AdAm OLaCaK KıZLaR...

Katiee görüşmeyeli kendini aşmış

Sovr sağlığına zarar birşeyi yapma, varsın 3-5 kilo fazla olsun ama sağlık gibi yok

doğru canım önceden yaptığım için zararını görmedim ama bikaç gün deniyim baktım rahatsızlık veriyo keserim canım kıymetlidir , dominoso gider bi büyük boy söylerim

Ay sovr heves ettim şimdi. Çizelge mi yapsak ki ben de katılırım. Bol su deyince içtim hemen bir bardak daha.

bundan sonra seks yok demiş demek ki varmış öncesinde

Varmış tabi, huzurları yokmuş diyelim

İyi de canımcım. Normal hayatta kadın kavgası hiç olmuyor mu. Azcık da polemik olsun ne zararı olacak ki?

Ah ipek inan dışardan göründüğü gibi değilmiş, gelen kibleri okusan dudakların ucuklar Kanka kankayı

Katiee görüşmeyeli kendini aşmış

Sovr sağlığına zarar birşeyi yapma, varsın 3-5 kilo fazla olsun ama sağlık gibi yok

espri olsun dıye yazdım

öle bi durumla karşılaşmadım ama karşılaşırsamda konu açıp boşanayımmı dıye sormam kendı yöntemlerımle hallederım

Ben diyet için lahana suyu bile içtiysem yulaf ezmesi güzel bence… içine kuru meyve atarsın. Ama öyle yapacağına salatalık domates ye. İndeksi küçük şeyler. Kalori saymak bana daha mantıklı geliyor.

Varmış tabi, huzurları yokmuş diyelim

Ah ipek inan dışardan göründüğü gibi değilmiş, gelen kibleri okusan dudakların ucuklar Kanka kankayı

sen kibleride görebılıyorsun oo ne iyi içimizi dışımızı bılıyorsun demekkii

benı kipleyen varmı çaktırmadan söyle

Ay sovr heves ettim şimdi. Çizelge mi yapsak ki ben de katılırım. Bol su deyince içtim hemen bir bardak daha.

bak işte hem sağlık içinde iyi bence çok yorucu da değil , yanlız ilk birkaç gün zorlanırsın atlattınmı mide alışıyor bugün halsizim mesela ama engeç pazara alışırım onu bildiğimden kötü değilim şuan ,

dene istersen baktın kendini iyi hissetmiyorsun bitki çayı falan içersin kuşburnu tarzı hani o biraz tatlı ya insanı kendine getiriyor,

hem bol su hem yeşil çay içildiğinden tek zarar wc de geçirdiğin süre

bişey de yapmadım ki senin msjı alıntıladım bitek..
şimdi bu adminlerin cevabı bana mail mi gelir yoksa buraya msj mı gelir sayın büdüm:)

Mesaj gelir yewrummmm İletişim kısmından mail attıysan mail olarak da gelebilir

Ben diyet için lahana suyu bile içtiysem yulaf ezmesi güzel bence… içine kuru meyve atarsın. Ama öyle yapacağına salatalık domates ye. İndeksi küçük şeyler. Kalori saymak bana daha mantıklı geliyor.

benım insulın dırencım var galiba ben bı doktoragıtmeyı dşünüyorumya aç kalsamda veremıyorum pko zaten ınsulın dırencı yapıyormuş tam olarak ne demek bılmıyorum ama aç kalınca elim ayağım boşanıyo sureklı tatlı isteğim var

Ben günde 10 tane falan bitki çayı içiyorum. Faydası olur mu gerçekten şu yeşil çayın falan?

Kan şekerin düşüyor demek katie.
Yani tatlı ya da tuzlu ayran gibi takviye lazım. Çok açlığa gelemiyorsun demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…