AdAm OLaCaK KıZLaR...

herkeslere günaydın :)

ECD tayininz çıkmış hayırlı olsun..

nemesis hala banlı galiba

kızlar kader nerede,fotomu hala kaldırmadım o da görsün diye ama ortalıkta yok?

Hayırlısı olsun ECD.
eşten uzakta yaşamak çok zor, hele çocuklar için.
Çok sevindim, gözünüz aydın.

Çok zordu evet canım.

Ama eşim ilk giderken bana demişti ki Allah hiç sizi zorda bırakmayacak ben buna eminim, içim rahat gidiyorum, çünkü Tabir-i caizse tüm insanlar bana dua ediyor olacak, Allah ta sizi de beni de zorda bırakmayacak ve koruyacak demişti. (gerçekten sohbet arasında kime eşim Hakkaride desem saatlerce dua ediyordu, hem eşime hem kızımla bana)

Şükür rabbime kazasız, belasız, kimselere muhtaç olmadan dile kolay 2 seneyi, tam 730 günü geride bırakıyoruz.

Ankara canım.

Biz zaten Ankaradayız, buradan gitti, geri buraya geliyor Allaha şükür.

hayırlı olsun canım tekrar. özlem bitiyor desene.. Allah ayırmasın inşallah bidha.

günaydın kızlar,,, hayırlı haftalar,,,
uykusuzum yorgunum

gofretto al benden de o kadar.. servistede uyudum hala çok uykulu ve çok sinirliyim.

Kadese teşekkür ederim canım evet çıktı tayinimiz.

Bu arada bende seni merak ediyorum, nereden bakabilirim resmine.

Çok şükür canım.
Elbet dualarımız hep onlarla.
Allah hepsini korusun, esirgesin hainden, namertten.
Şimdi coşcam yazcamda yazıcam sabah sabah.
Allah tüm aslanlarımızı evlatlarına, ailelerine bağışlasın.(Amin)

Kadese teşekkür ederim canım evet çıktı tayinimiz.

Bu arada bende seni merak ediyorum, nereden bakabilirim resmine.

eşten ayrı kalmak hele bi de çocuk varsa çok zordur eminim ama mükafatını aldınız sonunda canım..

arkadaşlık isteği yolluyorum hemen,o zaman görebilirsin.

çay kahve içiom hala gözüm açılmadı,
h.sonuda biraz koşuşturmalı geçti yoruldum.

koltuk operasyonu başarıyla sonuçlanmış tebrik ederim şekerim :)

aynen , hafta sonuda sınavlar vardı aöf hiç dinlenemedimo yüzden

vallahi koltuktan kurtuldum şükürrr :))

Kadese öncelikle güvenip resmini gösterdiğin için teşekkür ederim.

Göz rengin çok güzel, şeffaf, pırıl pırıl, cam gibi parlak.

Duru bir güzelliğin var maşallah.

Cücülerin de senden daha güzeller söylemeden geçemeyeceğim. Maşallah size, Allah mutluluğunuzu daim etsin, evinizden huzuru eksik etmesin inş.

Canım epeydir gelemedim sohbete, koltuk olayı ne?
Niye sinirlisin ??
Hayırdır??:26:

koltuk olayı benim vukuat geçenlerde ütü masasını açmaya üşendiğimden bir gömlek vardı hemen giyip çıkıcaktım hadi dedim koltuğun üstünde ütüliyim, üstüne pikeyi 3-4 katlı yaptım ütüledim bide ne göriyim koltukta parlak parlak ütü izleri, burda sordum bilen çıkmadı , koltuk yıkamacıları aradım kimisi hiç duymadık geçermi bilmiyoruz dedi kimisi geçmez hayatta dedi , aynı koltuktan satan bikaç kişiye gittim hiç duymadık böyle birşey geçmez sanırım dedi, türkiye de bi ben yapmışım bu manyaklığı anlıycağan ,

çok teşekkürler,utandırdın beni Amin canım hepimizin evinden huzur eksik olmasın İnşallah..

Hımmm anladım canım.
Olmadı koltuğun her yerini ütüle, aynı parlaklığa sahip olsun
Benim eski masada da tencere izi kalmıştı.
hep hamaratlıktan oluyor bunlar

eğer çok kötü duruyorsa o koltuk kumaşının aynısından bulup koltuğun kılıfını tamamen değiştir bence,en kökten çözüm bu olur.

Hımmm anladım canım.
Olmadı koltuğun her yerini ütüle, aynı parlaklığa sahip olsun
Benim eski masada da tencere izi kalmıştı.
hep hamaratlıktan oluyor bunlar

sebatiye ablada aynı şeyi söyledi artık bende aldım elime ütüyü üstüne koydum gene pikeyi herşeyi ütülüycektim yapıyorum olmuyo iz kalmıyo ehh dedim attım örtüleri en sıcağa getirdim ütüyü direk koltuğa bastım bi baktım geçtii :))) eşimin çenesinden de kurtuldum bu sayede şükür, aman aklınızda bulunsun siz yapmayın

tayininiz nereye çıktı canım? askerdi eşin di mi?

eğer çok kötü duruyorsa o koltuk kumaşının aynısından bulup koltuğun kılıfını tamamen değiştir bence,en kökten çözüm bu olur.

yok çözdüm şükürr değiştirmek dert değil de eşimin çenesi yoruyordu beni , itiraf etmeden kurtuldum bidaha mı aman aman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…