- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #13.861
elmaya sarı/turuncu yazan isimlerin üyeliği ne oluyor?
onlar yeni üye olmuş. henüz üyelği aktifleşmemiş kişiler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elmaya sarı/turuncu yazan isimlerin üyeliği ne oluyor?
anaa dğilmiymiişiz, farkında değilim arkadaşımsın sanıdyodum
iyi fikirtersleyelim ne saçmalıyosun diyelim sinir edlim sonra uzaklaştırma alsınlar
![]()
kavga var dediler geldik![]()
kavgayı karga diye okuyorum bana mı dedin diye sataşcaktım ki doğrusunu anladım zor da olsa :)) uydurmaya müsait bi yapım var kanımca
kızlar ben yine duramadım netten alışveriş yaptım..aslında bi ton borç var ama napim dayanamadım yine
nasıl baksanıza:Eki Görüntüle 704737 Eki Görüntüle 704738
Ben de öyle sanıyodum bi baktım yoksun, ağladım kendimi yatagıma attım
Sonra hepimiz ban yiyelim![]()
sovrrrr biz de çıkmıyomuşuz...
kızım kocan seni furacak
![]()
hümküre hümküre mi(
gönderdim şekerim :)
elmiş,bi edit daha mı katıldı aramıza,hiç tanıştırmıyosun arkadaşınla![]()
80 li yılları hatırlattı bana.
aaa öyle mi hiç öyle düşünmemiştim.. iyidi ya 80 ler..ben hala kullanırım bazı vintage şeyler o yıllardan..
indirime girmişti aldım inşallah güzel olur..:26:
Afedersin, öhöm öhm
Edi arkadaşım Okyyyyy bu daaaa caanım arkaaaşım quartaaa :) Memnun olun hadi![]()
hahahaha![]()
aman bana satasma kendimi tutamam zaten ceza puanim 100 araftayim etmeyin eylemeyin..
siz kavga edin ben arkanizdayim![]()
kaça aldın bakım? meraktan....
vaaaayy büyüksün , zaten şu saatten sonra sataşamam sana 100 ceza puanı olan biriyle benim 10 ceza puanlık çirkefliğim yetişmez , büyüksün twety
elmiş çok tatlısın ya,valla güldürdün beni sıkıntım falan kalmadı..ilaç yerine sen gelsen kuzum bana ya..:):)
merhaba okyyyy,sizin bölüm hangisi acaba?? siz de taşıyıcı mısınızbak elmiş nakliyeci demedim dikkat edersin saygılıyım çok
![]()
Hı hım, burnumu da nevresimlere sildim hep![]()
190 ...
iyi gibi geldi bana ama ???
ben olsam koluma silerdimm![]()
ben olsam koluma silerdimm![]()