Adam sürekli küsüyor

Seslisesli

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
88
72
18
Kızlar eşim sürekli küsüyor. Hayatta hiçbir şeye hayır deme hakkım yok. Hemen küsüyor. Soğuk savaşlara giriyor küsme yatak ayırma surat asma konuşmama yoruluyorum artık. Dün akşam annesi aradı normalde kendi yanımıza gelecekti. Ama dün akşam aradı diyor siz gelin ben gelirim evde oğlum çar kocam var bunlar burda diyor ben de 2 günlüğüne gitmek istemedim. Buralara kadar normal ama telefonu kapatınca kocam diyor neden geliriz demedin çünkü gitmek istemiyorum dedim hemen başladı senin yüzünden güle eğlene bi yere gidemiyorum diye normalde haftasonları uyumayı seviyorum der kızdı ben uyumaya gidiyorum dedi gitti saatlerce telefonla oymadı benim yatakta uyumayı sevdiğim tarafa yatmış diğer tarafta uyuyamıyorum öbür tarafa geç diye ısrar ettim oturma odasına gitti ben bıktım artık bu ergenliğe yeni girmiş hallerden küçük şeylerin büyümesinden benim de hatalarım var ama yoruluyorum

Ya diyorum sevgi her şeyi halleder bizim küçücük meselelerimiz o kadar büyüyor ki tartışsak da küs uyumayalım sarılalım ya da bi çat içelim geçsin gitsin konuşarak güzellikle halledelim ama yok surat asacak bağırcak çağırcak ben hatalı bile olsam konuşalım

kaç yaşında eşiniz?
sevgililik nişanlılıkda da mı böyleydi
olgunlaşmamış malesef ki

benim eşim de ilk yıllarda çok küserdi ama yatak vs ayırmazdı suratyapardı sadece
geçti sonra

Gerçekten öyle olabilir mi? Çok fazla şeye itiraz ediyorsunuz belki, olabilecek şeylerede hayır diyorsunuz, oda bundan bunalıyordur.

Birisi karşınızda rahatsız olduğunuz bir şey yaptığında ne yaparsınız? Hemen çay içip sarılıp sorun yok mu dersiniz? İnsan illa ki bu değişsin istiyor. Son radde de her şeye tavır almak ve öfke duymak oluyor.

İnan seni o kadar iyi anlıyorum ki benim eşim de küser günlerce aynı evde birbirimizi görmeden hiç konuşmadan yaşarız en son ben dayanamam kavga çıkarip bı saat hatalarını anlatırım da öyle düzeliriz. En sonki kavgada dedim ki biz böyle küsüp barisiyoruz ama benim içim sana karşı soğuyor, küsmek trip atmak nazlanmak kadına mahsus şeylerdir, ben bunlari çekemem benim fitratima aykiri, gerçekten senden uzaklastim, eskisi gibi gelip bir anda sarılıp öpmek içimden gelmiyor bunu sen kendin yaptın falan dedim çok üzüldü çok ağladı hak verdi bana, pişmanım ben kendi ellerimle evliliği zehir ediyorum falan dedi ama bakicaz laf mı gerçek mi bu hali..
Gerçekten aşırı yorucu bişey hep saçma boş konular, daha bir senelik evliyiz, hayallerimize kavuştuk ama zehir ediyor.. erkeğin küslugu hiç çekilmiyor. Ben de burda yalnızım, çıkıp bı kahve içeceğim arkadaş yok çevre yok.. çatlayacak hale geldim iyice

Bence her şeye hayır dediğim için değil her şeye evet dediğim için oluyor tatillerde genelde orda kalıyoruz zaten

küsen erkek en sevmediğim

acaba diyorum siz de sürekli söylenen,problem çıkaran bir insan mısınız hani olur ya böyle tipler farkında olmadan öyle mi davranıyorsunuz?

Evet aslında diyorum hiçbir sıkıntımız yok maddi olarak iyiyiz beni en iyi sen anlarsın gerçekten çok tatlı bi çocuğumuz var ama evliliğimizi zehir ediyor

Bence her şeye hayır dediğim için değil her şeye evet dediğim için oluyor tatillerde genelde orda kalıyoruz zaten
Çok mu uzaktalar? Yaz tatilinden mi bahsediyorsunuz? Ailenizle ne sıklıkla görüşüyorsunuz?

Peki bu süreçte eşin yemek işlerini falan yapıyor Muş’un ben nasıl küseceğim bilmiyorum ki

Peki bu süreçte eşin yemek işlerini falan yapıyor Muş’un ben nasıl küseceğim bilmiyorum ki
Ben kesinlikle ona bişey hazırlamam, madem beni yok sayıyor yok olurum. Hazırda yemek varsa kendim yiyecek kadar ısıtıp yer kaldırırım. Yoksa da yapmam zaten iştahım olmuyo sinirden atistiririm öyle. Kendi becerecek bı insan değil yemek yoksa o da aç kalır banane ben onun kölesi diye mi geldim bu eve. Ev işleri zaten bana zor geliyor bir de bana küsmüşse hicbisey yapmam

İşte ben küste olsa yapıyorum kendime de gıcık oluyorum küslük olmasın diye uğraştıkça daha da nazlanıyor sabah kahvaltı hazırlamadım ama gömleğini ütüledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…