AdAm OLaCaK KıZLaR...

eLmaYRa_ sen sankim benimle muhattap olmak istemiyormus gibi bir halin var :26:
23 nisan gectide 19 mayista 1 gunlugune yerine gecebilirmiyim
gecen gun ruyamda(anca ruyada olur zaten)editor olmusum bir sevindirik oldumdu ki ruyaymis meger

aaayyyy oğlum gibi..babası bi kere sil koluna dedi. o günden beri sümüklüböcek gibi oldu..ne zaman beni sinir etmek istese yapıyo ....oysa ki çok titizdir oğluşum..ama inat işte..

küçükken bende yapardım öyle annem kızardı, şimdi bile bazen bana kızgın tripli oluyo direk burnumu koluma siliyomuşum gibi yapıyom gülmeye başlıyoz çok pis bişi ama sevimli

Derimod falan mı balım

Normalde tshirtümün icine silerdim de eğilemedim

evet tatlım derimod,daha önce hep sahte deri alıyodum,çok severim mont..
takıntılarım mont ayakkabı denim pantolon..o yüzden şimdi bluz falan eksik ama hiç elim varmıyo....

elmiş sen resmi mi giyiniyosun??yani takım falan mı??

bu arada bizim bahçede bi sürü tırtıl var,kelebek tırtılıymış..şimdi oğlumla hergün gelişimini izliyoruz..
çok değişik gerçekten. koca ördü girdi şimdi içine..
bayılırım hayvanlara,her türlüsüne...civciv dışında tabii...

selam canım hoşgeldin,
güle güle giy, bana kısa montlar çoık yakışmıyor kollarım uzun ya ondan sanırım :)
trenchkot giyiyorum bende :)

civcivin nesi varmis

ay ne güzel doğayla iç içe,
müstakil evdemi otuyorsunuz quartacım

ne bilim ya,sahte deri montlar da az bişi ucuz..600 tl den düşmüş yaw...
bi gelsin de bakarım,değmez diye düşünürsem gönderirim nasılsa..:)

yok aslında uygun hatta fazlasıyla uygun fiyat ,ben derimonttan bikaç bot almıştım İllallah geldi o yüzden alışveriş yapmıyorum ordan

civciv neden , ben küçükken beslerdim büyüynce de yerdim ne güzel işte

ay ne güzel doğayla iç içe,
müstakil evdemi otuyorsunuz quartacım

yok canım nerde...çok isterim müstakil evim olsun ama yok..apartmandayım.burası güzel doğal ortamlar var hala..bir de oturduğum yer hep bağ bağçeymiş eskiden şehir büyüdükçe ev olmuş her yer ,hala da inşaat falan çok..evin etrafı ağaçlık ama hala,sanırım o yüzden börtü böcek pek çok hala..elim kadar çekirgeler kırlangıçlar ...

iyi bari normal diyosan..piyasasını çok bilmiyorum da..

hmm tarzını tutmadın demek pek:) daha mı klasik seviyosun??

ben de gecen yıl markafoniden 200 e almıştım klasik spor bir şey.derimod markasının kampanyaları oluyor.hepsini alasım geliyor.

derimod bot ayyakbı fln aldım ama sorun çıkmadı
seninkilere ne oldu sovr ?

ya ne bilim o hayvana bi türlü ısınamadım.böyle ortada geznip duruyo manasızca..tavuk,horoz severim ama onu svemedim,içim bi hoş oluyo adını bile söyleyince.. yer miydin beslediğin hayvanı hem de çok hoşsun sovr...

geçen istediğim ayakkabı diye paylaştım ya ,o bile 320 tlydi..ona kıyasla ucuz dedim ,alayım..:)::)

ben bi yemek yiyip gelim,öptüm szleri..hadi herkes yemeğe hadi hadi,muhabbet uzun olunca yakalayamıyorum sonra..

elmayra nerden buluyosun anam bu lfları senin kafa başka çalışıyo belliiii

vaaaayy büyüksün , zaten şu saatten sonra sataşamam sana 100 ceza puanı olan biriyle benim 10 ceza puanlık çirkefliğim yetişmez , büyüksün twety

bu arada ben hiç cezam yok sadece 1 uyarı aldım oda bilmiyordum yoksa onuda yapmazdım. zaten birde kazene yazdım şunu yaparmısın yapamadım die meğersem o da cezalık bişiymiş. nerdern bileyim kendi kendimi ispiyonladım ahahaaa

eski üyeliğimde de cezam yoktu. çok uslu çocuğum ben

yok aslında uygun hatta fazlasıyla uygun fiyat ,ben derimonttan bikaç bot almıştım İllallah geldi o yüzden alışveriş yapmıyorum ordan

derimodun sadece deri montunu aldım.ordan ayakkabı bot alamam henuz.indirimleri bile çok fena.ayrıca %100 deri fiyatına suni deri satıyor.

ben bu yıl 2 tane yarım bot aldım gon indirim,inden %100 deri.50 ve 60 tl ye.genelde sezon sonu indirimlerinden alırım.sezonda bir şey aldıgım vaki değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…