AdAm OLaCaK KıZLaR...

Ona kesinlikle baktır benim insülin direncim de yüksek cıktııııı sonra bir baktım sınırdayım tip 2 diyabet, ilaçları kullandım, aldatıldım 17 kilo gitti

Endokrine gidicen cnm

Son düzenleme:
Ona kesinlikle baktır benim insülin direncim de yüksek cıktııııı sonra bir baktım sınırdayım tip 2 diyabet, ilaçları kullandım, aldatıldım 17 kilo gitti

Endokrine gidicen cnm

amanın aldatılasım geldi şimdi

Son düzenleme:

hangı bölume gıttın bende kesın varya okadar yemıyorum makarna sevmem pilav sevmem deli gibi salata yerım ama dobıdıkım

kocam benı aldatmazki nerde benden dolayı değil kendı kişiliği böyle

neyse buyuk konuşmıyayım ummadık taş kılo verdırmesın sonra

ahhh gideyim bir ashabı bediri okuyayım.

elti yana yakına bizi nette arıyor.loglar servera düşüyor.

mesela akşam eşim yok evde yemek yapmadım bir biber bir domates bir yumurtayla az zeytinyağlı menemen yapmayı planlıyorum yani kafama göre biraz bir dilimde kepek ekmeği yedimmi tamam dır garip guleba : (

mesela akşam eşim yok evde yemek yapmadım bir biber bir domates bir yumurtayla az zeytinyağlı menemen yapmayı planlıyorum yani kafama göre biraz bir dilimde kepek ekmeği yedimmi tamam dır garip guleba : (

kepek kansızlık yapıyormuş denge ekmeği aldım ben çok sıyah

yada çavdar tam buğddyda olabılır sadece kepek yeme

çok gibi geldi ama kalori hesbına bakmak lazım

kepek kansızlık yapıyormuş denge ekmeği aldım ben çok sıyah

yada çavdar tam buğddyda olabılır sadece kepek yeme

ben zaten akşamları ekmek yemem , yani mesela taze fasülye falan olsaydı yemekte ekmeksiz yerdim, menemenin yanında mecbur kalıyosun , sabah ve öğlen de kfleks yediğim için ara sıra akşamları bir dilim birşey yapmaz diye düşündüm yada tam tahıllı ekm ek mi alsam , denge ekmeğini duymamıştım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…