Adam sürekli küsüyor

Evet aslında diyorum hiçbir sıkıntımız yok maddi olarak iyiyiz beni en iyi sen anlarsın gerçekten çok tatlı bi çocuğumuz var ama evliliğimizi zehir ediyor
Bizim çocuk yok henüz düşünmeye başladım ama eşimin bu huyunu törpülemeden çocuk olursa çok zorlanirim. Resmen evde ben yokmuşum gibi takılıyor TV çekirdek.. ben de odaya çekilip kendimi yiyorum. Hiç adım atmıyorum atsam nazlanir diye. Bizim de maddi manevi bi derdimiz yok rahatlık batıyor demekki. Severek yıllarca bekleyerek evlendik. İyiyken de asiri iyidir mesela ben mutfakta iş yaparken bile yanıma gelip benimle olmak ister ama küsme huyu beni bitiriyor

İşte ben küste olsa yapıyorum kendime de gıcık oluyorum küslük olmasın diye uğraştıkça daha da nazlanıyor sabah kahvaltı hazırlamadım ama gömleğini ütüledim
Asla utu falan da yapmam, sen de yapma. Seninle konuşmaması küsmesi aynı evde seni görmemesi onun hayatını hiç etkilemezse neden değişsin. Yani tabi bunlar için değil sevdiği ve değer verdiği için bundan vazgeçmesi lazım ama senin kıymetini anlasın bırak hayatında ne kadar önemli yerin olduğunu farketsin bence

Bence de düşünme canım inşallah düzelirler ne diyeyim

Pasif agresif Allah sabır versin. Açık ve doğrudan iletişimi öğrenmeli.

İşte ben de işe yaradığım için değil beni sevdiği için yapmasın istiyorum ama bakalım

Anladım dedim ya öyle olmalı diye ama ben hirsimi yenip de ona en ufak bir hizmette bulunmak istemiyorum hic
Bi de ben evliliğin başında ters davranarak hata yaptım kalbini kırdım ya onun verdiği mahçubiyetle yapıyorum aile terapistine gidelim diyorum gitmiyor

Bi de ben evliliğin başında ters davranarak hata yaptım kalbini kırdım ya onun verdiği mahçubiyetle yapıyorum aile terapistine gidelim diyorum gitmiyor
Ben de genel olarak yumuşak mizaçlı biri degilim ama ciddi hatalar da yapmadım, en basit tartışmada günlerce küs kalması sürat yapmasi hiç bisekilde işleri yoluna koymaz.. o kavgada ben sucluysam bile benimle konuş tartıs bu sürat birkaç saat sürsün en fazla diyorum ama aynı yatakta küs uyanmak çok zoruma gidiyor

Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama eğer en başlarsa hoşuna gitmeyen şeylere bile kirilmasin diye Evet dedin ve zamanla birikimlerle Hayır demeyi ogrendiysen bu tepkiyi veriyor olabilir. Kustugu zaman barismak için ugrasma ustune düşme zamanla kendi yumusar. Çünkü sen üstüne düştükce yaptığıni iyi bişey sanacak.

daha önce burda benzer bir konuda yazmıstım
benim eski eşim 7 ay küsmüştü bana

Kız benim elimde öyle kinci yatak ayrmalar günlerce konuşmamalar beni bunlatmalar çorbada tuz eksik olsa kuser sürekli gidip konuşuyorum yeminle artık haklı olsam da özür dileyen ben oluyorum en iyisi mi takmamak benim 4 yıldır ömrümü aldı

İnsan kendi mutsuzluğunu kendi hazırlıyor ne gerek var demi

Siz daha çok küsün. Önüne yemek koymayın, çamaşırını yıkamayın, ütüsünü yapmayın. o yokmuş gibi davranıp, kendi kendinize plan yapın. Küslüğünü önemsemediğinizi görünce, işe yaramadığını anlayıp vazgeçecektir. Hep dayanamayıp siz gidiyorsanız bu duruma alışmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…