AdAm OLaCaK KıZLaR...

ama benim kaynanam iyi kadındır bugün arada doğum günümü kutladı sabah nasıl kavga edeyim
evet görümcenim birini pek sevmem ama kendi halindedir elimi kana bulayamam

daha yolun başındayız.beni biraz tanıdıktan sonra benim için çok şey yapacağını düşünüyorum

ama benim kaynanam iyi kadındır bugün arada doğum günümü kutladı sabah nasıl kavga edeyim
evet görümcenim birini pek sevmem ama kendi halindedir elimi kana bulayamam

Bak sen seviyorsan bile söyleme burada. Genelde kvalide düşmanları vardır burada. Gıcık oluruz sana.

Atıyo işte. Sabah ayrı akşam ayrı gece ayrı. Bi de kurum mailine atıyo, bilgi işlemciler okuyosa reklam olduk yine.

Arap getir yewrum bana
arabı ne yapacaksın bu saatten sonra kıymet bilen kibar ağzının içne bakacak adam lazım sana.

Öğrenci olduğun şehir sadece öğrenciyken zevk verir ve oradan ayrılırsan kesin özlersin ama yaşarsan kabak tadı verir. Ben ank ya dönmek istiyorum quartam.
ankara bambaşka zaten ama ben sonrasında da gşttşm geldim..ankaradan canım sıkıldı mı giderdim.bence çevre edinsen daha güzel gelir sana orası.

Oo lemana kadar yolun düştüyse nerden bilirsin burayı. Quarta bilmez lemanı. Yeni açıldı o.
ankaradakini biliyorum esk. değil:)ben yeniçerilerle beraber okudum tabii orda

Bende bu aralar konuları geriden takip ediyorum
Hiç adetim değildir aslında

love cım ben de çok yoğunum bugün,gördüğüm konuya yazıyorum valla:)
sne nasılsın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…