyer biraz yeniliğinin kaybolmasını sağlardım utanırdım

ayyy aynı ben

sovr cum bende tam tersi alırsam hemen ertesi gün giyerdim. bi convers lerde kıl oluyorum ilk giyme olayına oda esisi makbulya ondan olsa gerek yoksa aldığımı hemen çat diye giyerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…