AdAm OLaCaK KıZLaR...

Hee ii bari nötrsün yani. Kaç yıllık evlisin ki? Sorunlar olur belki dur bakalım.

2007 de evlendim
oldu tabi ufak tefek sorunlar ama büyütmedik bide eşime bişi söylesem bile benim tarafıma tutar kaynanam
mesela yeni evliyken evde iş yapıyorum bir gün eşimde uzanmış yatıyo kak bakalım dedi eşime verdi eline wc fırçasını git tuvaleti banyoyu temizle yardım et karına dediydi :))

ama yinede arada sinirlerimi zıplatır da
benim kocam hiç bişi dedirtmez annesine zaten daha iki gün önce annesine bişi dediğim için tartıştık markette
dediğimde şu
kaynanam görümcenim çocuğuna bişi almış bizede sorsaydı keşke bizede alsaydı dedim nedense hep onların ihtiyaçlarını alıyo dedim
birbirimize girdik sonrasında :))

bu eltin sneı nekadar üzüyoryaa

telefonunu verde çaldırıp çaldırp kapatalım en azından bı zararımız dokunsun

canım onlar benim 3 yıla yakın ev telefonundan ve eşimin telefonundan taciz ettiler.eşim kendisi söyledi arayanların onlar oldugunu.gizli numaralardan arayıp evi dinliyorlardı.

Boşver almasın, alıpta başına kakacağına almasın
Ben hiç beklemem
Aslında alsın da istemem
Kendi alıyor, hiç karışmam

eltisi yokmuş hayatım.lütfen lütfen atlamayalım bu detayı.

eltinin olmadığı yerde gördüğünüz üzere huzur var

O da ayrı bir bakış açısı tabi. Benim de eltim var da bu tez o yüzden mi doğrulanıyor diyorum. Ama olmasa kpeder falan da yeter sanki. O kapasite var yani.

canım onlar benim 3 yıla yakın ev telefonundan ve eşimin telefonundan taciz ettiler.eşim kendisi söyledi arayanların onlar oldugunu.gizli numaralardan arayıp evi dinliyorlardı.

hakıkaten tuhaf bı ınsanmış

çocukça belkı ama ben çalıştığım dönemlerde kvdeme kızarsam bı konudan sabahın köründe iş yerınden çaldırır dururdum

itiraf .com

yuhh
Boşver almasın, alıpta başına kakacağına almasın
Ben hiç beklemem
Aslında alsın da istemem
Kendi alıyor, hiç karışmam

benimki başa kakmazda, zaten almazda onun kızının çocukları daha kıymetli benimki okadar değil onlara alır benimki elin çocuğu gibi pek almaz
aman neyse doldum yine
açılıyorum yavaş yavaş

kızlar topik çok yoğun ben muhabbetlerin kaybolup gittiği topikleri sevmiyorum. daha sakin bir zamanda konuşuruz. hepinizi saygıyla selamlıyorum hanımlar.
hoşçakalınnnn

kızlar topik çok yoğun ben muhabbetlerin kaybolup gittiği topikleri sevmiyorum. daha sakin bir zamanda konuşuruz. hepinizi saygıyla selamlıyorum hanımlar.
hoşçakalınnnn

gitmeyeydin eyiydi

yakında kvdenı boğazlıycak kıvama geliceksin

yok yok boğazlamam ben sevmesem bile seviyor gibi görünürüm ustayım azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…