AdAm OLaCaK KıZLaR...

ne boşancamya onun için mısır patlatır otur yanına bende izlerim

Birlikte izlemek mesele değil de ergen gibi yapanlara sinir oluyorum ben de.

Mune son zamanlarda çok detay yapıyo bence ban konusunda.. yani bileymeyecmmmm de ben öyle düşünüyorum.

Costu millet cünkü, birini banlasan öteki de konu dışına cıkıyo, polemiğe giriyo vs vs.

acaba bende boşansammı ben evden gidince koltuğu görür kızamaz da :2:

ahahahah sen diyetini yap otur

Katiee görüşmeyeli kendini aşmış

Sovr sağlığına zarar birşeyi yapma, varsın 3-5 kilo fazla olsun ama sağlık gibi yok

Aslında geçen bir yerde okudum. 1 kilo 7200 kaloriymiş. 1 saat tempolu yürümek 300 kalori yaksa.. 7200 kalori için 24 saat yürümek lazım. Ya da o kadar az kalori almak lazım. Yani kaybettiğimiz aslında vücutta toplanan su.

Ayrıntıları nasıl sorv. Sabah öğlen akşam… detay rica.

ben bu diyeti düğüümden öncede yapmıştım istediğimden fazla vermiştim hatta yanlız ne kadar sağlıklı bilmiyorum benim fazlam 4-5 kilo kadar olduğu için kısa sürede etkisini gösteriyor aylarca yapmıyorum yani 1-1,5 ay kadar yapıyorum ayrıntılar;

sabah : kfleks ile güne başlıyorum işyerinde kahvaltı sofrası hazırlandığından ufak peynir ve birkaç lokma domates atıyorum ağzıma(ekmek yok)

saat 10 gibi meyve ayrıca türk kahvesi içmeden duramam şekersiz kahve

öğlen yine kfleks ( bu arada içine istersen ceviz yada badem de atıyoruım bazen kimi zaman az çilek de ekliyorum)

saat 3 gibi de 3-4 tane ceviz ve bir bardak yeşil çay

akşama hafif birşeyler(kendin belirle) illaki ekmek yiyceksem kepek ekmeği

saat 8-9 arası da biraz meyve yiyorum midem kazınırsa bir daha yeşil çay içiyorum birde bol bol su tabi bu kadar

O çok bereketsiz. Paket cips paketi gibi şişik ama içi boş. Onun yerine yulaf ezmesi tavsiye ederim. Etininki 3,5 tl mi ne.

evet çok pahalı bu aldığım 450 gramlıktı iki paket bır arada yanı 900 gr oluyor hesaplı geldi aldım yoksa gerçekten pahalı

bu yulaf ezmesıne baktımda çok yapış yapış görunuyor yıyemem snaırım onu tadı aynımı

Birlikte izlemek mesele değil de ergen gibi yapanlara sinir oluyorum ben de.

Costu millet cünkü, birini banlasan öteki de konu dışına cıkıyo, polemiğe giriyo vs vs.

ahahahah sen diyetini yap otur

İyi de canımcım. Normal hayatta kadın kavgası hiç olmuyor mu. Azcık da polemik olsun ne zararı olacak ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…