- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #13.501
sebatiye ablada aynı şeyi söylediartık bende aldım elime ütüyü üstüne koydum gene pikeyi herşeyi ütülüycektim yapıyorum olmuyo iz kalmıyo ehh dedim attım örtüleri en sıcağa getirdim ütüyü direk koltuğa bastım bi baktım geçtii :))) eşimin çenesinden de kurtuldum bu sayede şükür, aman aklınızda bulunsun siz yapmayın
neyse kurtarmışsın koltuğu,
ama baktın olmuyor, kocada bıdı bıdı ediyor,
ütüyü direkt kocaya basıcan.
Hem sen rahatlıycan hemde o
tayininiz nereye çıktı canım? askerdi eşin di mi?
ne oldu şimdi sonuç bütün koltuk parlıyor mu :84:
neyse kurtarmışsın koltuğu,
ama baktın olmuyor, kocada bıdı bıdı ediyor,
ütüyü direkt kocaya basıcan.
Hem sen rahatlıycan hemde o
valla parlamıyo baktım düzeldi hep snei andım içimden güzel güzel :))sayende kurtuldum valla abla çok sağol :)
Yine Ankara ya çıktı.
Eşim asker değil, polis.
hayırlı olsun canım.Allah bir daha ayırmasın.KV ne malum olmuş.bunlar epey ankarada kalacaklar bari arayı düzelteyim demiş mubarek :84: :84:
hayırlı olsun canım.Allah bir daha ayırmasın.KV ne malum olmuş.bunlar epey ankarada kalacaklar bari arayı düzelteyim demiş mubarek :84: :84:
Ay onu hiç sorma sebatiye abla, cuma günü akşam yine aradı.
Derdi ne anlamadım, kafasına taş mı düştü bilemiyorum ki.
Artı öyle bir soğumuşum ki, konuşacak kelime bile bulamıyorum ben.
günaydın abla nasılsın ?
canım iyiyim sen nasılsın? geldik işe.off offf.hiç çalışasım yok.
seni çok iyi anlıyorum.benim kızda arada babaanne diye tutturuyor.keşke gelmeseydi, kızım hiç bilmeseydi diyorum.adi kadın.....
diyecek çok şey var.
Ankara canım.
Biz zaten Ankaradayız, buradan gitti, geri buraya geliyor Allaha şükür.
Valla o soruyor ben tek kelimelik cevaplar veriyorum sadece. Önceden saatlerce sohbet ederdim, tükenmiş artık bende herşey.
Hımmmm senin kızında benim kızım gibi desene, eşim burada yokken aklına gelmez babanne, hatta aradığında telefonda bile konuşmaz kızım, ama eşim ben babanneye gidiyorum gelirmisin kızım diyince hemen atlar gider.
benimkisi biraz saf ve birazda yalnız.ondan heralde.hemen bağlanıyor.yazık yavruma.bu hayatta ne kazıklar diyecek bu akılla
Naptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?