AdAm OLaCaK KıZLaR...

indiregandi yapcakmış da elmeyraya sökmez bu numaralar :1:

Dulum ya ondan :1: Hemen kendime koca bulmam lazım :) Allahın gücüne gitmesin ama gecen bir görücü geldi :D

Yani tam gelmedi de neyse :D

Annemin ağzından yazıyorum :1: Adamın karısı ölmüş, cok da yakışıklıymış, evi arabası varmış, memurmuş. Neyse faceten bi bakim dedim :D Anaam amca bee, babam ondan daha karizmatik yemin ederim :D Beni de kestirmiş gözüne :D

anamm uzak dur elmişim, arabayı orman yoluna sürdürür bu kart goduşu!!! selem bile verme böylelerine mimik yap yeter :)))))

Ben ona tecavüz ederim ormanda :1: ahahaha

kızlar bir derdim var ve fikir almak istiyorum sizlerden; malum anneler günü geldi çattı.eşim annesine hediye olarak hani plazma tv ler var ya ondan almak istiyor önce çok da hak ediyor ya annen al tabii diye kinayeli bir çıkış yaptım ama sonra düşündüm annesi onu bu yaşa getiren kadın ne istiyorsa alsın..bu arada k.validem anlatılmaz yaşanır garip bi kadındır :ssz: çok çektirmiştir bize..

yani sizce alsın karışmayıyım mı napayım?

Alsın kadis, ben biliyorum seni de kvvyi de ama bırak alsın. Sonucta annesi, senin kayınvaliden, onun annesi yewrum. Bırak icinde kalmasın. Para kazanılır yine, öteki tarafa ne götürcez.

öyle midir yahu? bu işler bu kadar kolay mı götürmek felan? o zihniyette midir herkes?

Ben işin esprisindeyim sebatiye, niye götürsün. Sadece adamlar böyle flörtleşmeleri seviyorlar.

Yaptığım espriler yanlış anlaşılmasın, anlışılıyorsa söyleyin dipnot koyayım.

kızlar bir derdim var ve fikir almak istiyorum sizlerden; malum anneler günü geldi çattı.eşim annesine hediye olarak hani plazma tv ler var ya ondan almak istiyor önce çok da hak ediyor ya annen al tabii diye kinayeli bir çıkış yaptım ama sonra düşündüm annesi onu bu yaşa getiren kadın ne istiyorsa alsın..bu arada k.validem anlatılmaz yaşanır garip bi kadındır :ssz: çok çektirmiştir bize..

kadişcim selam,
Ya haklısın aslında Anne mertebesinde bir kadın herşeyi hak ediyor aslında.
Ama biraz pahalı sanki, eşinin diğer kardeşleriyle ortak alsalar
sonuçta sizinde 2 evladınız var ev geçiriyorsunuz

güzelmiş ne güzel iyi günlerde kullansın

300 erkek kardesten+250 kız kardesten+50 tl benden

çok karlı bir alışveriş oldu.ama ben ön ayak oldum.onlardan şöyle ki bu paraları onlardan borç almıştım.şimdi de 12 taksitle 594 e bu süpürgeyi aldım :27:

kadişcim selam,
Ya haklısın aslında Anne mertebesinde bir kadın herşeyi hak ediyor aslında.
Ama biraz pahalı sanki, eşinin diğer kardeşleriyle ortak alsalar
sonuçta sizinde 2 evladınız var ev geçiriyorsunuz

ahhh canım plazmanın modası geçti LED tv alsın almışken tövbee tövbee

hem çektirsin hem ödül.bence tavır koy.hem erkek nerden bilir annenin ne istediğini kendi mi söyledi acaba.

KV denilince resmen mideme kıramplar giriyor.o derece tiksinmişim kadından

Dulum ya ondan :1: Hemen kendime koca bulmam lazım :) Allahın gücüne gitmesin ama gecen bir görücü geldi :D

Annemin ağzından yazıyorum :1: Adamın karısı ölmüş, cok da yakışıklıymış, evi arabası varmış, memurmuş. Neyse faceten bi bakim dedim :D Anaam amca bee, babam ondan daha karizmatik yemin ederim :D Beni de kestirmiş gözüne :D

amaaaan adam memursa öneren de güvenilirse zaten anneler hep öveye çalışıyo, ben evlenmedne öncede annem birini övüyodu o zamanlar fatmagül vardı ordaki vurala benziyomuş güya adam, faceden bi baktım nerden bakarsan bak adam hiçbişeye benzemiyo, yaa anne dedim beğendiğimi bildiğinden vuralı örnek gösteriyo direk benzese bari

Ben ona tecavüz ederim ormanda :1: ahahaha

Alsın kadis, ben biliyorum seni de kvvyi de ama bırak alsın. Sonucta annesi, senin kayınvaliden, onun annesi yewrum. Bırak icinde kalmasın. Para kazanılır yine, öteki tarafa ne götürcez.

