AdAm OLaCaK KıZLaR...

derimod bot ayyakbı fln aldım ama sorun çıkmadı
seninkilere ne oldu sovr ?

1 tane bot 1 tane de çizme almıştım benim tercihlerimmi yanlıştı bilmiyorum , ön kısımları soyulmaya başladı ilk haftada 2. hafta geri verdim kullanıcı hatası diyip geri verdiler bana aldığım bot ve çizmenin derisi çok yumuşakmış o yüzden öyleymiş iyide bot çizme dışarda giyiliyo daha dayanıklı olması lazım kullanıcı hatası ne olabilir alıp önünü yere sürtücek halim yok sonuçta

ben bi yemek yiyip gelim,öptüm szleri..hadi herkes yemeğe hadi hadi,muhabbet uzun olunca yakalayamıyorum sonra..

evet yemek saati gelmiş. benimde pek bişi yiyesim yok migrosa gidiim de bi sandviç alıp geleyim ben. afiyet olsun herkeseee

aynı şey benim başıma asrın deride geldi.bir daha mı asla dedim.

bende rugan almıştım hep çizgi çizgi oldu. onun dışındaki ayakkabılarımda sorun yok ama. mağazaya söylemiştim hepsinde olur fln dmeişti ama benm 30tl ye aldığım ayakkabım vardı rugan hiç olmadı hatta sıkılıp teyzemin kızına vermiştim giysin diye taş gibiydi vallaa.
istanbulda oturanlar için derimodun zeytinburnu-bakırköy arası sahilde fab. satış yeri var çok ucuz tavsiye ederim. geçen gittiğimde 38 numara ayakkabı kalmamıştı ama pek.

ortada gezip duruyo mu manasızca valla yedim hatta tam büyümeden tutturdum illa keselim diye annemler zor ikna etmişlerdi başka kesilmişini alalım diyolar dışardan yok diyorum bunları yicem ,

evet pahalı biraz ürünleri bende her sene bu sene sezon son u alıcam seneye giyerim diyorum sezon gelince dayanamayıp kazık kazık alıyorum

sen baya dikkatli tutumlu tüketicisin sebatiye abla.
Çok beğenirsem sezon mezon dinlemeden alırım:)

buna koptum işte ciddennn, ay ne alem kızsın yaaa aynı benim küçüklüğüm benziyomuşuz galiba küçükken ufak şopar gibi

Ben zaten kücükken zenci gibiymişim :) Sokakta oynamaktan tıpkı cingene bebelerine benziıodum Babamın arkadaşları beni KÖMÜRLÜK diye severleri

eLmaYRa_ sen sankim benimle muhattap olmak istemiyormus gibi bir halin var :26:
23 nisan gectide 19 mayista 1 gunlugune yerine gecebilirmiyim
gecen gun ruyamda(anca ruyada olur zaten)editor olmusum bir sevindirik oldumdu ki ruyaymis meger

ah tiwiti ah, beni bilmiyo musun, muhatap olmak istemesem pat diye söylerim, sağ gösterip sol vurmam Her yere yetişcem diye bazen yazılanları kacırıyorum

Ben munenin koltuğuna gececeğim icin gecebilirsin

Derimodsa fiyat normal, orjinal deri seviyorum ama kokuyo yaa, yani deriye has kokusu beni rahatsız ediyo, o yüzdenc akma alıyorum, bahaneye bak

Haftaicleri klasik giyiniyorum, takım giymem ama ceket giyerim. Kumaş pantolon, kumaş etek, elbise, göynek

Haftasonu şort kot, takılıyorum, biriyle fingirdiyceksem özeniyorum ama

elmayra nerden buluyosun anam bu lfları senin kafa başka çalışıyo belliiii

eski üyeliğimde de cezam yoktu. çok uslu çocuğum ben

Ahh yewrummm ben de çözemedim kafam nasıl calısıo.

Senin eski üyeliğin neydi söyle bakalım kulağıma

Hic unutmam bir gün Kadesayla konusuyoruz, kadesa ben daha ban yemedim hic dedi, ben de yakında tadarsın merak etme dedim, o gün banlandı

Bi değişiklik yok ki
hala çıtırsın

Elmayra gibi ısıtıp aynı foto koymuyosun ya ordan anlıyorum

Ah ben aldatılmadan önce olacaktı seni fotoya boğardım, ne doğru düzgün resim var elimde ne de cektirmeye gönlüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…