- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #13.481
Hayırlısı olsun ECD.
eşten uzakta yaşamak çok zor, hele çocuklar için.
Çok sevindim, gözünüz aydın.
Ankara canım.
Biz zaten Ankaradayız, buradan gitti, geri buraya geliyor Allaha şükür.
günaydın kızlar,,, hayırlı haftalar,,,
uykusuzum yorgunum
Kadese teşekkür ederim canım evet çıktı tayinimiz.
Bu arada bende seni merak ediyorum, nereden bakabilirim resmine.
çay kahve içiom hala gözüm açılmadı,
h.sonuda biraz koşuşturmalı geçti yoruldum.
koltuk operasyonu başarıyla sonuçlanmış tebrik ederim şekerim :)
hayırlı olsun canım tekrar. özlem bitiyor desene.. Allah ayırmasın inşallah bidha.
gofretto al benden de o kadar.. servistede uyudum hala çok uykulu ve çok sinirliyim.
Canım epeydir gelemedim sohbete, koltuk olayı ne?
Niye sinirlisin ??
Hayırdır??:26:
Kadese öncelikle güvenip resmini gösterdiğin için teşekkür ederim.
Göz rengin çok güzel, şeffaf, pırıl pırıl, cam gibi parlak.
Duru bir güzelliğin var maşallah.
Cücülerin de senden daha güzeller söylemeden geçemeyeceğim. Maşallah size, Allah mutluluğunuzu daim etsin, evinizden huzuru eksik etmesin inş.
koltuk olayı benim vukuat geçenlerde ütü masasını açmaya üşendiğimden bir gömlek vardı hemen giyip çıkıcaktım hadi dedim koltuğun üstünde ütüliyim, üstüne pikeyi 3-4 katlı yaptım ütüledim bide ne göriyim koltukta parlak parlak ütü izleri, burda sordum bilen çıkmadı , koltuk yıkamacıları aradım kimisi hiç duymadık geçermi bilmiyoruz dedi kimisi geçmez hayatta dedi , aynı koltuktan satan bikaç kişiye gittim hiç duymadık böyle birşey geçmez sanırım dedi, türkiye de bi ben yapmışım bu manyaklığı anlıycağan ,
koltuk olayı benim vukuat geçenlerde ütü masasını açmaya üşendiğimden bir gömlek vardı hemen giyip çıkıcaktım hadi dedim koltuğun üstünde ütüliyim, üstüne pikeyi 3-4 katlı yaptım ütüledim bide ne göriyim koltukta parlak parlak ütü izleri, burda sordum bilen çıkmadı , koltuk yıkamacıları aradım kimisi hiç duymadık geçermi bilmiyoruz dedi kimisi geçmez hayatta dedi , aynı koltuktan satan bikaç kişiye gittim hiç duymadık böyle birşey geçmez sanırım dedi, türkiye de bi ben yapmışım bu manyaklığı anlıycağan ,
Hımmm anladım canım.
Olmadı koltuğun her yerini ütüle, aynı parlaklığa sahip olsun
Benim eski masada da tencere izi kalmıştı.
hep hamaratlıktan oluyor bunlar
Çok zordu evet canım.
Ama eşim ilk giderken bana demişti ki Allah hiç sizi zorda bırakmayacak ben buna eminim, içim rahat gidiyorum, çünkü Tabir-i caizse tüm insanlar bana dua ediyor olacak, Allah ta sizi de beni de zorda bırakmayacak ve koruyacak demişti. (gerçekten sohbet arasında kime eşim Hakkaride desem saatlerce dua ediyordu, hem eşime hem kızımla bana)
Şükür rabbime kazasız, belasız, kimselere muhtaç olmadan dile kolay 2 seneyi, tam 730 günü geride bırakıyoruz.
eğer çok kötü duruyorsa o koltuk kumaşının aynısından bulup koltuğun kılıfını tamamen değiştir bence,en kökten çözüm bu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?