- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- 133
- Konu Sahibi Seslisesli
-
Iyi yapmışsınız, bazı kraliyet soyundan gelme erkekler (!)kendilerini bişey zannediyorlar ya oysa bi halt değiller!!hatam yoktu .
ota b..ka küserdi
7 ay sabırdan sonra da boşadım zaten
Kaç yıllık evlisinizKızlar eşim sürekli küsüyor. Hayatta hiçbir şeye hayır deme hakkım yok. Hemen küsüyor. Soğuk savaşlara giriyor küsme yatak ayırma surat asma konuşmama yoruluyorum artık. Dün akşam annesi aradı normalde kendi yanımıza gelecekti. Ama dün akşam aradı diyor siz gelin ben gelirim evde oğlum çar kocam var bunlar burda diyor ben de 2 günlüğüne gitmek istemedim. Buralara kadar normal ama telefonu kapatınca kocam diyor neden geliriz demedin çünkü gitmek istemiyorum dedim hemen başladı senin yüzünden güle eğlene bi yere gidemiyorum diye normalde haftasonları uyumayı seviyorum der kızdı ben uyumaya gidiyorum dedi gitti saatlerce telefonla oymadı benim yatakta uyumayı sevdiğim tarafa yatmış diğer tarafta uyuyamıyorum öbür tarafa geç diye ısrar ettim oturma odasına gitti ben bıktım artık bu ergenliğe yeni girmiş hallerden küçük şeylerin büyümesinden benim de hatalarım var ama yoruluyorum
Kaç yıllık evlisiniz
Benim eşim ilk zamanlar öyleydi
Bende haklı yada haksızda olsa küs kalmamak adına gidip özür diler sarılırdım falan(salak gibi)
Sonra cocuk falan olunca hiç tınlamamaya basladım
Şükür küsme huyu gecti
Eger eşin küsünce ilgi falan gösteriyosan yada surat asıp oturuyosan yapma bence
Gül eglen hiç bişey yokmuş gibi ysp
Bi süre sonra bakarki kimse takmıyo o zaman küsmez
Ne gibi benim de hatalarımı söyleyin de dikkatli olayımİkinizin de çocukça hareketler var.
Zamanla oturur
Ayy cok tesekkür ederim yüzümü gülümsettin gercektenYa konuyla alakasiz ama senin yorumlarini gorunce kullanici adindan oturu sana bi sarilmak istiyorum. Icim eriyorAllah yardimcisi olsun diyorum senin adini her gorusumde
Sizi çok iyi anlıyorum Benim eşim de sürekli küserdi ve 2 hafta konuşmadığı olurdu benimle Bende saf gibi peşinden koşup sürekli barışmaya çalışırdım Sonunda eh yeter be dedim Yine küstüğü bi zaman işten çıktım arkadaşlarımla buluştum gece 11 de geldim eve Tabi ters ters baktı ama küs ya birşey demedi Yarın yine aynı şeyi yaptım Eve girince neredeydin sen dedi Bende senin küs süratını çekeceğime eve gelmem dedim Küsmeye devam edersen bundan sonra böyle dedim O gün son oldu Maşallah diyeyim aylardır hiç küsmüyorKızlar eşim sürekli küsüyor. Hayatta hiçbir şeye hayır deme hakkım yok. Hemen küsüyor. Soğuk savaşlara giriyor küsme yatak ayırma surat asma konuşmama yoruluyorum artık. Dün akşam annesi aradı normalde kendi yanımıza gelecekti. Ama dün akşam aradı diyor siz gelin ben gelirim evde oğlum çar kocam var bunlar burda diyor ben de 2 günlüğüne gitmek istemedim. Buralara kadar normal ama telefonu kapatınca kocam diyor neden geliriz demedin çünkü gitmek istemiyorum dedim hemen başladı senin yüzünden güle eğlene bi yere gidemiyorum diye normalde haftasonları uyumayı seviyorum der kızdı ben uyumaya gidiyorum dedi gitti saatlerce telefonla oymadı benim yatakta uyumayı sevdiğim tarafa yatmış diğer tarafta uyuyamıyorum öbür tarafa geç diye ısrar ettim oturma odasına gitti ben bıktım artık bu ergenliğe yeni girmiş hallerden küçük şeylerin büyümesinden benim de hatalarım var ama yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?