AdAm OLaCaK KıZLaR...

neyse kurtarmışsın koltuğu,
ama baktın olmuyor, kocada bıdı bıdı ediyor,
ütüyü direkt kocaya basıcan.
Hem sen rahatlıycan hemde o

ne oldu şimdi sonuç bütün koltuk parlıyor mu :84:

hayırlı olsun canım.Allah bir daha ayırmasın.KV ne malum olmuş.bunlar epey ankarada kalacaklar bari arayı düzelteyim demiş mubarek :84: :84:

Ay onu hiç sorma sebatiye abla, cuma günü akşam yine aradı.

Derdi ne anlamadım, kafasına taş mı düştü bilemiyorum ki.

Artı öyle bir soğumuşum ki, konuşacak kelime bile bulamıyorum ben.

Ay onu hiç sorma sebatiye abla, cuma günü akşam yine aradı.

Derdi ne anlamadım, kafasına taş mı düştü bilemiyorum ki.

Artı öyle bir soğumuşum ki, konuşacak kelime bile bulamıyorum ben.

seni çok iyi anlıyorum.benim kızda arada babaanne diye tutturuyor.keşke gelmeseydi, kızım hiç bilmeseydi diyorum.adi kadın.....

diyecek çok şey var.

seni çok iyi anlıyorum.benim kızda arada babaanne diye tutturuyor.keşke gelmeseydi, kızım hiç bilmeseydi diyorum.adi kadın.....

diyecek çok şey var.

Valla o soruyor ben tek kelimelik cevaplar veriyorum sadece. Önceden saatlerce sohbet ederdim, tükenmiş artık bende herşey.

Hımmmm senin kızında benim kızım gibi desene, eşim burada yokken aklına gelmez babanne, hatta aradığında telefonda bile konuşmaz kızım, ama eşim ben babanneye gidiyorum gelirmisin kızım diyince hemen atlar gider.

Ankara canım.

Biz zaten Ankaradayız, buradan gitti, geri buraya geliyor Allaha şükür.

canım çok sevindim ,tekrar kavuşuyosunuz,hayırlı olsun..
ahh ankaram ahh ,ben memleketime hiç kavuşamıcam galiba ..

KADESA,maşallah o ne güzel,ne kadar masum duru bir güzellik öyle..çocukların da çok tatlı senin gibi maşallah.ama o güzel gözlerine çekmemiş ikisi de sanırım:):)

benimkisi biraz saf ve birazda yalnız.ondan heralde.hemen bağlanıyor.yazık yavruma.bu hayatta ne kazıklar diyecek bu akılla

benimkisi biraz saf ve birazda yalnız.ondan heralde.hemen bağlanıyor.yazık yavruma.bu hayatta ne kazıklar diyecek bu akılla

[B]guarta teşekkür edeim canım, inş. sende kavuşursun Ankara ya.

Sorma çocuklar masum ve temizler. Kötüye akılları ermiyor henüz. [/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…