- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #13.221
ama benim kaynanam iyi kadındır bugün arada doğum günümü kutladı sabah nasıl kavga edeyim
evet görümcenim birini pek sevmem ama kendi halindedir elimi kana bulayamam
yani nasıl olcak bu arkadaslık hiç ortak noktamız yok ki.farklı dünyaların insanıyız :122:
Şöyle güzeldi böyle kıymet bilemedim. Resim atıyo falan. ayy ruhum daraldı. Hepsini siliyorum, cevap da vermiyorum ama cok üzülüyorum.
ama benim kaynanam iyi kadındır bugün arada doğum günümü kutladı sabah nasıl kavga edeyim
evet görümcenim birini pek sevmem ama kendi halindedir elimi kana bulayamam
daha iyi ikili bulabilirdin kız
bizim ortak noktamız çok abla benden de vazgeçemezsin :)))))))))))
hem birde "ite dokunmazlarmışki sahibinin hatrı var diye"
kocamın hatrı var ayol
Bak sen seviyorsan bile söyleme burada. Genelde kvalide düşmanları vardır burada. Gıcık oluruz sana.
edi ile büdü nasıl ? :)
Bak sen seviyorsan bile söyleme burada. Genelde kvalide düşmanları vardır burada. Gıcık oluruz sana.
edi ile büdü nasıl ? :)
Ya peki bennn.. biz ilk demirbaşlarıyız topiğin… birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için.
gelin ile kaynana bence daha iyi
:112: :112:
arabı ne yapacaksın bu saatten sonra kıymet bilen kibar ağzının içne bakacak adam lazım sana.Atıyo işte. Sabah ayrı akşam ayrı gece ayrı. Bi de kurum mailine atıyo, bilgi işlemciler okuyosa reklam olduk yine.
Arap getir yewrum bana
ankara bambaşka zaten ama ben sonrasında da gşttşm geldim..ankaradan canım sıkıldı mı giderdim.bence çevre edinsen daha güzel gelir sana orası.Öğrenci olduğun şehir sadece öğrenciyken zevk verir ve oradan ayrılırsan kesin özlersin ama yaşarsan kabak tadı verir. Ben ank ya dönmek istiyorum quartam.
ankaradakini biliyorum esk. değil:)ben yeniçerilerle beraber okudum tabii ordaOo lemana kadar yolun düştüyse nerden bilirsin burayı. Quarta bilmez lemanı. Yeni açıldı o.
Bende bu aralar konuları geriden takip ediyorum
Hiç adetim değildir aslında
bizim ortak noktamız çok abla benden de vazgeçemezsin :)))))))))))
arabı ne yapacaksın bu saatten sonra kıymet bilen kibar ağzının içne bakacak adam lazım sana.
kız aslında çokda sevmemde, ama böyle seviyomusun diye sorunca düşünüyorumda benim için kötülüğü yok yani o bakımdan
yoksa ne sevcem
Neyse geçti :)
Edi benim baska edi olmaz
kız aslında çokda sevmemde, ama böyle seviyomusun diye sorunca düşünüyorumda benim için kötülüğü yok yani o bakımdan
yoksa ne sevcem
Kaba mı oluyo araplargerçi adamlar elleriyle yemek yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?