- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #15.121
Uslandım ya ben yavrum aslıGecen gün basıma gelenden sonra dikkat ettiysen az cıktı sesim gerçi o akşam sadece kattie gördü
Neyse benim karar yazmam lazım hemen gelicem kaybolmayın
Uslandım ya ben yavrum aslıGecen gün basıma gelenden sonra dikkat ettiysen az cıktı sesim gerçi o akşam sadece kattie gördü
Neyse benim karar yazmam lazım hemen gelicem kaybolmayın
ne geceydı bee
boks maçı izlergıbı izledim
AAA gerçekten kürk var , Elmi söyleyince dikkatimi çekti.
Oh çektiniz samur kürkü, biz burda iki kalbin peşine düşmüşüz peh
canım bende bu yıl 7-8 ülkeye gdicemya yunanistanı kestirdim gözüme oradan alırım diyorum. hazır krizde var fırsata çevireyim. zaten yunanlılarıda oldum olası sevmem
vip bende kullanıyorum canm ama klasikte hoş oluyo bence sporda pek gitmiyo 2 ay önce aldım 174e 80ml edp olarak.
aslında ben clasik arıyorum ama nette hiç yok
canım 50'lik mi bitmiyor :26: kullanım şeklini söylermisin canım yaaaa. bana 80 lik bile yetmiyorrr. mesela europhia var yarıya indi hemde 100lükk..
aayyyyy b unu hatırlarma bu espriyi yaptım diye 1 gin ban yemiştim
gerçi bende bi acayibim konuda kadın kocasıyla birlikte olamadığından bahsediyo , kadının biri de o şekilde çocuk sahibi olan var dedi, bende ahanda bu espriyi yaptım kibi yedim bir gün uzaklaştım(
Allahım şu hayattaa kk'da bile kürküm olmayacaksa ne zaman olacak yareppimm. sübaneke dinimiz amin
Hoş geldin
Ayıplı konu olunca ben gözümü kapatıyorum ama parmak arasından azıcık gördüm
Elmayra sperm mperm diyo hamam da mı ne hamile kalınıyomuş
Madem öyle ne diye sperm bankası düşünüyo ki
Beleşe yapabilirmiş bu işi
Bende elbise aldım, nikah için değil ama
Sovr ve Gofretto da kalplerinin ardından yas tutuyo
Onun işi var
Sende anlatabilirsin, görgü tanığı olarak
burberry body muhteşem bir koku ben de bayılıyorum ona..şimdiki hedefim odur.
alayım kuzular ne istiyosanız..
vu arada 30 luk parfümler iyi oluyor o yüzden ,3-4 parfüm varsa çeşit çeşit kullanılıyo..
Ben cok sıkamıyorum, orda arkadaşımın astımı var üzülüyorumsadece sabahları sıkıyorum yazık ondan bile rahatsız oluyo. Bir de haftasonları spor acık parfümüm var onu kullanıyorum.
Şekerli bir koku bulmam lazım benim böyle kokuyu alan beni ısırmak istesin
Benim "ahahahaha" banına benzemiş seninki
Bas parayı al kürkü
şalsdklşaskdalşd kızım beleşe yapamıyorum benim şansıma adam esrarkeş falan cıkar cocğum oski olur
Sahi o konu nedir ? anlatacaktın hani
ne geceydı bee
boks maçı izlergıbı izledim
anlatsana bizedee
elmiş başını boşuna yakıyordu olan bu
daha açıklayıcı anlatmak istedim ama izlenıyormuşuz
:18:
AAA gerçekten kürk var , Elmi söyleyince dikkatimi çekti.
Oh çektiniz samur kürkü, biz burda iki kalbin peşine düşmüşüz peh
encümenmisin sen bakiiiiiimmmmm???
Quartacım hoşgeldin
burberry klasik kullanmştm sevmedim tenime gitmedi benim..
ben elmişte bıtane kürk görebılıyorum
nevresteye 4tane vermişler
yaz gunu napçaksa okadar kurkü
candy miydi neydi öyle şepşekerli yapış yapış bi parfüm vardıııgerçi böyle diyorumda seviyorum aslında ben o kokuyu yaa.
ayrıcada hiiiç param kalmadı vallahide billahide kredi akrtından yiyorum yazık. ay sonuna kadar 170 TL param var sigara, yol parası olur gider o da banada hiç bişey kalmaz vallaa
Ben çiçeksi kokuları kullanıyorum, pudralı kokuları da severim.
Şekerli kokular hiç gitmiyor bana ama yakışanda çok güzel duruyor.
Genelde esmerlerde hoş duruyor şekerli kokular
Bir gün ben buraya "bıktım bu milletin mutlu evliliklerinden, kocişlerinden" yazmıştım hatırlarsınız belki. Sonra katie de evet yazdı. Ama kimse kimseye isim vermedi. Herkesin aklından gecen baskadır. En azından ben baskasını kastetmiştim, neyse o akşam şuanda altta bizi izleyen arkadaşın biri bizi kiblemiş.
Geçen gün bir topikte, benim arkamdan atıyolardı kibledim ceza almadılar, üstelik iclerinde ceza puanı yüksek olanlar da vardır deyince benim kayış koptu
Sen nerden biliyosun benim senden bahsettiğimi, ne diye üstüne alınıyosun, bu kadar alıngansın madem gel sor bana mı dedin diye?
Saydırdım ben de, olay bu. İzleniyoruz yani, cok da umrumda.
Onlar giydiBende yok.
KeşkeeeYönetim kurulu karar alıyo, ameleliği bana kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?