- 4 Haziran 2017
- 88
- 72
- 18
- Konu Sahibi Seslisesli
-
Keşke yapabilsem ama yaşadığımız yer iki aileye de uzak çevremde yok burda insan konuşacak insan arıyorAğzının ortasına kürekle vurmak lazım. O küsüyorsa sen de üstüne gitme uzak dur kisacasi ne hali varsa görsün .
Bence her şeye hayır dediğim için değil her şeye evet dediğim için oluyor tatillerde genelde orda kalıyoruz zatenGerçekten öyle olabilir mi? Çok fazla şeye itiraz ediyorsunuz belki, olabilecek şeylerede hayır diyorsunuz, oda bundan bunalıyordur.
Birisi karşınızda rahatsız olduğunuz bir şey yaptığında ne yaparsınız? Hemen çay içip sarılıp sorun yok mu dersiniz? İnsan illa ki bu değişsin istiyor. Son radde de her şeye tavır almak ve öfke duymak oluyor.
Evet aslında diyorum hiçbir sıkıntımız yok maddi olarak iyiyiz beni en iyi sen anlarsın gerçekten çok tatlı bi çocuğumuz var ama evliliğimizi zehir ediyorİnan seni o kadar iyi anlıyorum ki benim eşim de küser günlerce aynı evde birbirimizi görmeden hiç konuşmadan yaşarız en son ben dayanamam kavga çıkarip bı saat hatalarını anlatırım da öyle düzeliriz. En sonki kavgada dedim ki biz böyle küsüp barisiyoruz ama benim içim sana karşı soğuyor, küsmek trip atmak nazlanmak kadına mahsus şeylerdir, ben bunlari çekemem benim fitratima aykiri, gerçekten senden uzaklastim, eskisi gibi gelip bir anda sarılıp öpmek içimden gelmiyor bunu sen kendin yaptın falan dedim çok üzüldü çok ağladı hak verdi bana, pişmanım ben kendi ellerimle evliliği zehir ediyorum falan dedi ama bakicaz laf mı gerçek mi bu hali..
Gerçekten aşırı yorucu bişey hep saçma boş konular, daha bir senelik evliyiz, hayallerimize kavuştuk ama zehir ediyor.. erkeğin küslugu hiç çekilmiyor. Ben de burda yalnızım, çıkıp bı kahve içeceğim arkadaş yok çevre yok.. çatlayacak hale geldim iyice
Evliliğin başında öyleydim ama anladım hatalarımı ve kendimi topladığına inanıyorumküsen erkek en sevmediğim
acaba diyorum siz de sürekli söylenen,problem çıkaran bir insan mısınız hani olur ya böyle tipler farkında olmadan öyle mi davranıyorsunuz?
Çok mu uzaktalar? Yaz tatilinden mi bahsediyorsunuz? Ailenizle ne sıklıkla görüşüyorsunuz?Bence her şeye hayır dediğim için değil her şeye evet dediğim için oluyor tatillerde genelde orda kalıyoruz zaten
Peki bu süreçte eşin yemek işlerini falan yapıyor Muş’un ben nasıl küseceğim bilmiyorum kiİnan seni o kadar iyi anlıyorum ki benim eşim de küser günlerce aynı evde birbirimizi görmeden hiç konuşmadan yaşarız en son ben dayanamam kavga çıkarip bı saat hatalarını anlatırım da öyle düzeliriz. En sonki kavgada dedim ki biz böyle küsüp barisiyoruz ama benim içim sana karşı soğuyor, küsmek trip atmak nazlanmak kadına mahsus şeylerdir, ben bunlari çekemem benim fitratima aykiri, gerçekten senden uzaklastim, eskisi gibi gelip bir anda sarılıp öpmek içimden gelmiyor bunu sen kendin yaptın falan dedim çok üzüldü çok ağladı hak verdi bana, pişmanım ben kendi ellerimle evliliği zehir ediyorum falan dedi ama bakicaz laf mı gerçek mi bu hali..
Gerçekten aşırı yorucu bişey hep saçma boş konular, daha bir senelik evliyiz, hayallerimize kavuştuk ama zehir ediyor.. erkeğin küslugu hiç çekilmiyor. Ben de burda yalnızım, çıkıp bı kahve içeceğim arkadaş yok çevre yok.. çatlayacak hale geldim iyice
3.5 saat sürüyor yok sadece bir hafta sonluğuna yaz tatillerinde uzun tatillerde kalıyorum zatenÇok mu uzaktalar? Yaz tatilinden mi bahsediyorsunuz? Ailenizle ne sıklıkla görüşüyorsunuz?
Ben kesinlikle ona bişey hazırlamam, madem beni yok sayıyor yok olurum. Hazırda yemek varsa kendim yiyecek kadar ısıtıp yer kaldırırım. Yoksa da yapmam zaten iştahım olmuyo sinirden atistiririm öyle. Kendi becerecek bı insan değil yemek yoksa o da aç kalır banane ben onun kölesi diye mi geldim bu eve. Ev işleri zaten bana zor geliyor bir de bana küsmüşse hicbisey yapmamPeki bu süreçte eşin yemek işlerini falan yapıyor Muş’un ben nasıl küseceğim bilmiyorum ki
Ailemle onun ailesiyle görüştüğümden daha az görüşüyorumÇok mu uzaktalar? Yaz tatilinden mi bahsediyorsunuz? Ailenizle ne sıklıkla görüşüyorsunuz?
Evliliğin başında öyleydim ama anladım hatalarımı ve kendimi topladığına inanıyorum
İşte ben küste olsa yapıyorum kendime de gıcık oluyorum küslük olmasın diye uğraştıkça daha da nazlanıyor sabah kahvaltı hazırlamadım ama gömleğini ütüledimBen kesinlikle ona bişey hazırlamam, madem beni yok sayıyor yok olurum. Hazırda yemek varsa kendim yiyecek kadar ısıtıp yer kaldırırım. Yoksa da yapmam zaten iştahım olmuyo sinirden atistiririm öyle. Kendi becerecek bı insan değil yemek yoksa o da aç kalır banane ben onun kölesi diye mi geldim bu eve. Ev işleri zaten bana zor geliyor bir de bana küsmüşse hicbisey yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?