Ben işin esprisindeyim sebatiye, niye götürsün. Sadece adamlar böyle flörtleşmeleri seviyorlar.

Yaptığım espriler yanlış anlaşılmasın, anlışılıyorsa söyleyin dipnot koyayım.

yavv benimde çenem düşüktür.hani iyi araba kullanana iyi araba kullanıyorsunuz derim.

Elmayracım ben de hayır almayalım dersem rahatsız olucam eminim ki..ama en son ev yaptırdı bu kadın güzel bir hediye alıp gittik dediği şuydu; biz hediye için mi ev yaptırdık :53:...düşün zihniyeti...

Gofretto diğer kardeşlerle ortak alamayız,birisi zaten çok zor günler geçiriyor canı ile uğraşıyor diğerine de demeyiz zaten..maddi olarak zorlamaz bizi o yönden sorun yok canım.ama manevi yönden var :)

valla ben olsam pek müdahale etmem ama bikaç da laf sokardım , birde kendimi biliyorum bundan sonra ömür boyu aileme alıcağam hediyeyle ilgili maddi manevi laf söyleme hakkı olmazdı söylerse de cevap hazır ; sen alırken iyide benim üçkuruşluk hediyemmi gözüne battı

ahhh canım plazmanın modası geçti LED tv alsın almışken tövbee tövbee

hem çektirsin hem ödül.bence tavır koy.hem erkek nerden bilir annenin ne istediğini kendi mi söyledi acaba.

KV denilince resmen mideme kıramplar giriyor.o derece tiksinmişim kadından

sebatiye nasıl anladın kendinin söylediğini :) evet bize geldiğinoe demişti,sizin tv yi görünce benimkini izleyesim bile gelmiyo demişti :1:

Teee Allahım yaaa,
Dul kavramı değişti artık, evlilik deneyimin var senin sadece,
Bu kadar önemsiyorsa toplum Nikah kıymayan çok DUL var etrafımızda, bu derin bir mevzuu aslında
40 yasındakiler bile bekar adamlarla evleniyor,
Sıfatını boşverde yaşına uygun olsun anlaştığın olsun elmişim.

sebatiye nasıl anladın kendinin söylediğini :) evet bize geldiğinoe demişti,sizin tv yi görünce benimkini izleyesim bile gelmiyo demişti :1:

kızım ben bu işlerin kitabının yazarım.siz daha yolun başındayken ben kaçıncı turumu atıyordum :84:

valla ben olsam pek müdahale etmem ama bikaç da laf sokardım , birde kendimi biliyorum bundan sonra ömür boyu aileme alıcağam hediyeyle ilgili maddi manevi laf söyleme hakkı olmazdı söylerse de cevap hazır ; sen alırken iyide benim üçkuruşluk hediyemmi gözüne battı

dimi,eğer ona tv alırısa artık benimde öyle hediye alma hakkım doğar :) zaten eşim hiç karışmaz öyle olaylara.normalde biraz odunumsu bi yapısı vardır ama bu tip konularda eli açıktır

alsın ya,napıyım çok istiyor madem ne diyim ki.

Elmayracım ben de hayır almayalım dersem rahatsız olucam eminim ki..ama en son ev yaptırdı bu kadın güzel bir hediye alıp gittik dediği şuydu; biz hediye için mi ev yaptırdık :53:...düşün zihniyeti...

Gofretto diğer kardeşlerle ortak alamayız,birisi zaten çok zor günler geçiriyor canı ile uğraşıyor diğerine de demeyiz zaten..maddi olarak zorlamaz bizi o yönden sorun yok canım.ama manevi yönden var :)

şimdi anladım canım. Eşin istediği gibi davransın bence, başka konularda bu sana özgürlük getirir Kadesa.

tam bendensin sovr, aynı benim kafa :)

Back
X