- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #15.081
Bizim sekreter güzel aslında ama kendini çirkinleştirdiğinin farkında dğeil
Bunun da gözleri kocaman ve renkli
Burnunu da estetik yaptırmış
Solaryuma girip zenciye dönüyo, hele bir de tatile çıktı mı
Aşırı boya badana durumları da var
Hemde işyerinde girişte bulunan masasında bi ayna alıyo karşısına orda yapıyo
Cımbız gördüm klavyesinin üstünde
Bi de hareketleri herşeyi batırıyo, aynı Selin. Anlamıyo birçok şeyi
Herkes onlar dalga geçiyo mesela, o kahkaha atıyo
Bence anlamıyo
Anlayan bozulur yani öyle böyle laflar değil
günaydın kuzula..
ne var ne yok nasılsınız?
elmayra hep burdasın bakıorum sabah sabah maşallah enerjine :)
konuya dalamadım yalnız,,,kim nerden hamile kalmış nolmuş
güle güle kullan kuzummm,,
benimde parfüme ihtiyacım var almam lazım ay çok pahalı yaaa
konuya dalamadım yalnız,,,kim nerden hamile kalmış nolmuş
Biri hamama gitmiş ordan hamile kalmış, sipirminler hareket halindeymiş
ben yurtdışına gidiyorum alayım size..gerçekten daha ucuz. italya hepsinden ucuz bazen bi indirime giriyo free shoptan ucuza geliyo..canım misspera ve hepsiburada da güzel indirimler oluyor tavsiye ederim. ama ülkemizde parfümler çok pahalı yaaaaaaa
ay ciddi olduğunu düşünmek çok ürkütücüüü, birde havuzda hamile kalma hikayesi var bunun rus anne-kız turist gelmiş. güya kız havuza girmiş havuzdan hamile kalmış sperm varmış
elmayra taktik anacıım bunlar bankaya para verme bak havuzda bile varr
yok artık ama şöyle b,ir doğruluk payı var..ben hemen gerksiz tıp bilgilerimden aktarayım..sipirminler ,sıcak nemli kimyasını bozmayacak ortamlarda,48 saate kadar canlı kalabilirler..
ben yurtdışına gidiyorum alayım size..gerçekten daha ucuz. italya hepsinden ucuz bazen bi indirime giriyo free shoptan ucuza geliyo..
resmen yalancı hahahahah rus yani bu havuzmuşkimbile nerde ne yaptıda sonra attı havuzda sperm yaşayacak onun kaç cm içerideki rahmine yerleşecek vay vay
ay bana al nolurrrrrrrrrrr hemen verebilirim sipariş listemiparfüm manyağım ben. şu an evimde çok rahat 10 parfüm bulunur. o da param yok bu aralar
resmen yalancı hahahahah rus yani bu havuzmuşkimbile nerde ne yaptıda sonra attı havuzda sperm yaşayacak onun kaç cm içerideki rahmine yerleşecek vay vay
yok artık ama şöyle b,ir doğruluk payı var..ben hemen gerksiz tıp bilgilerimden aktarayım..sipirminler ,sıcak nemli kimyasını bozmayacak ortamlarda,48 saate kadar canlı kalabilirler..
ben yurtdışına gidiyorum alayım size..gerçekten daha ucuz. italya hepsinden ucuz bazen bi indirime giriyo free shoptan ucuza geliyo..
alayım canım..ben de bayılırım parfümlere.en son womanity aldım..bi de guerlian adı uzun ve fransızca parfümü var. küçük siyah elbise demek :):) o muhteşem bak tavsiye ederim.
havuzdaki klordan dolayı canlı kalamaz o sipirimler...
ya evet hem de hamilelik öyle kolay bişi değil,doğruysa demek ki adama ceketi üstüne atsa hamile kalcak bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?