AdAm OLaCaK KıZLaR...

kavgayı karga diye okuyorum bana mı dedin diye sataşcaktım ki doğrusunu anladım zor da olsa :)) uydurmaya müsait bi yapım var kanımca

hahahaha :60:
aman bana satasma kendimi tutamam zaten ceza puanim 100 araftayim etmeyin eylemeyin..
siz kavga edin ben arkanizdayim :9:

kızım kocan seni furacak :1:

:1:

elmiş sen bakma öyle dediğime,ben kendime öyle pahalı şeyler alamam pek,tekstilin içindeyim ya maliyetleri biliyorum,kendimi salak gibi hissediyorum. o yüzden ucuz ve kalitesini bulup alırım..
kocam asıl borcu yapan kişilik,fotoğraf merkalısı da,bi lensi 1000 tl den başlıyor...o harcıyo ben idare ediyorum..
bu ara çok dertliyim bu konudan da biraz da sinirimden aldım ona

elmiş,bi edit daha mı katıldı aramıza,hiç tanıştırmıyosun arkadaşınla:1::1:

Son düzenleme:
elmiş,bi edit daha mı katıldı aramıza,hiç tanıştırmıyosun arkadaşınla:1::1:

Simdi okudun canım, iyi yapmışsın alacaksın tabi hele hele lenslere para harcayan amatör bir kocan varsa :)

Afedersin, öhöm öhm

Edi arkadaşım Okyyyyy bu daaaa caanım arkaaaşım quartaaa :) Memnun olun hadi :D

Son düzenleme:
Afedersin, öhöm öhm

Edi arkadaşım Okyyyyy bu daaaa caanım arkaaaşım quartaaa :) Memnun olun hadi :D

elmiş çok tatlısın ya,valla güldürdün beni sıkıntım falan kalmadı..ilaç yerine sen gelsen kuzum bana ya..:):)

merhaba okyyyy,sizin bölüm hangisi acaba?? siz de taşıyıcı mısınız:1::1:bak elmiş nakliyeci demedim dikkat edersin saygılıyım çok:1::1:

hahahaha :60:
aman bana satasma kendimi tutamam zaten ceza puanim 100 araftayim etmeyin eylemeyin..
siz kavga edin ben arkanizdayim :9:

vaaaayy büyüksün , zaten şu saatten sonra sataşamam sana 100 ceza puanı olan biriyle benim 10 ceza puanlık çirkefliğim yetişmez , büyüksün twety

elmiş çok tatlısın ya,valla güldürdün beni sıkıntım falan kalmadı..ilaç yerine sen gelsen kuzum bana ya..:):)

merhaba okyyyy,sizin bölüm hangisi acaba?? siz de taşıyıcı mısınız:1::1:bak elmiş nakliyeci demedim dikkat edersin saygılıyım çok:1::1:

Namkörlerrrrrr herşey sizin rahatınız icindi oysa :1: Taşıyıcı anne gibi olmuş o da :1:

Sen iyi ol daaaaaa baska bişi istemem

Back
X