AdAm OLaCaK KıZLaR...

kavgayı karga diye okuyorum bana mı dedin diye sataşcaktım ki doğrusunu anladım zor da olsa :)) uydurmaya müsait bi yapım var kanımca

hahahaha
aman bana satasma kendimi tutamam zaten ceza puanim 100 araftayim etmeyin eylemeyin..
siz kavga edin ben arkanizdayim

kızım kocan seni furacak

elmiş sen bakma öyle dediğime,ben kendime öyle pahalı şeyler alamam pek,tekstilin içindeyim ya maliyetleri biliyorum,kendimi salak gibi hissediyorum. o yüzden ucuz ve kalitesini bulup alırım..
kocam asıl borcu yapan kişilik,fotoğraf merkalısı da,bi lensi 1000 tl den başlıyor...o harcıyo ben idare ediyorum..
bu ara çok dertliyim bu konudan da biraz da sinirimden aldım ona

elmiş,bi edit daha mı katıldı aramıza,hiç tanıştırmıyosun arkadaşınla

Son düzenleme:
elmiş,bi edit daha mı katıldı aramıza,hiç tanıştırmıyosun arkadaşınla

Simdi okudun canım, iyi yapmışsın alacaksın tabi hele hele lenslere para harcayan amatör bir kocan varsa :)

Afedersin, öhöm öhm

Edi arkadaşım Okyyyyy bu daaaa caanım arkaaaşım quartaaa :) Memnun olun hadi

Son düzenleme:
Afedersin, öhöm öhm

Edi arkadaşım Okyyyyy bu daaaa caanım arkaaaşım quartaaa :) Memnun olun hadi

elmiş çok tatlısın ya,valla güldürdün beni sıkıntım falan kalmadı..ilaç yerine sen gelsen kuzum bana ya..:):)

merhaba okyyyy,sizin bölüm hangisi acaba?? siz de taşıyıcı mısınızbak elmiş nakliyeci demedim dikkat edersin saygılıyım çok

hahahaha
aman bana satasma kendimi tutamam zaten ceza puanim 100 araftayim etmeyin eylemeyin..
siz kavga edin ben arkanizdayim

vaaaayy büyüksün , zaten şu saatten sonra sataşamam sana 100 ceza puanı olan biriyle benim 10 ceza puanlık çirkefliğim yetişmez , büyüksün twety

Namkörlerrrrrr herşey sizin rahatınız icindi oysa Taşıyıcı anne gibi olmuş o da

Sen iyi ol daaaaaa baska bişi istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…