- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #13.381
Katiee görüşmeyeli kendini aşmış
Sovr sağlığına zarar birşeyi yapma, varsın 3-5 kilo fazla olsun ama sağlık gibi yok
seks varsa her sey var demektir
Sovr sağlığına zarar birşeyi yapma, varsın 3-5 kilo fazla olsun ama sağlık gibi yok
ben bu diyeti düğüümden öncede yapmıştım istediğimden fazla vermiştim hatta yanlız ne kadar sağlıklı bilmiyorum benim fazlam 4-5 kilo kadar olduğu için kısa sürede etkisini gösteriyor aylarca yapmıyorum yani 1-1,5 ay kadar yapıyorum ayrıntılar;
sabah : kfleks ile güne başlıyorum işyerinde kahvaltı sofrası hazırlandığından ufak peynir ve birkaç lokma domates atıyorum ağzıma(ekmek yok)
saat 10 gibi meyve ayrıca türk kahvesi içmeden duramam şekersiz kahve
öğlen yine kfleks ( bu arada içine istersen ceviz yada badem de atıyoruım bazen kimi zaman az çilek de ekliyorum)
saat 3 gibi de 3-4 tane ceviz ve bir bardak yeşil çay
akşama hafif birşeyler(kendin belirle) illaki ekmek yiyceksem kepek ekmeği
saat 8-9 arası da biraz meyve yiyorum midem kazınırsa bir daha yeşil çay içiyorum birde bol bol su tabi bu kadar
bundan sonra seks yok demiş demek ki varmış öncesinde
İyi de canımcım. Normal hayatta kadın kavgası hiç olmuyor mu. Azcık da polemik olsun ne zararı olacak ki?
Gerilme ereni de germe, bi şekilde çözeriz. Mune burdaymış allahtan
lütfen seks için yaşamayalım yaşamak için seks yapalımmm böööö iğrenç olduuuu
evet çok pahalı bu aldığım 450 gramlıktı iki paket bır arada yanı 900 gr oluyor hesaplı geldi aldım yoksa gerçekten pahalı
bu yulaf ezmesıne baktımda çok yapış yapış görunuyor yıyemem snaırım onu tadı aynımı
Varmış tabi, huzurları yokmuş diyelim
Ah ipek inan dışardan göründüğü gibi değilmiş, gelen kibleri okusan dudakların ucuklarKanka kankayı
Ay sovr heves ettim şimdi. Çizelge mi yapsak ki ben de katılırım. Bol su deyince içtim hemen bir bardak daha.
bişey de yapmadım ki senin msjı alıntıladım bitek..
şimdi bu adminlerin cevabı bana mail mi gelir yoksa buraya msj mı gelir sayın büdüm:)
Ah ipek inan dışardan göründüğü gibi değilmiş, gelen kibleri okusan dudakların ucuklarKanka kankayı
Ben diyet için lahana suyu bile içtiysem yulaf ezmesi güzel bence içine kuru meyve atarsın. Ama öyle yapacağına salatalık domates ye. İndeksi küçük şeyler. Kalori saymak bana daha mantıklı geliyor.
bak işte hem sağlık içinde iyi bence çok yorucu da değil , yanlız ilk birkaç gün zorlanırsın atlattınmı mide alışıyor bugün halsizim mesela ama engeç pazara alışırım onu bildiğimden kötü değilim şuan ,
dene istersen baktın kendini iyi hissetmiyorsun bitki çayı falan içersin kuşburnu tarzı hani o biraz tatlı ya insanı kendine getiriyor,
hem bol su hem yeşil çay içildiğinden tek zarar wc de geçirdiğin süre
Ben günde 10 tane falan bitki çayı içiyorum. Faydası olur mu gerçekten şu yeşil çayın falan?
benım insulın dırencım var galiba ben bı doktoragıtmeyı dşünüyorumya aç kalsamda veremıyorum pko zaten ınsulın dırencı yapıyormuş tam olarak ne demek bılmıyorum ama aç kalınca elim ayağım boşanıyo sureklı tatlı isteğim var
olur canım devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?