- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #13.901
derimod bot ayyakbı fln aldım ama sorun çıkmadı
seninkilere ne oldu sovr ?
ben bi yemek yiyip gelim,öptüm szleri..hadi herkes yemeğe hadi hadi,muhabbet uzun olunca yakalayamıyorum sonra..
1 tane bot 1 tane de çizme almıştım benim tercihlerimmi yanlıştı bilmiyorum , ön kısımları soyulmaya başladı ilk haftada 2. hafta geri verdim kullanıcı hatası diyip geri verdiler bana aldığım bot ve çizmenin derisi çok yumuşakmış o yüzden öyleymiş iyide bot çizme dışarda giyiliyo daha dayanıklı olması lazım kullanıcı hatası ne olabilir alıp önünü yere sürtücek halim yok sonuçta
1 tane bot 1 tane de çizme almıştım benim tercihlerimmi yanlıştı bilmiyorum , ön kısımları soyulmaya başladı ilk haftada 2. hafta geri verdim kullanıcı hatası diyip geri verdiler bana aldığım bot ve çizmenin derisi çok yumuşakmış o yüzden öyleymiş iyide bot çizme dışarda giyiliyo daha dayanıklı olması lazım kullanıcı hatası ne olabilir alıp önünü yere sürtücek halim yok sonuçta
ya ne bilim o hayvana bi türlü ısınamadım.böyle ortada geznip duruyo manasızca..tavuk,horoz severim ama onu svemedim,içim bi hoş oluyo adını bile söyleyince.. yer miydin beslediğin hayvanı hem deçok hoşsun sovr...
geçen istediğim ayakkabı diye paylaştım ya ,o bile 320 tlydi..ona kıyasla ucuz dedim ,alayım..:)::)
derimodun sadece deri montunu aldım.ordan ayakkabı bot alamam henuz.indirimleri bile çok fena.ayrıca %100 deri fiyatına suni deri satıyor.
ben bu yıl 2 tane yarım bot aldım gon indirim,inden %100 deri.50 ve 60 tl ye.genelde sezon sonu indirimlerinden alırım.sezonda bir şey aldıgım vaki değildir.
buna koptum işte ciddennn, ay ne alem kızsın yaaa aynı benim küçüklüğüm benziyomuşuz galiba küçükken ufak şopar gibi
eLmaYRa_ sen sankim benimle muhattap olmak istemiyormus gibi bir halin var :26:
23 nisan gectide 19 mayista 1 gunlugune yerine gecebilirmiyim
gecen gun ruyamda(anca ruyada olur zaten)editor olmusum bir sevindirik oldumdu ki ruyaymis meger
evet tatlım derimod,daha önce hep sahte deri alıyodum,çok severim mont..
takıntılarım mont ayakkabı denim pantolon..o yüzden şimdi bluz falan eksik ama hiç elim varmıyo....
elmiş sen resmi mi giyiniyosun??yani takım falan mı??
elmayra nerden buluyosun anam bu lfları senin kafa başka çalışıyo belliiii
eski üyeliğimde de cezam yoktu. çok uslu çocuğum ben
Acıktııııımmmmmmm
Acıktııııımmmmmmm
Bizim buralarda ne derler bilir misin; acıktıysan acık ye derelerde böcük ye
Ben de öğlen oje baktım her tırnağım baska renk oldu iyrenccc
hoşgeldin kader
nerelerdes,n yahuu
resim paylaştım yoktun
Acıktım yazar yazmaz yemeğim geldi
Annem de öyle diyo kisizin oralardan herhalde annem de
Afiyet olsun cnm, dışarı neden cıkmadın
Hoş buldum çalışıyodum
Özel at sen bana
Havaya bakmadan giyindiğim için
Kısa kol gömlek giyindim üstüme de bişey almaıdm, evden bi çıktım tatatammmm rüzgar
Ama geç kalırım diye de geri dönmedim
Belki öğlen güneş açar dedim ama açmadı
Bende buraya söyledim yemeğimi
Bi değişiklik yok ki
hala çıtırsın
Elmayra gibi ısıtıp aynı foto koymuyosun ya ordan anlıyorum
kader bu smileleri nerden yapıyoruz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?